Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα και κάλεσμα προς τους πολίτες

Αγαπητοί συμπολίτες,
την Κυριακή μας δείξατε την εμπιστοσύνη σας για ένα Δήμο ενιαίο, ικανό για ανάπτυξη και ευημερία. Μας δείξατε ότι θέλετε έναν ισχυρό Δήμο που έχει προτεραιότητα την ποιότητα ζωής των πολιτών του. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Ευχαριστούμε που μας δείξατε την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξή σας, που έφερε το συνδυασμό μας πρώτο με διαφορά 10 μονάδων.
Επιχειρήματά μας είναι μόνο το έργο μας, η εμπειρία, η βαθειά γνώση των προβλημάτων του τόπου, οι άνθρωποι που αποτελούν το συνδυασμό, η θέληση, οι νέες ιδέες και το όραμά μας.
Δυστυχώς για κάποιους, δεν θα συμμετέχουμε στο παιχνίδι της μαύρης προπαγάνδας, του κουτσομπολιού και της συκοφαντίας. Δεν ταιριάζει ούτε στην ιδεολογία μας ούτε στην ηθική μας και, εκτός των άλλων, το θεωρούμε επικίνδυνο για την ίδια τη συνοχή της μικρής μας κοινωνίας. Επίσης όσοι κάνουν λόγο για παρατυπίες στις εκλογές, αγορά ψήφων, απειλές, κλπ καλό θα είναι να κοιτάξουν προς άλλη κατεύθυνση, τουλάχιστον όχι στο δικό μας συνδυασμό.
Θεωρούμε ότι οι πολίτες, αντιστεκόμενοι σε όλα αυτά, μας πίστεψαν και μας τίμησαν με αυτό το ποσοστό και έδειξαν ποιον συνδυασμό θέλουν για Δημοτική Αρχή. Η νίκη που θα έρθει στις επαναληπτικές εκλογές θα είναι νίκη για όλο το νέο Δήμο Τανάγρας.
Σας καλούμε όλους, είτε μας τιμήσατε με την ψήφο σας είτε όχι, να συμπορευτείτε δυναμικά μαζί μας, να αποφασίσετε για τη συνέχιση του μεγάλου έργου που έχει γίνει και να διεκδικήσετε ένα Δήμο που να αξίζει στους πολίτες του. Αυτή την Κυριακή είναι σημαντικό όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας οραματιζόμενοι ένα κοινό στόχο, ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες αυτού του τόπου. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε Τανάγρα, Ιστορικός Σύγχρονος και Ανθρώπινος Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: