Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ποιοι είναι αυτοί που αυτοανακηρύχθηκαν θεοί στη θέση του Θεού με δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω μας;


[[ δαμ-ων ]]

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας προϊδέασε πως για να περάσουμε την παγκόσμια οικονομική κρίση θα χρειαστούμε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Κι επειδή όλα τα κράτη αντιμετωπίζουν δημοσιονομικά ελλείμματα, ενώ τα χρηματιστήρια όλης της υφηλίου συνδέονται ως συγκοινωνούντα δοχεία, οπότε όταν βήχει το χρηματιστήριο του Χόνγκ Κόνγκ φταρνίζεται το χρηματιστήριο της Μελβούρνης λόγω των παγκοσμιοποιημένων παιγνίων, μας σερβίρουν εντέχνως πως απαιτείται μια κεντρική τράπεζα, ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που να διευθύνεται από ένα κεντρικό διευθυντήριο όργανο, μια παγκοσμιοποιημένη διακυβέρνηση.
Είναι από επίσημα χείλη η επιβεβαίωση ότι δεν αποτελεί συνωμοσιολογία η καταγγελία από πολλούς σοβαρούς δημοσιογράφους για την ύπαρξη μιας παρασκηνιακής προς το παρόν παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πως είναι πραγματικότητα η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ακούσαμε για πρώτη φορά τον όρο “Νέα Τάξη Πραγμάτων” κατά το πόλεμο στο Περσικό, από το στόμα του ίδιου του Προέδρου τότε των Αμερικανών Τζωρτζ Μπους (πατέρας) και αναρωτηθήκαμε τι να σήμαινε άραγε. Την ωμή επιβολή μιας Αμερικανικής Ηγεμονίας και μιας Pax Americana, ή μήπως την προώθηση των σχεδίων μιας μυστικής, αόρατης, υπερκυβέρνησης στην οποία τελικά υπακούουν οι πάντες, ακόμα και η Αμερική; Όλοι μας μερικές φορές, στη προσπάθειά μας να καταλάβουμε την αντιφατικότητα και την αλλοπρόσαλλη δράση πολλών κυβερνήσεων, έχουμε σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχει πίσω από αυτές μια μυστική, «αόρατη» κυβέρνηση, που να τις κινεί σα μαριονέτες και στην οποία όλες αναγκαστικά τελικά υπακούουν. Συνήθως βέβαια αποδίδουμε αυτή τη μυστική κυβέρνηση στους «Εβραίους» και τους «Σιωνιστές».
Τι επιδιώκει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αυτή η ιδιότυπη και αφανής ομάδα; Ας απαριθμήσουμε μερικές από τις επιδιώξεις τους: Πρωταρχικά επιθυμούν την πλήρη εξάλειψη των εθνικών κρατών. Να προκαλέσουν μια πλήρη κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου και να επιφέρουν ένα πλήρες πολιτικό χάος. Έτσι θα γίνει πολύ πιο εύκολη η διάλυση των εθνικών κρατών και η επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων (άλλοι το ονομάζουν Παγκόσμια Κυβέρνηση), κάτι το οποίο το βλέπουμε να υλοποιείται στην περίπτωση της Ελλάδας από το 2010 (επίσημα). Διαμέσου κατάλληλων τεχνολογιών επιδιώκεται νοητικός έλεγχος του κάθε ατόμου και η με σιδερένια πυγμή διαμέσου ενός συστήματος τρόμου επιβολή της εξουσίας τους.
Με το κλείσιμο των εργοστασίων θέλουν να δοθεί ένα τέλος στη βιομηχανοποίηση και τα κράτη να προχωρήσουν προς τη λεγόμενη «μεταβιομηχανική κοινωνία της μηδενικής ανάπτυξης». Εξαιρούνται οι βιομηχανίες υπολογιστών και υπηρεσιών.
Εμποδίζουν την ελεύθερη επιστημονική ανάπτυξη. Οι επιστημονικές έρευνες κατευθύνονται με την κατάλληλη χρηματοδότηση και ουσιαστικά προωθούνται αυτές που κρίνονται ευεργετικές από την Επιτροπή.

H συνέχεια >>> εδώ…

Επιζητούν να προκαλέσουν διαμέσου περιορισμένων «ανθρωπιστικών πολέμων» για «ειρηνευτικούς σκοπούς», όπως λ.χ στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και ο σχεδιαζόμενος στο Ιράν, σε χώρες-κλειδιά, κυρίως με ορυκτό πλούτο για να τον καταληστέψουν και να τον στερήσουν από τους κατοίκους στους οποίους ανήκει. Προκαλούν λιμοκτονίες και ασθένειες στις χώρες του Τρίτου Κόσμου επιδιώκοντας το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, τους οποίους ονομάζουν «άχρηστους καταναλωτές» καθώς και την υποδούλωση των λαών με την πρόκληση ελεγχόμενων κρίσεων και τη «διαχείριση» μετά αυτών από τους Επικυρίαρχους. Έχουν κατορθώσει τον έλεγχο όλων των πολιτικών που τους χρησιμοποιούν σαν μαριονέτες ( εμμέσως πλην σαφώς με τη χρηματική στήριξη κομμάτων, κυβερνήσεων και τις εκβιαστικές μίζες που τους δίνουν)
Έχουν οργανώσει οι ίδιοι ένα παγκόσμιο τρομοκρατικό μηχανισμό και μπορούν να διαπραγματεύονται με τους τρομοκράτες κάθε φορά που συμβαίνουν ή που σχεδιάζουν τρομοκρατικές ενέργειες (τρομ. Ενέργειες σε πεντάγωνο και δίδυμους πύργους) .
Σύμφωνα με την αυτήν την ομάδα κοινών συμφερόντων υπάρχουν σήμερα στο πλανήτη μας εκατομμύρια «άχρηστοι καταναλωτές»- όχι μόνο στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, αλλά και στην Ευρώπη και την Αμερική- που καταβροχθίζουν τους φυσικούς πόρους του και οι οποίοι είναι επομένως επικίνδυνοι για την επιβίωση των μελλοντικών γενεών. Θα πρέπει λοιπόν αυτοί με κάποιο τρόπο να εκλείψουν, για να σωθούν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές από την τελική εξάντλησή τους. Θα πρέπει επομένως να γίνει μια αναγκαστική επιλογή για το ποιοι τελικά θα ζήσουν και ποιοι θα πρέπει να πεθάνουν. Και ποιοι θα αποφασίσουν γι’ αυτό; Μα φυσικά αυτοί, οι Επικυρίαρχοι! Τι θα περιμέναμε άραγε, να θυσιαστούν οι πλούσιοι, που έχουν πάντα το πάνω χέρι, για τους φτωχούς;
Η άτυπη αυτή ομάδα κοινών συμφερόντων, δεν ενδιαφέρετε μόνο να μειωθεί, ή και να εξαφανιστεί έστω ο πληθυσμός της Μαύρης Ηπείρου. Θέλει να μειωθεί και ο πληθυσμός των δικών τους πολιτισμένων κρατών. Κι εκεί άλλωστε υπάρχουν διαφόρων λογής «μαύροι» και «άχρηστοι καταναλωτές» που θα πρέπει να εκλείψουν. Η βιομηχανική ανάπτυξη από την άλλη μεριά αυξάνει την κατανάλωση των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Συμπέρασμα; οι άνθρωποι θα πρέπει να πάψουν να πολλαπλασιάζονται όπως και πριν και θα πρέπει να σταματήσει η βιομηχανική ανάπτυξη των βιομηχανικά προηγμένων χωρών, οι οποίες θα πρέπει να περάσουν έτσι σε μια φάση «μηδενικής ανάπτυξης». Τώρα ως προς τη μείωση του πληθυσμού στις βιομηχανικές χώρες, εκτός ίσως από τους πολέμους, υπάρχουν και άλλες ασφαλέστερες μέθοδοι: η μεγάλη ανεργία λόγω της «μηδενικής ανάπτυξης», η εξαθλίωση, τα ναρκωτικά, οι «γενετικά μεταλλαγμένοι ιοί» όπως ο H1N1. Αλλά και ο αναγκαστικός έλεγχος των γεννήσεων λόγω της ανεργίας, της ύφεσης, του αβέβαιου οικονομικού μέλλοντος και του χρέους.
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρωθυπουργό μας κινείται και ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, ο Ζαν- Κλωντ Τρισέ. Σε λόγο που απηύθυνε στο κλαμπ των “ελιτ”, το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (Council On Foreign Relations ή C.F.R.) στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ έκανε λόγο για την ανάγκη επιβολής μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, στην οποία ηγετικό ρόλο θα έχει η ομάδα των 20 πλουσιότερων χωρών (G20) καθώς και η διεφθαρμένη Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ - Bank of International Settlements) που θα ταχθεί στην υπηρεσία της “θωράκισης της παγκόσμιας οικονομίας”.
Στην προσφώνησή του που είχε τον τίτλο "Παγκόσμια Διακυβέρνηση σήμερα" (“Global Governance Today”) ο Τρισέ δήλωσε πως υπάρχει ανάγκη η “ελίτ” να οργανώσει "μια σειρά από κανόνες, θεσμούς, ανεπίσημες συσπειρώσεις και μηχανισμούς συνεργασίας τους οποίους αποκαλούμε “παγκόσμια διακυβέρνηση”.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τρισέ έκανε χρήση του όρου “παγκόσμια διακυβέρνηση” περισσότερες από δώδεκα φορές, περιγράφοντας τους λόγους για τους οποίους «η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι άκρως ουσιώδης» προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα οικονομική κρίση.
Το πρώτο μέρος της ομιλίας του Τρισέ είχε τον τίτλο «Γιατί χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και από το δεύτερο μέρος και μετά δεν έπαψε να επικαλείται την οικονομική ύφεση ως δικαιολογία για την ενίσχυση μυστικών, μη δημοκρατικών και διεφθαρμένων οργανώσεων ώστε να έχουν την απαραίτητη ισχύ για να κυβερνήσουν τον κόσμο.
Το πλήρες ακουστικό κείμενο δημοσίευσε επίσης η ιστοσελίδα της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ), ενός διεθνούς οργανισμού τραπεζών που έχει αρχίσει εκστρατεία υπέρ ενός παγκόσμιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει αυτά των μεμονωμένων εθνών-κρατών. Στην ομιλία του ο Τρισέ επαινεί την ΤΔΔ λέγοντας ότι έχει ήδη βρεθεί «μπροστά από τις περιστάσεις» στα πλαίσια αντιμετώπισης της οικονομικής χρήσης.
Την Συνέλευση για την Παγκόσμια Οικονομία (ΣΠΟ - Global Economy Meeting), η οποία συγκαλείται τακτικά στο κεντρικό κτήριο της ΤΔΔ στη Βασιλεία της Ελβετίας, κατονομάζει ο Τρισέ ως τον επόπτη των οργανισμών για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Η ομάδα αυτή εργασίας, σύμφωνα με τον Τρισέ, «έχει γίνει η σημαντικότερη ομάδα εργασίας για την παγκόσμια διακυβέρνηση ανάμεσα στις κεντρικές τράπεζες». Η ΣΠΟ είναι μια επιτροπή για τη χάραξη πολιτικών και λειτουργεί κάτω από την εποπτεία της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς.
Η ΤΔΔ είναι “υποπροϊόν” του οικονομικού συστήματος Bretton-Woods (που δημιούργησε μεταξύ άλλων το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα), και συνδέεται στενά με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ελέγχεται κεντρικά από μια ελίτ που αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.
Πόσα και πόσα δεν έχουν γραφεί και ειπωθεί για την λέσχη Μπίλντερμπεργκ!΄Οτι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, μαγειρεύουν την εκλογή και καθαίρεση αρχηγών κρατών, προκαλούν πολέμους για να δουλεύουν οι βιομηχανίες οπλικών συστημάτων, ξεπλένουν χρήμα από πωλήσεις ναρκωτικών, σφετερίζονται τον πλούτο των υπανάπτυκτων χωρών και άλλα παρόμοια. Ακόμα, λένε πως κινούν τα νήματα της οικονομίας, παίζουν σ΄ όλα τα ταμπλό των χρηματιστηριακών αγορών, έχουν άμεσες προσβάσεις στο Δ.Ν.Τ., στην Παγκόσμια Τράπεζα, μέχρι το ΝΑΤΟ, τον Ο.Η.Ε. κι άλλους διεθνείς οργανισμούς. Ο συντονιστής της Ισπανικής Ενωμένης Αριστεράς, Cayo Lara, τους χαρακτήρισε «Τρομοκράτες της παγκόσμιας οικονομίας». Είναι “Τα αφεντικά του κόσμου” ή αν θέλετε “Η σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση . Εβραϊκής έμπνευσης η δημιουργία της “Λέσχης Μπίλντερμπεργκ”, πήρε το όνομά της από το ομώνυμο πολυτελές ξενοδοχείο της ολλανδικής πόλης Οοsterbeek, όπου και έγινε το 1954 η πρώτη συνάντηση των τότε μελών της. Εποχή του Ψυχρού Πολέμου, έπρεπε να δοθούν οι κατάλληλες πολιτικές και οικονομικές οδηγίες από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. για να αντιμετωπιστεί η τότε Σοβιετική ΄Ενωση. Πρώτοι και καλύτεροι από το εβραϊκό λόμπι οι Χένρυ Κίσινγκερ και ο τραπεζίτης Ντέιβιτ Ροκφέλερ. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η λέσχη έχει την δύναμη να ορίζει μέχρι και τους υπουργούς του Ομπάμα. Δεν είναι απλή σύμπτωση πως πολλά γεγονότα συμβαίνουν αφού πρώτα συζητηθούν και “εγκριθούν” από τα μέλη της Λέσχης. Ας δούμε και το θέμα της μείωσης του πληθυσμού: Ο δημοσιογράφος John Harlow γράφει στην εφημερίδα “The Times” για μια μυστική συνάντηση της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, που συγκλήθηκε από τον πανίσχυρο μεγιστάνα και αφεντικό της Microsoft, Bill Gates, κατά την οποία οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι η συγκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός τους στόχος. Στο άρθρο του «Η προσπάθεια του κλαμπ των δισεκατομμυριούχων να περιορίσουν τον υπερπληθυσμό,» ο Harlow διηγείται ότι μία 5η Μαΐου πραγματοποιήθηκε (μυστική) σύσκεψη στο Μανχάταν, στην οποία συμμετείχε ο πατριάρχης της δυναστείας των πλουσιότερων της Αμερικής, David Rockefeller Jr, οι δισεκατομμυριούχοι επενδυτές, Warren Buffett και George Soros, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg, καθώς και οι μεγιστάνες των Μ.Μ.Ε., Ted Turner και Oprah Winfrey. Ο Harlow σημειώνει ότι η πρωτοβουλία για τον έλεγχο του πληθυσμού ως θέμα πρώτης προτεραιότητας, την οποία ασπάστηκαν όλοι, προήλθε από τον Γκέιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Times αναφέρουν ότι κατά τη μυστική αυτή συνάντηση, οι συμμετέχοντες «συζήτησαν για το ότι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καμφθούν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια για την «αλλαγή». Ακόμη και τα εμβόλια, που παρέχονται δήθεν για να μας προστατέψουν, έχουν καταλυτική επίδραση στον έλεγχο των γεννήσεων. Επιδιώκεται στείρωση διαμέσου μαζικών εμβολιασμών που προωθούνται αλλά και επιδοτούνται, όπως αυτό απο τον Μπιλ Γκέιτς, που χρηματοδότησε μαζικούς εμβολιασμούς στα παιδιά του τρίτου κόσμου. Γνώριζε όμως ο Μπιλ τι είχαν μέσα τα εμβόλια. Είχαν υδράργυρο. Ο υδράργυρος, μια από τις πιο τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα εμβόλια (αναφέρεται ως Thimerosal και περιέχει 50% ethyl mercury, οργανική σύνθεση του υδραργύρου). Ένας άλλος στόχος είναι η εξαφάνιση των εθνών. Για να πετύχουν αυτή τη περιβόητη Παγκόσμια Κυβέρνηση, προσπαθούν να δημιουργήσουν πολυποίκιλους πληθυσμούς σε κάθε χώρα, με πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, πολλές γλώσσες, ήθη και έθιμα ώστε να φτάσει ο κόσμος να ζητήσει για να επικοινωνεί και να λειτουργήσει κοινή γλώσσα, κοινές αργίες και κοινό "πολιτισμό"! Αυτή είναι η διαπολιτισμικότητα στην οποία θέλει να μας μυήσει το εκλεκτό μέλλος της λέσχης Μπίλντερμεργ κ Άννα Διαμαντοπούλου με τη γραμματέα του υπουργείου της Θάλεια Δραγώνα. Γι’ αυτό η πρώτη φροντίδα τους ήταν να εξαφανιστεί η επικίνδυνη λέξη “εθνική”. Θεωρείται ρατσιστής και φασίστας σήμερα για τους γιαλαντζί κουλτουριάρηδες η αναφορά στις έννοιες έθνος και πατρίδα, γιατί η παγκοσμιοποίηση και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση δεν γνωρίζουν από έθνη και πατρίδες. Οι γιαλαντζί κουλτουριάρηδες προωθούνται και σε θέσεις κλειδιά, όπως ο νέος πρόεδρος της ΔΕΘ Γιαν. Κωνσταντίνου που δηλώνει Ελληνόφωνος, γιατί σπυριάζει από τη λέξη Έλληνας! Αυτούς θέλει και προωθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου. Όλα πρέπει να ομογενοποιηθούν, λοιπόν, και να αποτελέσουν ένα ν παγκόσμιο χυλό.
Θα αναφέρουμε τώρα ένα παράξενο λίθινο κατασκεύασμα. Είναι οι “Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας”, ένα μεγάλο μνημείο από γρανίτη στο Elbert County , της Γεωργίας , ΗΠΑ . Στις ογκώδεις πλάκες είναι χαραγμένο ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγούς (εντολές). Είναι γραμμένο σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες και σε τέσσερις αρχαίες γλώσσες (Βαβυλώνας , Κλασική Ελληνική , Σανσκριτικά , και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά) . Το μνημείο έχει στηθεί από ανώνυμους χορηγούς και περιέχει τις εντολές για τη νέα παγκόσμια τάξη περιλαμβάνοντας τα διατάγματα τα οποία πρέπει να μας κάνουν να ανησυχήσουμε!!
Ασχολούνται με τέσσερις σημαντικούς τομείς: Τον Πληθυσμό και την ελεγχόμενη αναπαραγωγή του. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. Γίνεται αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο", όπου αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία. Οι εντολές είναι: ΕΝΤΟΛΗ 1 : «Να διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση»
ΕΝΤΟΛΗ 2 : «Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση, τη βελτίωση της καταλληλότητας και της πολυμορφίας»
(Δείχνει ότι η αναπαραγωγή πρέπει να ελεγχθεί - πως ακριβώς αυτό πρόκειται να ελεγχθεί;
Άμβλωση, πόλεμος, γενοκτονία, ασθένεια; Προφανώς κάποιο είδος της κυβερνητικής παρέμβασης θα ήταν απαραίτητο.)
ΕΝΤΟΛΗ 3 : « Ένωση της ανθρωπότητας με μια νέα κοινή γλώσσα»
(εδώ ας θυμηθούμε την Διαμαντόπουλου που ζητάει την καθιέρωση της αγγλικής γλωσσάς ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού κράτους και την σταδιακή καθιέρωσή της, αφού από την Α΄ Δημοτικού θα διδάσκεται με το νέο σχολικό έτος!!!)
ΕΝΤΟΛΗ 4 : «Πάθος, πίστη, παράδοση, και όλα αυτά πρέπει να μετριάζονται»
(προτείνει να υπάρξει δικαστικός έλεγχος των θεμάτων πίστης και θρησκείας. Οι παραδόσεις μας απεικονίζουν τη θρησκεία μας, αλλά αυτή η εντολή προτείνει την ανάγκη μιας κυβέρνησης που κυβερνά πέρα από αυτά τα πράγματα. Η κυβέρνηση θα καθορίζει ποια θρησκεία είναι «σωστή»)
ΕΝΤΟΛΗ 5 : « Να προστατευθούν οι άνθρωποι και τα έθνη με δίκαιους νόμους μόνο από τα δικαστήρια.»
( Αφαίρεση του δικαιώματος της αυτοπροστασίας του έθνους. Το δικαστήριο θα καθορίζει αν η Θράκη είναι της Ελλάδας ή της Τουρκίας κτλ)
ΕΝΤΟΛΗ 6 : «Αφαίρεση από όλα τα έθνη των εσωτερικών νόμων , με την επίλυση διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.» (ανοικτά προτείνει ότι το παγκόσμιο δικαστήριο της νέας παγκόσμιας τάξης πρέπει να
επιτηρήσει όλα τα θέματα.)
ΕΝΤΟΛΗ 7 : «Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους ανώτερους υπάλληλους»
(Αποβλέπει στην αποβολή των «ασήμαντων νόμων» επιτρέποντας έτσι τη νέα παγκόσμια τάξη να βελτιώσει το νομικό κώδικα, ώστε να μη δανείζει όλη τη δύναμη σε ανώτατα κρατικά όργανα)
ΕΝΤΟΛΗ 8 : «Προσωπικά δικαιώματα ισορροπούνται με τα κοινωνικά καθήκοντα»
( δηλώνει ότι τα άτομα έχουν μια φυσική ανησυχία για την προσωπική ευημερία τους, αλλά το άτομο είναι ένα κοινωνικό ζώο και πρέπει επίσης να ενδιαφέρεται για την ομάδα.)
ΕΝΤΟΛΗ 9 : «Αλήθεια, ομορφιά, αγάπη ... αναζητούν αρμονία με το άπειρο.>
( η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.)
ΕΝΤΟΛΗ 10: «Να μην είστε ένας καρκίνος για την γη....αφήστε χώρο για τη φύση»
(Αυτή η τελευταία εντολή αντηχεί με το ίδιο κακό του πρώτου. Η πρώτη εντολή ήταν να κρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κάτω από 500 εκατομμύρια, και η 10η εντολή επαναλαμβάνει αυτό το σημείο λέγοντας μας ότι ο απέραντος πληθυσμός του πλανήτη Γη έχει γίνει ένας καρκίνος κατανάλωσης).
Θα επιστρέψουμε στη λέσχη που αναφέραμε παραπάνω και θα δούμε από ποιο λαό κατευθύνεται.
Η περίφημη λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι όργανον του Διεθνούς Σιωνισμού, η οποία είναι γνωστή ως Γκαχάλα. Να θυμηθούμε ότι η λέσχη αναμείχθηκε στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας το έτος 1993, ενώ τα μέλη της φιλοξενούνταν στην Ελλάδα. Το έτος αυτό ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κρίστοφερ ανακοίνωσε, ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα και συμμετείχε στις εργασίας της Λέσχης, ότι σε λίγους μήνες θα γινόντουσαν εκλογές και θα άλλαζε η κυβέρνηση, όπως και συνέβη ( ο Μητσοτάκης ήταν τότε στην κυβέρνηση και στις εκλογές βγήκε ο Ανδρέας Παπανδρέου). Η Γκαχάλα είναι διάδοχος του Εβραϊκού Σαχεντρίν (Συνεδρίου) και ο σκληρός πυρήνας του εκτελεστικού οργάνου της Γκαχάλα αποτελείται από επίλεκτα στελέχη του Αμερικάνικου Εβραϊκού λόμπυ καθώς και από τους παγκοσμίως εγνωσμένους εβραίους μεγαλοτραπεζίτες Ρότσιλτ και Ροκφέλερ και τους γνωστούς ανθέλληνες Κίσσινγκερ, Μπρεζίνσκι και Σόρρος.
Οι Εβραίοι, λοιπόν, οι εκλεκτοί του Θεού, θα επιβιώσουν και θα κυβερνούν τυραννικά όλον τον κόσμο. Από την παιδική τους ηλικία γαλουχούνται με τις διδασκαλίες του εκλεκτού λαού! Το θρησκευτικό τους βιβλίο Ταλμούδ (ερμηνευτικό της Π. Διαθήκης, γραμμένο από ραβίνους) αυτό επιτάσσει. Παραθέτουμε λίγα αποσπάσματα:
«Οι κάτοικοι του κόσμου διαιρούνται μεταξύ του Ισραήλ και των συνολικώς εθνών. Το Ισραήλ είναι ο εκλεκτός λαός». (Ραββίνος Κοέν Ταλμούδ). «Ο Ιεχωβά εδημιούργησεν τους μη Εβραίους εις ανθρώπινον σχήμα, δια να μην εξυπηρετούνται οι Εβραίοι υπό κτηνών. Επομένως οι μη Εβραίοι είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν νυχθημερόν τους Εβραίους» ( Midrasch Talpioth, 255L). « Όλα τα υπάρχοντα των άλλων εθνών ανήκουν εις το Εβραϊκόν Έθνος, το οποίον δικαιούται να τα αρπάξη, άνευ οιωνδήποτε δισταγμών. Ένας ορθόδοξος Εβραίος δεν υποχρεούται να τηρή τας ηθικάς αρχάς, ως προς τους ανθρώπους άλλων φυλών. Ούτος δύναται να ενεργήσει αντιθέτως προς τας αρχάς της ηθικής, εφόσον αυτό ωφελεί αυτόν και τους εβραίους εν γένει.» (Schulcan Aruch, Choszen Hamiszpat 348)
Δεν είναι ανήθικα τα παραπάνω λόγια των ραβίνων γιατί απλά ερμηνεύουν την Ιερή Γραφή, όπου διαβάζουμε: «Θέλετε εκδιώξει πάντας τους κατοίκους της γης απ’ έμπροσθέν σας, και καταστρέψει πάσας τας εικόνας αυτών, και καταστρέψει πάσας τας εικόνας αυτών, και καταστρέψει πάντα τα χυτά είδωλα αυτών, και κατεδαφίσει πάντας τους βωμούς αυτών• και θέλετε κυριεύσει την γην, και κατοικήσει εν αυτή• διότι εις εσάς έδωκα την γην ταύτην εις κληρονομίαν.» ( Αριθμοί, λδ΄50-56)
Στόχος τους ακόμη και ο Χριστιανισμός! Ιδού η μαρτυρία: « επιτρέπεται να εξαπατάς Χριστιανούς οι οποίοι πιστεύουν το Χριστιανικό δόγμα» (Iore Dea, 157, 2H). «Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοσθή επί Χριστιανών ή αποστατών» (Abhodah Zarah, 54A). « Οι καλύτεροι των Γκόϊμ (Χριστιανών) πρέπει να φονεύονται» »(Abhodah Zarah,26B. « Εάν Εβραίος φονεύσει Χριστιανόν, δεν διαπράττει έγκλημα» ( Sepher or Israel, 177B). « Η αιματοχυσία αίματος ασεβών είναι προσφορά εις τον Θεόν» (hilkoth Akum, X,1). Απορούμε μετά για τα εγκλήματα στη Γάζα κατά των Παλαιστινίων; Αλλά μη θεωρήσουμε ότι για τους Έλληνες τρέφουν καλύτερα αισθήματα:
«… και εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων και ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού• και Κύριος παντοκράτωρ εν σάλπιγγι σαλπιεί και πορεύσεται εν σάλω απειλής αυτού. Κύριος παντικράτωρ υπερασπιεί αυτούς, και καταναλώσουσιν αυτούς, και καταχώσουσιν αυτούς εν λίθοις σφενδόνης και εκπίονται αυτούς ως οίνον και πλήσουσιν ως φιάλας θυσιαστήριον.» ( Ζαχαρίας, θ΄13)
Γι’ αυτό είχε απόλυτο δίκιο ο Βολταίρος όταν είπε: « Δεν θα εύρητε εις τους Εβραίους παρά έναν λαόν αμαθή και βάρβαρον όστις συνενώνει από πολλού την πλέον αισχράν φιλαργυρία, την απαχθή δεισιδαιμονίαν, με το ακατανίκητον μίσος, δι’ όλους τους λαούς οίτινες τον ανέχονται και τον πλουτίζουν.» Αναμφίβολα δεν μπορεί να παραβλεφθεί η μακραίωνη μυστική δράση των Σιωνιστών (φανατικών ανά τον κόσμον Εβραίων ηγετών) που επιχειρούν αιώνες τώρα να επικρατήσουν διεθνώς με κάθε μέσον, εγκαθιδρύοντας παγκόσμια το ποθούμενο γι' αυτό Ιουδαϊκό βασίλειο, όπως ορίζει το Ταλμούδ και κατευθύνει το κρυφό επιτελείο «Γκαχάλα» (Σανχεντρίν) προσπαθώντας να κυριαρχήσουν παντού μέσω της οικονομίας, του εμπορίου, της πολιτικής κ.λ.π., αυτοαποκαλούμενοι ως «ο εκλεκτός λαός του Θεού» που είναι προορισμένος να κυριαρχήσει πάνω στη γη (!!!).
Ας δούμε τώρα τον ύποπτο ρόλο των εβραϊκών τραπεζών κατά της Ελλάδας. Κατά την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους όπως διαβάζουμε από ιστορικά κείμενα: «Οι αδελφοί Ρικάρντο (ολλανδοεβραϊκή οικογένεια) στην ‘Αγγλία και -ποιος άλλος;- οι Ρότσιλντ (οικογένεια γερμανοεβραίων τραπεζιτών) στην Γαλλία θησαυρίσανε εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες τον επαναστατημένου ‘Ελληνικού Έθνους, γιά όπλα και τρόφιμα. Τα χρήματα πού προκαταβολικά αρπάξανε οι ‘Εβραίοι σε τόκους, μεσιτείες και προμήθειες ήσαν τόσον τεράστια, ώστε προκαλέσανε την άντίδραση των Φιλελλήνων Ευρωπαίων. Οι Ρικάρντο για να δώσουν δάνεια, έλαβαν από μας προμήθεια περίπου διπλασίαν άπ’ όσα χρήματα είχαν συλλέξει στην Ευρώπη όλοι οι Φιλέλληνες!!
Οι ‘Εβραίοι Ρότσιλντ γιά νά μας παρασύρουν να δανεισθούμε από αυτούς μας έκαναν αρχικά μια δωρεά! και κατόπιν δανείσανε την Ελλάδα με βαρύτατους όρους, με ληστρικά ωφελήματα, μεσιτείες, έξοδα εκδόσεως!
Στη δική μας εποχή, από τον τύπο πληροφορηθήκαμε ότι προσπαθώντας να βάλει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, η κυβέρνηση Σημίτη έκανε μυστικές συμφωνίες με την Goldman Sachs για να εμφανίσει μικρότερο το δημόσιο
χρέος. Ο δανεισμός πολλών δισ. εμφανίσθηκε ως «νομισματική συναλλαγή». Σε αντάλλαγμα, η Ελλάδα παραιτήθηκε από δικαιώματα σε τέλη αεροδρομίων ή από κέρδη διοργάνωσης τυχερών παιχνιδιών για τα επόμενα χρόνια. Επίσης, υποστηρίζεται ότι μια «παρόμοια συμφωνία» φαίνεται να πρότεινε ο όμιλος Goldman Sachs στην Ελλάδα και τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο πριν η Αθήνα βρεθεί στο επίκεντρο της παγκόσμιας οικονομικής ανησυχίας. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι τακτικές της Γουόλ Στριτ, ανάλογες με αυτές που οδήγησαν στην κρίση των δανείων υψηλού κινδύνου (subprime) στην Αμερική, επιδείνωσαν την οικονομική κρίση, κλόνισαν την Ελλάδα και υπονομεύουν το ευρώ,
Με το ένα χέρι, η τράπεζα κέρδισε δισεκατομμύρια από τις “συμβουλές” της και τη διαχείριση του χρέους. Με το άλλο, έπαιζε στην αγορά CDS ποντάροντας στη χρεωκοπία της Ελλάδας, σε στενή συνεργασία με το κερδοσκοπικό χετζ φαντ Πόλσον, που κέρδισε του κόσμου τα λεφτά στην κρίση του 2008.
H Γκόλντμαν φρόντισε ταυτόχρονα να υπονομεύσει την ελληνική αξιοπιστία, τινάζοντας στον αέρα τα ελληνικά επιτόκια και οδηγώντας τη χώρα στον γκρεμό! Έτσι αν δεν χρεωκοπήσει η Ελλάδα η τράπεζα κερδίζει από τα αυξημένα επιτόκια, ενώ αν χρεωκοπήσει κερδίζει από τη χρεωκοπία.
Ιδρυτές της τράπεζας ήσαν οι Γκόλντμαν και Σαξ, δύο Γερμανοεβραίοι μετανάστες. ‘Ιδρυσαν την τράπεζα το 1869, αλλά δεν θα μπορούσαν ίσως να φανταστούν ότι θα γινόταν σήμερα η μεγαλύτερη στον κόσμο, αλλά και μια πραγματική, αν και αφανής, όσο μπορεί, υπερκυβέρνηση του κόσμου. Από την αγορά CDS, παίζοντας δηλαδή τη χρεωκοπία της Ελλάδας, η Γκόλνtμαν υπολογίζεται ότι κέρδισε ένα έως τρία δισεκατομμύρια δολλάρια. Οι χρηματιστές της Γουώλ Στρητ σφυρίζουν αδιάφορα, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους: “η δουλειά μας είναι να βγάζουμε λεφτά, όχι να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στους Έλληνες πολίτες, δεν υπάρχει εξάλλου νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς τον “μαλάκα” (δήλωση του Αμίτ Σαρκάρ, επικεφαλής αμερικανικού επενδυτικού ταμείου, Μαριαν, 20.2.2010). Για τους τραπεζίτες ήμασταν οι μαλάκες που την πάτησαν και οι ξύπνιοι τους εκμεταλλεύονται! Και ποιο είναι το διακύβευμα; Είναι η υποδούλωση Ελλάδας, με απώτερο στόχο την υποδούλωση της Ευρώπης.
Η Ελλάδα γίνεται η προνομιακή δίοδος για τον έλεγχο της Ευρώπης και την εξασθένηση του ευρώ, προτού το ευρωπαϊκό νόμισμα καταστεί κύριο αποθεματικό.
Οι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες (Rothschilds, κ.λ.π) και οι Εβραίοι "συγγενείς" τους εφαρμόζοντας το προαιώνιο σχέδιο της παγκόσμιας δικτατορίας των Εβραίων σε όλους τους μη Εβραίους. Παίρνουν τα σπίτια, τη γη και τις οικονομίες των μη Εβραίων, με ταχύτατους ρυθμούς θα λέγαμε, με τον οικονομικό κύκλο των δανείων. Αποταμιεύουν τις οικονομίες μας με χαμηλά επιτόκια και παρέχουν στην αγορά μεγάλη κυκλοφορία χρήματος (ψαρέουν εύκολα θύματα), Αντίθετα δανείζουν με υψηλά επιτόκια και δημιουργούν τεχνητή έλλειψη χρήματος με συνέπεια πλειστηριασμούς, πτωχεύσεις, ανεργία κ.λ.π., με τελικό στόχο οι Εβραίοι (όπως λέει το Ταλμούδ) να αγοράσουν όλη τη γη των μη Εβραίων, να τους καταστήσουν οικονομικούς σκλάβους που θα ζουν μόνο με εβραϊκά δάνεια.
Οι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία και την ιδιωτική εβραϊκή τράπεζα Federal Reserve System που εκδίδει το "Αμερικάνικό" δολλάριο, τις ιδιωτικές εβραϊκές τράπεζες πολύ μεγάλων εθνών, την διεθνή πετρελαιοβιομηχανία, κ.λ.π. Παράλληλα σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργήθηκαν πιστωτικές διαταραχές με συνέπεια χάσιμο καταθέσεων, σταμάτημα λειτουργίας επιχειρήσεων, ανεργία, απολύσεις κ.λ.π. Και φυσικά από όλα αυτά ευνοήθηκαν αυτοί που είχαν ζεστό χρήμα στα χέρια τους για να αγοράσουν. Ποιοι ήταν αυτοί; Μα ποιοι άλλοι! Οι ίδιοι οι Εβραίοι τραπεζίτες!!! Οι μεγαλοτραπεζίτες ρίχνουν τις χώρες στη χρεοκοπία και στο ξεπούλημα με: α) την υπερχρέωση των ιδιωτών , των επιχειρήσεων και των κρατών μέσω του εύκολου δανεισμού αρχικά με χαμηλά επιτόκια . β) την ανάδειξη υπηρετικών κυβερνήσεων ( όπως των τελευταίων ελληνικών κυβερνήσεων και κυρίως της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου) που είναι πρόθυμες να παραδώσουν τα ιερά και όσια της χώρας στους δανειστές της και στη διεθνή εξουσία . γ) τις κλεπτοκρατικές και αδιαφανείς μεθόδους διαχειρίσεως του χρέους ( swaps) εκ μέρους των ληστοσυμμοριακών τραπεζών , οι οποίες διαλύουν τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό. δ) την έμμεση προτροπή για την κακοδιαχείριση, την κομματική κραιπάλη, τις σπατάλες , τη διαφθορά και την έλλειψη συμμαζέματος της οικονομίας , εκ μέρους των ανδρεικέλων- αξιωματούχων των κρατών –στόχων. Οι εβραϊκές κλεπτοκρατικές τράπεζες( λ.χ Goldman Sachs, J. P. Morgan κ.α, ) οι οποίες δανείζουν τα κράτη με υπέρογκα επιτόκια , παράλληλα παίζουν το ρόλο συμβούλου και μεσίτη των δοτών κυβερνήσεων και το τραγικότερο όλων ότι στοιχηματίζουν με τα swaps για την επερχομένη πτώση της οικονομίας του κράτους που οι ίδιοι έχουν ήδη απομυζήσει. Αυτή είναι η αισχρότερη και βδελυρότερη ηθική κατάπτωση που στήθηκε ποτέ στον κόσμο. Να σε πληρώνει κάποιος και αντί να του πεις ένα ευχαριστώ , φανερά να σε δολοφονεί για να κερδίσει. Ούτε οι σκληρότεροι γκάγκστερς δεν εφαρμόζουν αυτή την ανήθικη μέθοδο. Μόνον το βάρβαρο Εβραϊκό έθνος της Βίβλου και του Ταλμούδ κάνει τέτοια ανοσιουργήματα σε βάρος των ανθρώπων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο τα κράτη παραδίδονται ολοκληρωτικά στη βουλιμία των Εβραϊκών τραπεζών διότι είναι αδύνατον να ξεπληρώσουν τα δανεικά και να βγουν από το δυσθεώρητο χρέος. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε προηγμένα οικονομικά για να αντιληφθούμε ότι οι τράπεζες, αυτές που ως τώρα έβγαζαν στο σφυρί τα υπάρχοντα ιδιωτών και εταιρειών , τώρα είναι τόσο ισχυρές ώστε βγάζουν στο σφυρί και χώρες ( Αργεντινή, Ρουμανία, Ελλάδα) . Τούτο συμβαίνει όταν το χρέος γίνει τόσο μεγάλο ώστε η χώρα αδυνατεί να το ξεπληρώσει , διότι ο τοκογλύφος αρνείται να την δανείσει με φθηνό χρήμα, και ζητεί το μαγαζί, την επιχείρηση ή και κομμάτια της χώρας σαν αντάλλαγμα. Επομένως δεν είναι τυχαίο ότι τα ελεγχόμενα ξένα ΜΜΕ μας υπαγορεύουν να πουλήσουμε τα νησιά μας, ακόμη και την Ακρόπολη. Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά το εννοούν και αναμένουν αργά ή γρήγορα να πραγματοποιηθεί. Έχουν ήδη υπερχρεώσει την πλουσιότερη χώρα του κόσμου , την Αμερική , και είναι ζήτημα χρόνου να την διαλύσουν. Ο τελικός τους στόχος είναι η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Τραπεζιτών. Στην ελληνική πολιτική σκηνή, παράλληλα με την θηλιά του χρέους στο λαιμό του έθνους , μας έχουν στήσει και άλλες ενέδρες: 1) Μας φόρτωσαν με 4-5 εκατ. Λαθρομετανάστες (ως τώρα) να τους συντηρούμε –ενώ η ανεργία μας καλπάζει στο 20% (ουσιαστικά είναι άνεργος ο ωρομίσθιος ή με την 4-ωρη απασχόληση). Με την χορήγηση ιθαγένειας, σε 1,5 εκατ ( μία από τις πρώτες φροντίδες της κυβέρνησης Παπανδρέου), θεωρούν ότι μπορούν να εξουδετερώσουν την Ελληνική ψυχή που την αναμένουν αργά ή γρήγορα να εξεγερθεί. 2) Προετοιμάζουν μια νέα «Γιάλτα» στην περιοχή με την επιβολή της Νέο-Οθωμανοκρατίας. 3) Υποκινούν τους γείτονες μας (π.χ. ο Τζώρτζ Σόρρος) να αρπάξουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας ( Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία και Ήπειρο). Ήδη παρασκηνιακά (γιατί αυτά δεν λέγονται επίσημα) δόθηκε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία και το όνομα Μακεδονία (έστω και του Βαρδάρη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται) στα Σκόπια. 4) Με χιλιάδες πράκτορες και 5-φαλαγγίτες υπονομεύουν το εσωτερικό μέτωπο και ενισχύουν την προδοτική κυβερνητική κλίκα. Όλοι αυτοί εκ των έσω χτυπούν τα ιερά και όσια του έθνους με σκοπό να επιβάλουν Εθνοκτονία και Ελληνοκτονία (αμφισβήτηση εθνικότητος ιστορίας, συνόρων, γλώσσης, ηθών , εθίμων, θρησκείας κλπ) Να δούμε και τον παγκόσμιο ρόλο αυτών των τραπεζών, των τραπεζιτών και επενδυτών: Α) Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank. Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης γίνεται με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. H Fed είναι Εβραϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στη νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α! Π.Π . Αυτή ευθύνεται για την εισδοχή της Αμερικής στον πόλεμο αυτό, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ουίλσον. Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Εβραϊκές τράπεζες χρεοκόπησαν την πλουσιοτάτη Αμερική και τον κόσμο (ιδρυτές της είναι επτά κορυφαίοι Εβραίοι) Β) Τράπεζες-Μεγαλοτραπεζίτες- Καρτέλ/'Banks-Bankers'-Cartel. Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο(τοκογλυφία, πόλεμοι, εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ) Οι πλείστοι εξ αυτών είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές. Γ) Οικογένειες Rothschild και 'Rockefeller'. Είναι δυο εκ των ισχυροτέρων Εβραϊκών οικογενειών μεγαλοτραπεζιτών και πλουτοκρατών στον κόσμο. Ο πρώτος επηρεάζει οικονομικά την Ευρώπη και ο δεύτερος οικονομικά και πολιτικά τις ΗΠΑ. Πρόκειται για δυο δυναστικές οικογένειες που διαθέτουν μέγιστη οικονομική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη και επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είναι οι πατριάρχες του διεθνούς. Δ)Ο οίκος MoodyΌs αποτελείται από διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζώρτζ Σόρρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.
Ε) Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως ότι είναι Εβραίος.
Η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδώ και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ. Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke. Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.
Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Όταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε ότι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% από όλη την περιουσία.
Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs. Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής. Ίδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.
Στους υποψιασμένους και ανήσυχους πολίτες δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά: Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;
Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων. Πως γίνεται πίσω από όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια; Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ηλίθιες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο- εβραϊκής κυβέρνησης.
Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
Τα παραμύθια περί «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.
Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κηρύττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης θα χαθούν, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβερνήσεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει από τις εθνικές οικονομίες των κρατών. Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους.
Όποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι αφελείς. Όλα έχουν σχεδιαστεί από τον 19ο αιώνα και έχουν καταγραφεί στα “πρωτόκολλα της Σιών”, άσχετα αν η προπαγάνδα τους είναι να πιστέψουμε πως αυτά αποτελούν μια σκευωρία. Ο κίνδυνος είναι και υπαρκτός και μεγάλος. Αφορά και την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή την απειλή του πλήρους αφανισμού της ελληνικής οντότητας, όπως τουλάχιστον την γνωρίσαμε στην καθημερινή μας ζωή, αρχίσαμε να την αισθανόμαστε. Ήδη έχει αρχίσει να σφίγγει ο θανάσιμος βρόγχος γύρω από τον λαιμό μας. Με απατηλά προσχήματα ο πρωθυπουργός μας και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κήρυξε κοινωνικό πόλεμο εναντίον των εργαζομένων της πατρίδας μας. Ως εντολοδόχος των διεθνών οικονομικών κέντρων, που είδαμε από ποιους κατευθύνονται, εξάγγειλε πογκρόμ εκατοντάδων χιλιάδων απολύσεων, μειώνοντας στο μισό τη σχετική αποζημίωση. Καταργεί τον κατώτερο μισθό για τους νέους και μετατρέπει τη «γενιά των 700 ευρώ» σε «γενιά των 500». Τορπιλίζει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Καταργεί ουσιαστικά τη διαιτησία, δίνοντας το δικαίωμα στην εργοδοσία να την αρνείται. Θανατηφόρος ο συνδυασμός των μέτρων αυτών που ενθαρρύνουν τις απολύσεις, ιδίως εργαζομένων άνω των 45 ετών, με τα προηγηθέντα επαίσχυντα μέτρα μείωσης του ύψους των συντάξεων και απαίτησης να δουλεύει κανείς σαράντα ολόκληρα χρόνια για να πάρει μετά τα 65 του μια σύνταξη πολύ μικρότερη από όση θα έπαιρνε σήμερα με 35 χρόνια δουλειάς. Το Μνημόνιο που ψήφισε αποσκοπούσε να σώσει το τραπεζικό σύστημα, όχι την Ελλάδα! Να διασφαλίσει τους πιστωτές μας. Και επειδή είναι αδύνατο να ξεπληρώσουμε το χρέος μας, θα παραδώσουμε το διαφαινόμενο να υπάρχει άφθονο πετρέλαιο, τα δυσεύρετα και σπάνια ορυκτά, τα παράλια και τα νησιά στους διεθνείς τοκογλύφους, αυτούς που με βάση το καλομελετημένο σχέδιο, με τη βοήθεια των δοσίλογων πολιτικών μας, και θα γίνουμε υποτελείς τους. Η χώρα μας σύρεται σε μια βαθιά ύφεση διαρκείας, με μηδενικό σχεδιασμό ανάπτυξης. Πέρασαν ήδη εννέα μήνες και ακόμη δεν διατυπώθηκε ούτε μία λέξη για το αναπτυξιακό πρόγραμμα.
Η πικρή διαπίστωση είναι: Πριν το 1996, δεν ήμασταν σοβαρό εθνικό κράτος. Ήμασταν όμως, κράτος… Μετά το 1996, οι κυβερνήσεις Σημίτη μας έκαναν σταδιακά «μπανανία». Στην αρχή με ισχυρή δόση «αναισθητικού» (χαμηλότοκου δανεισμού, υψηλής κατανάλωσης και μεγάλων υπεραξιών από «φούσκες»)…
Ο Κώστας Καραμανλής δεν μπόρεσε να μας ξανακάνει ευρωπαϊκό κράτος όταν του δόθηκε η ευκαιρία… Δεν το τόλμησε ; Δεν τον άφησαν ; Ίσως και τα δύο. Πάντως την κρίσιμη στιγμή διαπίστωσε ότι το έδαφος είχε φύγει κάτω από τα πόδια του και γι’ αυτό τράπηκε σε άτακτη φυγή προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές. Διαφορετικά θα πάλευε ο ίδιος για ανόρθωση της οικονομίας. Η νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου μέσα σε ελάχιστους μήνες μας έσπρωξε στην επιτήρηση της «τρόϊκας». Και μας έβαλε στο φαύλο κύκλο της ύφεσης και του μεγαλύτερου χρέους. Τελικά παρέδωσε και τα κλειδιά της διακυβέρνησης στους ξένους, κατά βάση στους Εβραίους, υποτάσσοντας τη χώρα μας. Η χώρα μας τελεί υπό κατάληψη. Είμαστε ουσιαστικά σε κατάσταση κατάληψης από τη στιγμή που οι αποφάσεις του κράτους δεν παίρνονται πλέον από την εκλεγμένη κυβέρνηση. Οι νέοι κατακτητές έχουν αποκτήσει δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω μας. Από το Φθινόπωρο θα νιώσουμε βαριά την μπότα του κατακτητή στο σβέρκο μας. Οι πρώτες αυτοκτονίες καταγράφονται στον ημερήσιο τύπο. Οι ρεπόρτερ της τηλεόρασης καταγράφουν την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί τα μικρομεσαία νοικοκυριά. Η κατάθλιψη έχει αποτυπωθεί στα συνήθως γελαστά πρόσωπα και οι αισιόδοξοι μέχρι πρότινος Έλληνες κατάντησαν να είναι οι πλέον απαισιόδοξοι στην Ευρώπη. Ο πρωθυπουργός μας πριν εξαγγείλει την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ είχε μυστική συνάντηση με τον Τζώρτζ Σόρρος, ενώ οι βασικοί του οικονομικοί σύμβουλοι είναι Εβραϊκής καταγωγής, όπως λ.χ. ο βασικός του σύμβουλος Joseph Stiglitz. Όλοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην δήθεν αντιμετώπιση της οικονομικής μας κρίσης είναι εβραϊκής καταγωγής. Τυχαίο; Δεν νομίζω… Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε δεκάδες σελίδες με επιχειρήματα της εμπλοκής των Εβραίων στην κρίση μας. Δηλαδή στο να αναγκαστούμε να δεχθούμε την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Εκεί μας οδηγούν! Να πούμε, σφάξτε μας αγάδες μας, να αγιάσουμε. Να γίνουμε τα θύματα για να περάσουν καλά οι πλούσιοι. Όλοι οι κάτοικοι στην υδρόγειο να γίνουμε λίπασμα για να γιγαντωθεί το σιωνιστικό δέντρο, όπου οι περισσότεροι κλάδοι των πλουσίων είναι Εβραϊκής καταγωγής. Μπορεί η Ιερή Γραφή τους να τους προτρέπει «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και πληρώσατε την γην κατακυριεύσατε αυτής», αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να επιβιώσουν μόνο οι Εβραίοι. Να θυμίσουμε εδώ ότι στην τρομοκρατική ενέργεια στους δίδυμους πύργους στη Ν. Υόρκη, δεν άνοιξε το ρουθούνι ούτε σε έναν Εβραίο. Κανένας Εβραίος δεν ήταν μέσα στους πύργους! Τυχαίο; Δεν νομίζω… Επομένως κάποιοι ήξεραν, κάποιοι ειδοποίησαν, κάποιοι σώθηκαν, κάποιοι σκοτώθηκαν. Κανένας από τους νεκρούς δεν ήταν Εβραίος! Έτσι κάποιοι αποφάσισαν για τη ζωή των Εβραίων και τον θάνατο των ανθρώπων άλλων φυλών! Δείγμα της αντίληψης για την αντίληψη της εκλεκτότητας του εβραϊκού έθνους, που πρέπει να παραμείνει ανόθευτο. Η προπαγάνδα τους μέσα από το ιερό τους βιβλίο, που κατόρθωσαν να το επιβάλουν σε όλες τις μονοθεϊστικές θρησκείες, επομένως στις λεγόμενες δυτικές χώρες, μας έχει οδηγήσει να δεχόμαστε την παντοδυναμία τους. Η δική μας νοητική αδυναμία ενδυναμώνει την κυριαρχία τους. Ξέρουμε την αιτία του κακού. Πολλοί φοβούνται να την ομολογήσουν. Ξέρουμε την αιτία της οικονομικής κρίσης και στην Ελλάδα και παγκόσμια. Θα αφήσουμε να μας αφανίσουν; Θα οδηγηθούμε από άγνοια στη μιζέρια και στο θάνατο; Θα τους επιτρέψουμε να μας βάλουν σε σύντομο χρόνο εμφυτεύματα με μικροτσίπ για να μας ελέγχουν και να μας κατευθύνουν; Μήπως ήρθε ο καιρός να πούμε: Δεν σας επιτρέπουμε να αποφασίζετε εσείς για τη ζωή ή τον θάνατό μας; Τουλάχιστον ας επιλέξουμε εμείς την αξιοπρέπεια του θανάτου μας…


Δεν υπάρχουν σχόλια: