Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ν. Υόρκη: 11 Σεπτεμβρίου 2001

[[ δαμ-ων ]]

Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την 11η Σεπτεμβρίου 2001, την εφιαλτική ημέρα που δύο αεροσκάφη έπεφταν πάνω στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, στην καρδιά της Ν. Υόρκης, αλλάζοντας κυριολεκτικά τον κόσμο.
Τα καταγεγραμμένα γεγονότα Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, εκδηλώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον στόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε τέσσερα πολιτικά αεροσκάφη εκδηλώθηκε αεροπειρατεία, και τα τρία από αυτά οδηγήθηκαν από τους αεροπειρατές και προσέκρουσαν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και το Πεντάγωνο, ενώ το τέταρτο συνετρίβη σε ανοικτό χώρο. Οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν λίγη ώρα μετά τις συγκρούσεις των αεροσκαφών επάνω τους, προκαλώντας χιλιάδες απώλειες: εκτός των 19 αεροπειρατών, συνολικά από τις επιθέσεις, 2973 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 24 μένουν αγνοούμενοι. Τις επιθέσεις πραγματοποίησαν ισλαμιστές τρομοκράτες, οργανωμένοι από την οργάνωση Αλ Κάιντα και τον αρχηγό της Οσάμα μπιν Λάντεν, με σκοπό να πλήξουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους χτυπώντας τα σύμβολα της δύναμής του, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μπιν Λάντεν σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που έστειλε στα ΜΜΕ λίγες ημέρες μετά τις επιθέσεις. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι Σαουδάραβας επιχειρηματίας, και καταζητούνταν από τις ΗΠΑ για προηγούμενες επιθέσεις που είχε πραγματοποιήσει η οργάνωσή του εναντίον αμερικανικών στόχων. Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολήθηκε εναντίον του στο Αφγανιστάν δεν απέδωσε τίποτε, και εξακολουθεί να απευθύνεται στους οπαδούς και τους εχθρούς του μέσω μαγνητοσκοπημένων μηνυμάτων. Οι επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου 2001 ήταν η μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση που έχει συμβεί εώς τώρα και αποτελούν κομβικό σημείο της παγκόσμιας ιστορίας, έχοντας προκαλέσει πολλές αλλαγές στις διεθνείς σχέσεις, στην κοινωνική και πολιτική ζωή σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα από τα αποτελέσματα, ήταν η αντίδραση των ΗΠΑ και συμμάχων τους, προκαλώντας ή επισπεύδοντας την εισβολή αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.
Τα ερωτήματα - Οι 19 Σαουδάραβες και μη, ήταν πραγματικά οι αεροπειρατές που κατέλαβαν 4 αεροσκάφη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 ή απλά επιβάτες; Τα αεροσκάφη, οδηγήθηκαν από ανθρώπους στους στόχους ή από ηλεκτρονικό μηχανισμό (remote), το σύστημα GlobalHawk;
- Οι δύο από τους "αεροπειρατές" του ενός από τα αεροσκάφη "Μπόινγκ" που έπεσαν στους δίδυμους Πύργους (WTC) στη Νέα Υόρκη, είχαν εκπαιδευτεί στο οδήγημα ελικοφόρων μονοκινητήριων αεροπλάνων στην Φλόριντα. Τεχνικά, ήταν αδύνατον να πιλοτάρουν "Μπόινγκ" 757 ή 767 ή γενικά τζετ.
- Η κατάρρευση των τόσο μεγάλων Πύργων δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από τα καύσιμα, την κηροζίνη, που έλιωσαν... τσιμέντο και σίδερα, όπως επίσημα αναφέρθηκε. Χρειαζόταν 20πλάσια ποσότητα καυσίμων για να δικαιολογηθεί αυτή η θεωρία. Επίσης, ο τρόπος που κατάρρευσαν τα κτίρια (κάθετα, ομοιόμορφα) δείχνει ότι προκλήθηκε πιθανά από μικρές ελεγχόμενες εκρήξεις.
- Τα ερείπια από τους Δίδυμους (τσιμέντα, σίδερα) καταποντίστηκαν γρήγορα-γρήγορα στον Ατλαντικό, ίσως για να μην γίνουν οι απαραίτητες έρευνες που θα έδειχναν χρησιμοποίηση εκρηκτικών.
Η συνέχεια >>> εδώ …
- Η "τρύπα" στο Πεντάγωνο, ήταν μικρή, αδύνατον να προκλήθηκε από "Μπόινγκ", λέγεται ότι έγινε από πύραυλο.
- Το αεροπλάνο στην Πενσυλβάνια, που λέγεται ότι πήγαινε να χτυπήσει τον Λευκό Οίκο, καταρρίφθηκε και δεν έπεσε από μόνο του ή από "συμπλοκή επιβατών με τους αεροπειρατές".
- Οι βιντεοκασέτες από τους χώρους αναμονής επιβατών και ελέγχου εισιτηρίων στο αεροδρόμιο "Λόγκαν" της Βοστώνης, απ’ όπου έγιναν οι "αεροπειρατείες", μυστηριωδώς, "χάθηκαν". Μόνο μία φωτογραφία, που έκανε τον γύρο του κόσμου, έμεινε με τους δύο Σαουδάραβες που αναφέρθηκαν ως αεροπειρατές (θα μπορούσαν να είναι κι επιβάτες). "Χάθηκαν" και οι μαγνητοταινίες με τις συνομιλίες πιλότων- πύργων ελέγχου.
- Υπήρξε έντονη δραστηριότητα Ισραηλινών κατασκόπων γύρω από τη Νέα Υόρκη τις ημέρες της τρομοκρατικής επίθεσης, οι οποίοι "πανηγύριζαν" βλέποντας τους δίδυμους Πύργους να καίγονται.
- Γιατί οι αμερικανικές αρχές επέτρεψαν την επομένη των τρομοκρατικών επιθέσεων να φύγουν από την χώρα (Κεντάκυ, Τέξας) με πτήσεις "τσάρτερ" αεροσκαφών της Σαουδικής Αραβίας, περισσότεροι από 900 Σαουδάραβες (μερικοί μάλιστα συγγενείς του... Μπιν Λάντεν), που πήγαν στις δύο πολιτείες με ναυλωμένα μικρά αεροσκάφη από διαφορετικές πόλεις, αφού, υποτίθεται, είχαν διακοπεί οι πτήσεις αεροσκαφών στις ΗΠΑ και αφού σχεδόν όλοι οι "αεροπειρατές" ήταν Σαουδάραβες;
- Οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, με το παγκόσμιο κατασκοπευτικό δίκτυο, αποδείχτηκαν τόσο πολύ "γυμνές" και ανίκανες να προλάβουν το κακό ή έστω να υποψιαστούν ότι κάτι θα γίνει (;).
- Τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 έδωσαν στις ΗΠΑ την αφορμή για εισβολή στο Αφγανιστάν και το Ιράκ και στην δημιουργία στρατιωτικών βάσεων σε γειτονικές χώρες (ουσιαστικά για την προστασία της ροής του πετρελαίου). Επίσης, την αφορμή για την ψήφιση του αντιτρομοκρατικού νόμου (Patriot Act), που μετάτρεψε την χώρα από φημισμένη Δημοκρατία σε αστυνομοκρατούμενη ηγεμονία. Ακόμα, "δημιούργησαν" ένα νέο "εχθρό" (τον πρώην σύμμαχο, δημιούργημα των ΗΠΑ, Μπιν Λάντεν), για να δικαιολογηθούν μεγάλες αυξήσεις στις στρατιωτικές δαπάνες.
- Αν δεν είχε γίνει ότι έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, θα ήταν οι ΗΠΑ τώρα στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, θα είχαν περιορίσει τις ελευθερίες του αμερικανικού λαού κ.λ.π.;
Οι αμφιβολίες Ο σκεπτόμενος άνθρωπος έχει πάρα πολλές αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή του τρομοκρατικού χτυπήματος στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Πώς μπορεί ένα τρωγλοδύτης από τα σπήλαια του Αφγανιστάν να οργανώσει σε μια ξένη χώρα ένα τόσο μελετημένο σχέδιο τρομοκρατίας; Υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι το τρομοκρατικό χτύπημα ήταν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο αντιθέτων τάσεων του βιομηχανικού και κυρίως του πετρελαϊκού κατεστημένου των ΗΠΑ. Ο Μπιν Λάντεν βοήθησε, μάλλον επιστρατεύτηκε, για αυτό το ξεκαθάρισμα. Ο James Fetzer (Τζέιμς Φέτζερ), ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα υποστηρίζει: «Το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα βγάζει πολύ χρήμα. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κερδίζουν προσωπικά. Εταιρείες σαν τη Χαλιμπάρτον διαχειρίζονται εκατοντάδες δισ. δολάρια. Υπάρχει το προσωπικό κέρδος, αλλά επίσης και η επιδίωξη της δύναμης. Αυτοί οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν ακόρεστη δίψα για δύναμη. Οι Ντικ Τσένι, Ντόναλντ Ράμσφελτ και Πολ Γούλφοβιτς, θέλουν να δημιουργήσουν μια αμερικανική αυτοκρατορία. Μας το είπαν! Μας είπαν τι θέλουν να γίνει. Σχεδίασαν ένα λεπτομερές σχέδιο. Λέγεται "Πρόγραμμα για τον νέο αμερικανικό αιώνα» (ένα think tank νεοσυντηρητικών που δημιουργήθηκε το 1997 και έπειτα στελέχωσε τις κυβερνήσεις Μπους). Επειδή όμως οι εμπνευστές του προγράμματος πίστευαν ότι αμερικανικός λαός δεν θα ήταν διατεθειμένος να υποστεί οικονομικές θυσίες και τις απώλειες των ίδιων του των παιδιών για να υποστηρίξει το σχέδιο τους για βάσεις σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή για να ελέγχουν τα αποθέματα του πετρελαίου. Εκτός όμως αν υπήρχε κάποιο φοβερά τραυματικό γεγονός, παρόμοιο με το Περλ Χάρμπορ.» Τί ακριβώς συνέβη την 11η Σεπτεβρίου του 2001; Τα πράγματα είναι πολύ θολά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ξέρουμε την αλήθεια! Ψέμματα, παραπλάνηση, λανθασμένα στοιχεία. Ο Αντρέας Φον Μπίλο, πρώην υφυπουργός στο γερμανικό υπουργείο Αμυνας και υπεύθυνος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, εκφράζει τις αμφιβολίες του για την επίσημη εκδοχή της αμερικανικής κυβέρνησης αναφορικά με τις επιθέσεις. Σε ειδική εκδήλωση ο Ανδρέας Φον Μπίλο παρουσιάζοντας το βιβλίο του για τον ρόλο της ΣΙΑ στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, υποστήριξε στο μικρόφωνο της εκπομπής του Θεόδωρου Γεωργιτσόπουλου στην "Ντώυτσε Βέλλε", ότι όλοι οι πόλεμοι ξεκινούν με ένα ψέμα:
«Φυσικά, αρχίζουν με ένα ψέμα. Δεν είναι η αλήθεια το πρώτο θύμα. Υπάρχουν επίσης και αυτοί που δέχονται την επίθεση. Ο καθένας προσπαθεί να δείξει ότι είναι το θύμα, αφού δέχεται επίθεση. Ότι είναι ο καλός, αυτός που δεν έχει ιδέα, ενώ αρκετές φορές είναι εκείνος που προκάλεσε τον πόλεμο.
Στην προκειμένη περίπτωση της 11ης Σεπτεμβρίου, όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν επιχειρησιακά στελέχη της CIA. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στρατολόγησε για λογαριασμό της δέκα χιλιάδες μαχητές στο Αφγανιστάν. Έσκαψε και κατασκεύασε το υπόγειο σύστημα των τούνελ στα βουνά. Στη δεκαετία του 90 έπαιξε ενεργό ρόλο στα Βαλκάνια εξυπηρετώντας παράλληλα και τα αμερικανικά συμφέροντα. Υπάρχει λοιπόν ένα ιστορικό υπόβαθρο και τίθεται το ερώτημα: πώς κάποιος που επί χρόνια μάχεται για τη CIA στρέφεται ξαφνικά εναντίον της και η CIA δεν είναι σε θέση να τον αντιμετωπίσει.»
Σε τί αποσκοπούν όμως όλα αυτά; Ο Γερμανός πρώην πολιτικός αναφέρει σαν παράδειγμα τη τεράστια αύξηση του αμυντικού προϋπολογισμού, ενώ απώτερος στόχος είναι η παγκόσμια κυριαρχία των Αμερικανών. Αμερικανικές δυνάμεις σταθμεύουν σε πάνω από 130 χώρες του πλανήτη. Ο Michael Meacher, πρώην Υπουργός περιβάλλοντος της Βρετανίας και μέλος της κυβέρνησης του Tony Blair μέχρι τον Ιούνιο του 2003, δηλώνει ότι οι ΗΠΑ εν γνώσει τους απέτυχαν να αποτρέψουν τις επιθέσεις. Εξάλλου, ο David Ray Griffin ισχυρίζεται ότι η συνωμοσία της 9/11 ήταν σημαντικά μεγαλύτερη από εκείνη που ισχυρίζεται η κυβέρνηση και ότι ολόκληρη η έκθεση της επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 (9/11 Commission Report) «είναι κατασκευασμένη για να στηρίξει ένα μεγάλο ψέμα: ότι η επίσημη ιστορία για την 9/11 είναι αληθινή.» Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 η Νέα Τάξη άρχισε να υλοποιεί τα σχέδιά της για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και την διεξαγωγή πολέμων υπό την κάλυψη του ΟΗΕ. Υπό των φόβο της τρομοκρατίας οι Αμερικάνοι πολίτες εκχώρησαν σημαντικές ελευθερίες. Για την καταπολέμηση δήθεν της τρομοκρατίας δεν φέρνουν αντιρρήσεις όταν ο πολεμικός μηχανισμός στέλνει τα παιδιά τους χιλιάδες μίλια μακριά να σκοτωθούν. Μετά από εννέα χρόνια μάθαμε ότι το υπέδαφος του Αφγανιστάν έχει πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου. Επομένως ο πόλεμος στη μακρινή χώρα της Ασίας έγινε όχι για να συλλάβουν τον τρομοκράτη Μπιν Λάντεν- αν το ήθελαν θα το είχαν κατορθώσει με τα μέσα κατασκοπίας που έχουν- αλλά για το πετρέλαιο. Οι στόχοι τους είναι επιλεγμένοι! Είναι πάντοτε χώρες πλούσιες σε πετρέλαιο: Αφγανιστάν, Ιράκ και τώρα το Ιράν. Σήμερα τιμούμε την μνήμη των 3000 περίπου θυμάτων στους δίδυμους πύργους αλλά και των δεκάδων χιλιάδων στα πεδία της μάχης και τους αμάχους, που έχασαν τη ζωή τους για την Παγκόσμια Κυριαρχία της Νέας Τάξης με αφορμή την 11η Σεπτεμβρίου. Η αλήθεια πρέπει να φανερώνεται μήπως τελικά αφυπνιστούν οι λαοί λίγο πριν τον Αρμαγεδδώνα του σχεδιαζόμενου Γ΄ Παγκόσμιου Πόλεμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: