Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία του Κλ. Περγαντά πρός τους ετεροδημότες (Αθήνα)

Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι

Οι συνεργάτες μου κι εγώ, θέλουμε από καρδιάς να σας καλωσορίσουμε και να σας ευχαριστήσουμε, που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας και βρίσκεστε απόψε κοντά μας. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, για τη θερμή σας παρουσία, στην ανοιχτή συγκέντρωση του Συνδυασμού μας «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς», που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής και εκπροσωπώ εδώ απόψε.

Σήμερα, συναντιόμαστε, σε μια ατμόσφαιρα μεγάλης ικανοποίησης, με το μήνυμα των πολιτών να μας δείχνει ξεκάθαρα ότι μας προτιμά, μας θέλει, μας ψηφίζει ως πρώτη εκλεγμένη Περιφερειακή Αρχή της Στερεάς Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους γι΄ αυτό.
Έχουμε πλέον τη σημαντική επιβεβαίωση ότι την Κυριακή 14 Νοέμβρη θα είμαστε οριστικά οι νικητές της κάλπης. Η προτίμηση της κοινωνίας, με το σαφές προβάδισμα των τεσσάρων μονάδων, είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ότι αυτή την Κυριακή, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Προχωρούμε όλοι μαζί ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Και εσείς, αγαπητοί φίλοι, με την εδώ παρουσία σας απόψε, μας δείχνετε και πάλι την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας. Κυρίως όμως αυτό που δείχνει η παρουσία σας εδώ είναι :

Ότι μας ενώνει μια κοινή αγωνία:
Το αύριο του τόπου μας.

Ότι μας ενώνει ένας κοινός στόχος :
Να κερδίσουμε μια νέα προοπτική για τη ζωή μας.

Μας ενώνει η θέλησή μας :
Να ξαναδώσουμε αξία στον τόπο και στην κοινωνία μας.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Σ΄ αυτές τις εκλογές η Αυτοδιοίκηση αλλάζει σελίδα. Για πρώτη φορά η Αυτοδιοίκηση αποκτά ρόλο σύγχρονο και δυναμικό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, κοντά στον πολίτη.
Στις 14 Νοεμβρίου πηγαίνουμε και πάλι, στις κάλπες για να ψηφίσουμε τους συμπατριώτες μας που είναι οι καταλληλότεροι να απαντήσουν στις προκλήσεις και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε.
Πηγαίνουμε ξανά στις κάλπες για να αναδείξουμε αξιόπιστους συνδυασμούς, που έχουν γνώση, εμπειρία, αλλά πάνω απ΄ όλα θέληση και σχέδιο να δώσουν στον τόπο μας νέα προοπτική.
Στις εκλογές του Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τη Στερεά Ελλάδα, ψηφίζουμε για να κερδηθεί η πιο σκληρή αλλά ελπιδοφόρα μάχη για τον τόπο μας.

Όλοι εμείς στο Συνδυασμό μας, στη «Στερεά Ελλάδα» ξέρουμε τα προβλήματα του τόπου μας. Αλλά ακόμα περισσότερο γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τη δυναμική του.
Γνωρίζουμε τις αξίες του Στερεοελλαδίτη, γνωρίζουμε τις αξίες της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Μεγαλώσαμε μ΄ αυτές τις αξίες. Αξίες που πηγάζουν από την παράδοση, αλλά και από τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Αξίες όπως η εργατικότητα, η ευαισθησία, η αλληλεγγύη, η ευρηματικότητα, η αισιοδοξία, είναι όλα αυτά που μας δίνουν τη δύναμη και τη σιγουριά ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση.

Ζούμε σε μια νέα πραγματικότητα. Απ΄ τη μια μεριά η οικονομική κατάσταση, που επηρεάζει άμεσα τον καθένα από μας, που ασκεί πιέσεις στην κοινωνία. Κι απ΄ την άλλη μεριά η νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση. Η εποχή του Καλλικράτη, με τις νέες ευκαιρίες για τον τόπο και την κοινωνία.

Μπροστά σ΄ αυτή την πραγματικότητα, πρέπει να ξεπεράσουμε την αμηχανία και τους δισταγμούς. Να ανατρέψουμε εμείς οι ίδιοι τη στασιμότητα. Να φανούμε ικανοί. Να προχωρήσουμε να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε περισσότερα.

Σ΄ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, πρέπει να μείνουμε και να επιμείνουμε στην ουσία. Κι ουσία είναι ότι, με την αιρετή Περιφέρεια, αποκτούμε την κυριότητα των τοπικών μας υποθέσεων. Περνούμε σε μια ιστορική αλλαγή στη διαδρομή της Αυτοδιοίκησης. Ξεπερνούμε την παθογένεια του κρατισμού και του συγκεντρωτισμού. Μπαίνει τέλος στο αποτυχημένο κρατικό μοντέλο, με τον απρόσωπο και αναποτελεσματικό χαρακτήρα των πολιτικών που εκπορεύονται από το κέντρο.

Ο Καλλικράτης έρχεται να βάλει τη σφραγίδα του στο άνοιγμα της αποκέντρωσης. Είναι ένα ιστορικό βήμα για να πορευτούμε ως χώρα, με περισσότερη συμμετοχή, με περισσότερη δημοκρατία. Και κυρίως με αναπτυξιακές πολιτικές που θα είναι διαμορφωμένες από εμάς και θα απευθύνονται σε εμάς.
Στις εκλογές του Νοέμβρη ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη. Ψηφίζουμε με ευθύνη. Ψηφίζουμε για Αυτοδιοίκηση ικανή να κάνει την καθημερινότητα και τη ζωή μας καλύτερη.

Γιατί, ο Καλλικράτης, είναι η μεγάλη μας ευκαιρία, να γίνει η Στερεά Ελλάδα μια περιφέρεια σύγχρονη, ανθρώπινη, δυναμική.
Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία, εμείς οι ίδιοι, οι Στερεοελλαδίτες, να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε το δικό μας πρόγραμμα, με τις δικές μας ανάγκες, με τις δικές μας προτεραιότητες.
Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία, το Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα λειτουργεί για πρώτη φορά, με εκλεγμένους εκπροσώπους, με αυτούς που οι ίδιοι οι πολίτες θέλουν, να μας εκφράζει πραγματικά. Να εκφράζει τον τόπο, να είναι η φωνή της κοινωνίας των πολιτών.

Μπροστά μας, φίλες και φίλοι, είναι η νέα εποχή. Για την Αυτοδιοίκηση και για το δικό μας Αύριο. Αυτή τη νέα εποχή, οι εξελίξεις επιταχύνονται. Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις διαρκώς μεγεθύνονται. Η Στερεά Ελλάδα χρειάζεται να ανοίξει τις πόρτες της στο καινούργιο και οι πολίτες να συντονίσουν τα βήματά τους με τις νέες δυνατότητες.

Είναι η ίδια η πραγματικότητα λοιπόν, που μας επιβάλλει, όχι μόνο να δούμε τα πράγματα με νέα ματιά, αλλά να συμμετέχουμε, να προσπαθήσουμε και να εργαστούμε για τη Στερεά Ελλάδα που μας αξίζει.

Φίλες και φίλοι,
Εμείς συμμετέχουμε στις εκλογές για να διαμορφώσουμε μια νέα συνθήκη στη σχέση της περιφέρειας με τον πολίτη. Εμείς επιδιώκουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα της κάλπης, φιλοδοξώντας να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών. Εμείς βαδίζουμε στις 14 Νοεμβρίου για να δουλέψουμε με συνέπεια και σχέδιο.
Σχέδιο για να κάνουμε τον Καλλικράτη εργαλείο ανάπτυξης. Να πάρουμε στα χέρια μας και να έχουμε λόγο στις χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Συνοχής, το ΕΛΛΑΔΑ 2010, το LEADER και το πρόγραμμα Μπαλτατζής και άλλα διαθέσιμα κονδύλια. Κι αυτά τα χρήματα να τα κάνουμε έργα και ευκαιρίες απασχόλησης.

Γιατί, όλοι εμείς στο συνδυασμό μας, στη «Στερεά Ελλάδα» έχουμε υποχρέωση να δημιουργήσουμε το πλαίσιο για να συνεχίσουν οι πολίτες να έχουν δουλειά, για να έχουν ευκαιρίες οι νέοι, για να αποκτήσει ο τόπος μας προοπτική. Έχουμε υποχρέωση να εργαστούμε για το περιβάλλον, να δημιουργήσουμε τις προδιαγραφές και τις υποδομές για την ανάπτυξη.

Κι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι συμμερίζεστε κι εσείς αυτούς τους στόχους,
ότι συμπορεύεστε σ΄ αυτή την προσπάθεια,
ότι μας εμπιστεύεστε για να πάμε τον τόπο μας μπροστά,
είναι η παρουσία σας εδώ σήμερα.

Αγαπητοί συμπατριώτες
Η επιδίωξή μας για το Σήμερα και το Αύριο, της Στερεάς Ελλάδας,
η προσδοκία όλων μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί απέχουμε από μικροπολιτικές λογικές, λαϊκισμούς, στείρες αρνήσεις,

Είναι αυτά που μας ενώνουν για να προχωρήσουμε ΤΩΡΑ

Να προχωρήσουμε
ΤΩΡΑ,
Γιατί, το στοίχημα για τον τόπο μας, για τη ζωή μας, για την κοινωνία μας, κρίνεται σ΄ αυτές τις εκλογές, στις 14 του Νοέμβρη.

ΤΩΡΑ,
Γιατί, η αιρετή Περιφέρεια διαχειρίζεται απευθείας εθνικά και κοινοτικά κονδύλια. Κονδύλια που μπορούμε και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε, για έργα και δουλειές που περιμένει ο τόπος μας.

ΤΩΡΑ,
Γιατί, σε όλη την Ευρώπη, οι περιφέρειες είναι αυτές που πρωταγωνιστούν στην τοπική ανάπτυξη.

ΤΩΡΑ,
Γιατί, είμαστε μπροστά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη τετραετία που θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια.

ΤΩΡΑ,
Γιατί, είναι ανάγκη η Στερεά Ελλάδα, όχι απλώς να δηλώσει παρούσα, αλλά να δράσει ΤΩΡΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για τα μικρότερα, τα καθημερινά, αλλά και τα μεγαλύτερα και μελλοντικά.

Με ανοιχτές συνεργασίες, με καθαρό λόγο, διαφάνεια και αξιοκρατία, ξεκάθαρους στόχους, επενδύοντας στις πόλεις, στα χωριά, στην ύπαιθρο,
κυρίως όμως και προπαντός
με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών
σχεδιάζουμε και τολμούμε βήματα για να κάνουμε τη Στερεά Ελλάδα «Περιφέρεια – πρότυπο».

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Σ΄ αυτό τον τόπο, στη Στερεά Ελλάδα, δεν είμαστε άγνωστοι. Αντίθετα είμαστε 8 χρόνια γνώριμοι. Γνώριμοι και πάντα δυναμικά παρόντες για τα αναπτυξιακά ζητήματα του τόπου. Έχουμε μια οκταετία συμμετοχής στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στις Επιτροπές Παρακολούθησης του Τρίτου και τώρα του Τέταρτου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. Μια οκταετία, που, μέσα απ΄ αυτά τα όργανα, προγραμματίσαμε, χρηματοδοτήσαμε και υλοποιήσαμε έργα για κάθε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, δουλέψαμε πάντα σε κοινή κατεύθυνση για τα θέματα του τόπου. Μοιραστήκαμε προβληματισμούς, συνθέσαμε προτάσεις, δρομολογήσαμε λύσεις. Με κοινή συνείδηση, περιφερειακή, για τη συνοχή όλων των Νομών, για τη συνοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Συμμετέχοντας, λοιπόν, δημιουργικά όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή της Στερεάς Ελλάδας, αποφασίσαμε να συναντηθούμε στην πιο κρίσιμη φάση για το μέλλον της. Με τους νέους θεσμικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς όρους, που φέρνει η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη.

Εξάλλου, από την Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας, της ΕΝΑΕ, που έχω την τιμή να είμαι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο, εμείς δουλέψαμε απ΄ την αρχή, για τη νέα αρχιτεκτονική της μεταρρύθμισης, τον Καλλικράτη. Στηρίξαμε θερμά αυτό το μεγάλο αίτημα της Αυτοδιοίκησης και γι΄ αυτό μπορούμε με την ίδια θέρμη να την υπηρετήσουμε.

Φίλες και φίλοι,
Σε λίγους μήνες, η λειτουργία της αιρετής Περιφέρειας, με εκλεγμένο Περιφερειάρχη και εκλεγμένο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα είναι γεγονός.

Απ΄την αρχή της δρομολόγησης του Καλλικράτη δηλώσαμε παρόντες. Η συνέχεια μας έχει φτάσει μόλις ένα βήμα από το να γίνουμε η πρώτη περιφερειακή αρχή της Στερεάς Ελλάδας. Όλα δείχνουν, με τον πιο προφανή τρόπο, ότι από την 1/1/2011 θα υπηρετούμε από άλλη θέση τη Στερεά Ελλάδα. Ναι, από άλλη θέση, αλλά πάντα με την ίδια συνέπεια και με πρόγραμμα που απαντάει στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Με το τρίπτυχο μήνυμα του συνδυασμού μας «Δουλειά – Περιβάλλον – Ανάπτυξη» προσδιορίζουμε τις κεντρικές μας προτεραιότητές. Δίνουμε ταυτότητα στο πρόγραμμά μας.

Αυτή η δύσκολη εποχή απαιτεί άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Λύσεις που δίνουν προοπτική, μέσα από έναν αξιόπιστο σχεδιασμό.

Οι πολίτες απαιτούν και αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που ζουν. Θέλουν και αξίζουν ασφάλεια, σιγουριά, καθαρό περιβάλλον και ποιότητα ζωής γι΄ αυτούς και τις οικογένειές τους.

Εμείς μπορούμε. Μπορούμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, και να εγγυηθούμε γι΄ αυτό. Γιατί αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας, κι όλοι κάνουν καλά τη δουλειά τους, ίσως καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο γρήγορα τις δυσκολίες των καιρών. Κι εμείς, αγαπητοί συμπατριώτες, θέλουμε, μετά από μια τετραετία, να μπορούμε να σας κοιτάμε όλους στα μάτια. Με πραγματική ικανοποίηση γιατί με το έργο μας θα ΄χουμε καταφέρει να μην διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε : εδώ με την παρουσία σας απόψε, με το νικηφόρο μήνυμα της προηγούμενης Κυριακής και με τη συμμετοχή σας στην κάλπη στις 14 Νοεμβρίου.

Το προγραμματικό πλαίσιο του Συνδυασμού μας «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς» είναι μια πρόταση - απάντηση στις προκλήσεις της εποχής. Είναι η δέσμευσή μας. Απέναντί σας. Απέναντι σε κάθε πολίτη της Στερεάς Ελλάδας.

Η πρόταση αυτή είναι καρπός της οκτάχρονης εμπειρίας και της γνώσης από την ενασχόλησή μας με την Αυτοδιοίκηση και την αναπτυξιακή διαδρομή του τόπου μας. Είναι καρπός της επικοινωνίας που έχουμε όλο αυτό τον καιρό, οι συνεργάτες μου κι εγώ, με τους πολίτες και τους φορείς σε κάθε γωνιά της Στερεάς Ελλάδας.

Η πρόταση του συνδυασμού μας, βάζει πολύπλευρους και σημαντικούς στόχους. Όλοι ρεαλιστικοί. Όλοι πραγματοποιήσιμοι. Περιγράφει ένα όραμα για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας. Πάνω απ΄ όλα όμως, βάζει τον άνθρωπο, τον πολίτη, τον κάτοικο της Στερεάς Ελλάδας, όπου κι αν αυτός βρίσκεται.

Με τη στήριξή σας επιδιώκουμε και δεσμευόμαστε, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας :
• Να οργανωθεί γρήγορα και να λειτουργήσει αποτελεσματικά, ώστε να αποδώσει έργο.
• Να παρέχει σύγχρονες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να είναι κοντά στον πολίτη.
• Να αξιοποιεί όλες τις χρηματοδοτήσεις για τις ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας.
• Να διαμορφώσει συμμετοχική τοπική δημοκρατία, με Περιφέρεια ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.

Με τη δική σας στήριξη, επιδιώκουμε και δεσμευόμαστε σε πέντε στόχους :

• Να γίνει η Στερεά Ελλάδα τόπος ελκυστικός για κατοικία, για εργασία, για ποιότητα ζωής και φιλικός στον πολίτη.
• Να αναπτυχθεί κοινωνικά και οικονομικά η Στερεά Ελλάδα.
• Να βάλουμε όριο στην ανεργία και να ανοίξουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
• Να επενδύσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.
• Να διαμορφωθεί και να εδραιωθεί η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Στο πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, η ισόρροπη ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας είναι κυρίαρχο μέλημά μας. Δεσμευόμαστε ότι θα πορευτούμε σε μια θητεία, με ισονομία, ισοπολιτεία, δικαιοσύνη και σεβασμό στους πολίτες. Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε με προσήλωση κι αληθινό ενδιαφέρον στα μικρά και μεγάλα προβλήματα όλης της Στερεάς Ελλάδας. Εκείνο προπαντός που εγγυώμαστε είναι πως θα προσπαθήσουμε σκληρά και χωρίς χρονοτριβή, να αξιοποιήσουμε όλες τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες. Να ικανοποιήσουμε, τις ανάγκες του τόπου, τις ανάγκες των πολιτών, άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευμένα.

Άλλωστε, αυτός ο καιρός, που κάνουμε μια στενότερη γνωριμία με όλη τη Στερεά Ελλάδα, είναι μια δυνατή εμπειρία. Παίρνουμε το μήνυμα της προσδοκίας του κόσμου, για καλύτερη ζωή, με αισιοδοξία και σιγουριά. Παίρνουμε το μήνυμα, ότι στρέφονται στους συντοπίτες που μπορούν να δώσουν διέξοδο στην πιεστική κατάσταση που ζούμε. Παίρνουμε το μήνυμα ότι στις κάλπες θα αναδείξουν για Περιφερειάρχη τον άνθρωπο που θέλει, που ξέρει, που μπορεί να δώσει νέα προοπτική στον τόπο. Εμπιστεύονται το συνδυασμό μας «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς». Μας το έδειξαν ήδη, οι συμπατριώτες μας, οι Στερεοελλαδίτες, την Κυριακή στις 7 Νοέμβρη. Μας τίμησαν με την προτίμησή τους και μας έδωσαν ένα δυνατό προβάδισμα για την αιρετή Περιφέρεια.

Κρατάμε στα χέρια μας το εισιτήριο για το νέο, μεγάλο μας ξεκίνημα ως πρώτη Περιφερειακή Αρχή της Στερεάς Ελλάδας. Το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης δικαιώνει τη στάση μας, τη συνέπειά μας, τις αξίες μας. Γιατί εμείς, αγαπητοί φίλοι, υπηρετούμε με συνέπεια την Αυτοδιοίκηση 8 χρόνια.
Υπηρετούμε τον τόπο μας, με σεβασμό στον πολίτη.
Δουλεύουμε αποτελεσματικά κι αυτό είναι αποτυπωμένο στο μεγάλο μας έργο.

Φάνηκε λοιπόν καθαρά, ότι όχι μόνο εκεί που μας ξέρουν, αλλά σ΄ όλη τη Στερεά Ελλάδα θέλουν να υπηρετήσουμε τον τόπο από την αιρετή Περιφέρεια. Φάνηκε πως, για εμάς, το έργο είναι στην υπηρεσία του λόγου, κι όχι ο λόγος στην υπηρεσία του έργου. Άλλωστε, η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Κι εμείς 8 χρόνια διαμορφώνουμε μια νέα πραγματικότητα για τον τόπο και την κοινωνία. Κι οι πολίτες το αναγνώρισαν.

Όπως πάντα, και τώρα, εσείς και όλοι οι πολίτες είστε ο οδηγός μας. Θα πορευτούμε μαζί. Εσείς δίνετε την εντολή. Σε σας θα δώσουμε λογαριασμό. Σ΄ αυτή την Αυτοδιοίκηση πιστεύουμε. Αυτή την Αυτοδιοίκηση υπηρετούμε.

Αυτή την κρίσιμη Κυριακή, πρέπει και πάλι να πάμε στις κάλπες. Πρέπει να δυναμώσουμε τη συσπείρωσή μας, τη συστράτευσή μας, τη συμμετοχή μας. Πρέπει το νικηφόρο μήνυμα της 7ης Νοέμβρη, όχι μόνο να το κρατήσουμε, αλλά να το διευρύνουμε, να το μεγεθύνουμε.
Αυτή την κρίσιμη Κυριακή στις 14 του Νοέμβρη, χρειάζεται να επιβεβαιωθεί η επιλογή των πολιτών. Χρειάζεται να επιβεβαιωθεί η δική τους κρίση. Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, είναι ανάγκη να βρεθούμε στον τόπο μας και να δώσουμε με την ψήφο μας, μια νέα μεγάλη νίκη στο Συνδυασμό μας, στη «Στερεά Ελλάδα». Γιατί η νίκη του Συνδυασμού μας, είναι η νίκη, είναι η δύναμη των πολιτών.

Αγαπητοί φίλοι,
Για τη σταθερή μας στάση μας, για την ξεκάθαρη θέση μας, για τη δημόσια παρουσία μας…
Γι΄ αυτά που δουλεύουμε, γι΄ αυτά που προγραμματίζουμε, για τον τόπο μας, για τις πόλεις μας, για τα χωριά μας, για τους ανθρώπους…
Γι΄ αυτά που επιδιώκουμε με επιμονή, σχέδιο, αποφασιστικότητα και κυρίως σε συνεργασία μαζί σας….
Ζητάμε να μας στηρίξετε και πάλι, στις εκλογές, στις 14 του Νοέμβρη.
Να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στη Στερεά Ελλάδα.

Γιατί, οι συνεργάτες μου κι εγώ, προχωρούμε με εφόδια τις ικανότητές μας και τη συνέπειά μας. Με γνωρίσματα την ευθύτητα, την ειλικρίνεια, το ήθος μας. Είμαστε οι συνεργάτες, οι συμμέτοχοι μιας προσπάθειας, που μόνο σκοπό έχει τη δημιουργία και την ανάπτυξη. Με κέντρο τον άνθρωπο, τον Στερεοελλαδίτη.

Είμαστε πάνω απ΄ όλα πολίτες πρώτης γραμμής κι όχι πολιτικοί πρώτης γραμμής.

Είμαστε εδώ μαζί σας, και σας θέλουμε δίπλα μας, για να συνεχίσουμε την πορεία για το αύριο όλων μας. Με εμπιστοσύνη και σιγουριά για το μέλλον.

Σας καλούμε στις 14 Νοέμβρη,
Με την ψήφο μας, να δυναμώσουμε τη νίκη μας.
Με την ψήφο μας να δώσουμε αξία, στον τόπο μας, στη Στερεά Ελλάδα.
Να δώσουμε αξία στην εμπειρία, στην γνώση, στην αξιοπιστία, στο πρόγραμμα.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: