Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Θηβαίων: "Αυτοδιοικητική Ενότητα"

Υποψήφιος Δήμαρχος, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνδημότισσες - Συνδημότες,
Φίλες – Φίλοι,
ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής και όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αυτοδιοικητικής Ενότητας για το νέο Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων, σας ευχαριστούμε τόσο για τη στήριξή σας όσο και για την συμμετοχή σας στον αγώνα που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.
Αντικειμενικές δυσκολίες αλλά και δικές μας ολιγωρίες και παραλείψεις δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα, που ήταν η ανάδειξή μας ως νέα Δημοτική Αρχή, έτσι ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας , για την Διοικητική, Οργανωτική και Λειτουργική ανασυγκρότηση του νέου Δήμου μας, επιβάλλοντας ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος και της Δημοτικής εξουσίας, δίνοντας σε όλους τους δημότες τη δυνατότητα συμμετοχής και ελέγχου.
Πιστοί στις θέσεις και τις ιδέες μας για ένα Δήμο ισχυρό, ακηδεμόνευτο από πολιτικά κέντρα και μεγάλα ιδιωτικά και οικονομικά συμφέροντα, μέσα από τη συμμετοχή μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσουμε τη μάχη για την προάσπιση του συλλογικού συμφέροντος του Καλλικρατικού Δήμου , μακριά από προκαταλήψεις, πολιτικές αγκυλώσεις και προσωπικές πολιτικές.
Η διεξαγωγή της επαναληπτικής εκλογικής αναμέτρησης στις 14 Νοέμβρη για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής, μεταξύ των δύο πρώτων συνδυασμών και η συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία όλων των συμπολιτών μας στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων, γίνεται μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής νομιμότητας, που επιβάλλει ελεύθερη και ανεπηρέαστη κρίση στην έκφραση της λαϊκής βούλησης. Δική μας αντίληψη είναι ότι οι πολίτες έχουν και γνώση και κρίση.
Διατυπώσαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο την αντίθεσή μας με τους δύο συνδυασμούς που αντιπαρατίθενται την δεύτερη Κυριακή. Οι δικές μας θέσεις και προτάσεις είναι ξεκάθαρες και έχουν αποτυπωθεί σε όλη την προεκλογική περίοδο και θα εκφραστούν από τους εκλεγμένους εκπροσώπους μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, απέναντι στις φθαρμένες και απαξιωμένες πολιτικές του παρελθόντος όσο και στα μεγάλα προβλήματα που ανοίγονται μπροστά μας, αφ’ ενός της Οικονομικής, Διοικητικής και Λειτουργικής αναδιάρθρωσης του νέου Δήμου και αφ’ ετέρου της προστασίας του περιβάλλοντος και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: