Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αίσιμα και αδήριτα (ΙΖ΄)

Ούτις

● Ο πρωθυπουργός μας πράκτορας με μεταπτυχιακό
Α, όλα κι όλα. Θα θυμώσω αν ακούσω να κατηγορείτε τον πρωθυπουργό μας ότι δεν τα καταφέρνει στην πολιτική. Ο Γιωργάκης μας, το καρντάσι του Ταγίπ, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Μπορεί να μην είναι κατάλληλος για εσάς. Είναι όμως κατάλληλος για άλλους… Μην σας ξενίζει ο τίτλος. Τον έδωσα μετά από μια ατάκα του πατέρα του. Θα μου πείτε: Έλα … αυτό… στον τόπο σου. Είπε ο Αντρίκος τέτοια ατάκα για το καμάρι του; Θα σας γελάσω αν τον είχε για καμάρι. Αλλά την ατάκα την είπε.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πώς και γιατί το είπε: Μετά τη νίκη του Ανδρέα επί του Μητσοτάκη το 1993, ο Γιώργος Παπανδρέου (νυν πρωθυπουργός), είναι βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Ως βουλευτής λοιπόν, επί πρωθυπουργίας Α. Παπανδρέου, ζητά ειδική άδεια από την βουλή των Ελλήνων για να λείψει 10 (δέκα) μήνες! Που ήθελε να πάει; Μα στην Αμερική! Λόγω του τεράστιου χρονικού διαστήματος, απαιτείτο ειδική άδεια για να μπορέσει και τυπικά να αναχωρήσει.
Η ειδική άδεια εγκρίνεται και …ακολουθεί η συνάντηση με την ατάκα που έμεινε στην ιστορία: Ο Ανδρέας Παπανδρέου λοιπόν, κατά την διάρκεια συνάντησης με 4 δημοσιογράφους (οι δύο εν ζωή), ερωτάται κάποια στιγμή: «Πρόεδρε, μα καλά τι πάει να κάνει στην Ουάσιγκτον 10 ολόκληρους μήνες;» και η “πληρωμένη” απάντηση του Ανδρέα Παπανδρέου: «Εμ, πάει να γίνει πράκτορας με… μεταπτυχιακό!!!»
Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Όχι, ο Γιώργος δεν είναι δικός μας πράκτορας, δουλεύοντας για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Αν ήταν έτσι, δε θα μας μιλούσε για την ανάγκη της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, ούτε θα μας είχε φέρει άρον, άρον το ΔΝΤ. Επιπλέον θα έκανε το λιοντάρι από την αρχή στην Αγγέλα την ανέραστη. Όταν την βλέπουμε προς Γεωργία Βασιλειάδου μας πάνε ερωτικά οι συνειρμοί μας. Το ξελάγγουρο της Γερμανίας σας λέω, την Μέρκελ. Γιατί τώρα θυμήθηκε, που πάει για εκλογές ο Γιωργάκης- βαρέθηκε να είναι πρωθυπουργός ενός διεφθαρμένου κράτους- να ζητήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Και δεν μας χρωστάνε και λίγα οι Γερμαναράδες, που πέσανε απάνω μας να μας φάνε, γιατί αυτοί είναι δουλευταράδες και εμείς τεμπέληδες. 162 ολόκληρα δις. μας χρωστάνε και εμείς το παίζουμε υπεράνω… Γιατί να στεναχωρήσουμε αυτούς που μας πουλάνε υποβρύχια που γέρνουν; Να φορτώσουμε τα γομάρια τους Έλληνες φορολογούμενους με υπέρμετρους φόρους, να πάρουμε από τους οικογενειάρχες και από στους συνταξιούχους και στο τέλος να τους πούμε κοπρίτες και διεφθαρμένους.

Η συνέχεια >>> εδώ …

Ναι, λοιπόν. Ο Γιωργάκης είναι πράκτορας κάποιων εξωελλαδικών κέντρων που έχουν έδρα την Μέκκα της οικονομικής διαφθοράς, τις ΗΠΑ. Εκεί εδρεύει η διεθνής μαφία των τοκογλύφων τσιφούτηδων Σιωνιστών. Και ένα παράξενο πράγμα. Όλοι γύρω από τον μηχανισμό της διεθνούς οικονομικής καταπίεσης είναι Εβραίοι. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο Γιώργος έκανε τότε- όταν πήρε σαν βουλευτής την άδεια- την μεταπτυχιακή του εργασία ή την κάνει τώρα- ετεροχρονισμένα- ως πρωθυπουργός της χώρας χρησιμοποιώντας εμάς σαν πειραματόζωα. Πρόθυμα προσφέρθηκε στους Παγκόσμιους κυβερνήτες να κάνει το μεγάλο πείραμα, με πειραματόζωα τους κατοίκους μιας χώρας, που δεν την θεωρεί πατρίδα του. Το σχέδιο είχε εκπονηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι οι μέχρι τώρα πρωθυπουργοί και πολιτικοί είχαν βάλει το χεράκι τους. Απλά χρειαζόταν αυτός που θα έδινε την χαριστική βολή. Ο “εκτελεστής” αυτό το είχε σπουδάσει. Υπάρχουν Πανεπιστήμια, που ετοιμάζουν “ηγέτες”- πρόθυμους “εκτελεστές” και πειθήνιους εντολοδόχους της αόρατης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Όλα όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα εδώ και δεκάξι μήνες σχεδιάστηκαν και σχεδιάζονται από τον πρωθυπουργό και το ορατό σκέλος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, τον Τζώρτζ Σόρρος, με τον οποίο βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία. O Γιώργος κι ο Σόρρος σχεδίασαν την χρεωκοπία! Έχουν συναντηθεί πολλές φορές και δεν είναι κρυφό.
Ο Σόρρος διακινεί το 95% των CDS σε όλο τον κόσμο. (wall street journal, businessweek ) ΄Ένας προσωπικός του φίλος, γίνεται πρωθυπουργός σε μια χώρα των Βαλκανίων που βρέχεται από το Ιόνιο και το Αιγαίο, και μετά από 6 μήνες η χώρα αυτή μετατρέπεται στον Παράδεισο των CDS! Μιλάμε για τρελά δισεκατομμύρια! Όποιος είχε οποιαδήποτε εσωτερική πληροφόρηση, για το τί θα συμβεί σε αυτή τη χώρα, έβγαλε τεράστια ποσά, ποσά που αντιστοιχούν σε ΑΕΠ ολόκληρων κρατών!
Αποκαλύπτει στο βιβλίο του “Untermstrich” ο πρώην υπουργός οικονομικών Peer Steinbruck, ότι τον Ιανουάριο του 2009 συναντήθηκε ο Σόρρος με τον κ. Παπανδρέου, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο Βερολίνο και αφού συζήτησαν για τα δημοσιονομικά και ειδικότερα για το έλλειμμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του είπε ότι «πλέον δεν είναι σίγουρος εάν πραγματικά θέλει να κερδίσει τις εκλογές». Τελικά, φαίνεται ότι πείστηκε ή υπερίσχυσε η φιλοδοξία να γίνει ο τρίτος πρωθυπουργός από τη δυναστεία των Παπανδρέου. Ο κάθε πράκτορας έχει το τίμημα της εξαγοράς του. Το παιδί της Μάργκαρετ πήρε 2,9 δις Ε και τη θέση της μαριονέτας του Γ.Γ του ΟΗΕ. Με αυτά εξαγοράστηκε από τη Διεθνή Συμμορία, της οποίας μέλος είναι ο Σόρρος.
Από τον Σεπτέμβριο του 2009, πριν τις εκλογές, ο Προβόπουλος ενημερώνει τα κόμματα για το πρόβλημα του χρέους Παρ’ όλα αυτά ο Γιώργος βάζει προεκλογικά το κάλπικο σύνθημα «Λεφτά Υπάρχουν» ! Υστεροβουλο; Ο νοών νοείτο… Ήδη από τον Οκτώβριο 2009 αποφασίζουν να προσφύγει η χώρα στο Διεθνές Νομισματικά Ταμείο όπως δηλώνει ο υφυπουργός Σαχινίδης στον Δελαστίκ. Τη χρονική στιγμή της απόφασης όμως, ούτε τα spread δικαιολογούσαν την προσφυγή, ούτε και το ίδιο το έλλειμμα από μόνο του, την στιγμή που άλλες χώρες είναι σε χειρότερη μοίρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι ανέτοιμο να αναλάβει την εξουσία και κράτος σταματάει να λειτουργεί, με τις “νέες ιδέες” του Γιωργάκη, βιογραφικά, συνεντεύξεις και συζητήσεις επί συζητήσεων με ειδικούς από το εξωτερικό. Δημόσιες υπηρεσίες είναι ακέφαλες για μήνες. Η παραδοχή που αναφέραμε του Σαχινίδη μας βάζει σε σκέψεις:. Πρώτον, γιατί τόση σπουδή να πάμε στο ΔΝΤ όταν δεν μπορεί να δώσει πάνω από 30δις; Υπήρξε αντάλλαγμα ή άλλο όφελος που δεν το ξέρουμε; Δεύτερον, εξηγεί και δικαιολογεί την αντίδραση της Μέρκελ! Την έφεραν προ τετελεσμένων. Πριν πάρουν μέτρα, πριν προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν την Οικονομία, της πήγαν το πακέτο ΔΝΤ! Και μετά με υποκριτικό τρόπο για Όσκαρ μιλούσαν για την “δήθεν” απειλή στην προσφυγή στο ΔΝΤ αν δεν δώσει τα λεφτά η Ευρώπη! Ο ρόλος του πράκτορα Giorgos ήταν διπλός. 1)Να παραδώσει τη χώρα, που του εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνησή της με την ψήφο των κατοίκων της σε ξένα οικονομικά κέντρα για τα επόμενα 50- 100 χρόνια, μέχρι να γεννηθούν οι νέοι Κολοκοτρωναίοι, Καραϊσκάκηδες, Μποτσαραίοι, Μπουμπουλίνες για την ξαναελευθερώσουν και ο νέος Καποδίστριας, που τώρα ξέροντας από ιστορία- έστω κι αν η μαντάμ Μπίλνερμπεργκ Άννα Διαμαντοπούλου θέλει να την βγάλει από μάθημα στα σχολεία για να υπάρχουν ώρες να διδαχθούν τα ελληνόπουλα την αγγλική γλώσσα- θα πρέπει οι επόμενες γενιές να τον φυλάνε να μην δολοφονηθεί και να βάλει τις βάσεις για την πραγματική δημοκρατία. Γιατί η οχλοκρατία που κατ’ ευφημισμό ονομάζεται δημοκρατία δίνει το δικαίωμα να παραγράφονται αδικήματα τύπου Βατοπεδίου, Siemens, χρηματιστηρίου και να συγκαλύπτονται παρανομίες πολιτικών προσώπων με την βουλευτική ασυλία. 2) Να γίνει ο Δούρειος Ίππος του δολαρίου για την άλωση του ευρώ, δηλαδή ο Αμερικανοτραφής Γιώργος έβαλε πλάτη κατά της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Το Σάββατο 18 Απριλίου 2010 νωρίς το πρωί, δηλαδή τρεις μέρες πριν την έναρξη των συζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους τοποτηρητές του ΔΝΤ (και τους Ευρωπαίους παρατρεχάμενους της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) φτάνει στην Αθήνα ο μετρ της θεσμοθετημένης παγκόσμιας κερδοσκοπίας Τζ. Σόρρος. Ο κερδοσκόπος έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό αεροσκάφος (Έλληνα φίλου του), επιβιβάστηκε σε λιμουζίνα και …χάθηκε για τρεις ώρες. Αυτές τις τρεις ώρες ο Σόρρος… συμβούλευε τον Έλληνες πρωθυπουργό!!! Ο Σόρρος μετά το ραντεβού του με τον Γ. Παπανδρέου, επέστρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος απ όπου αναχώρησε με το ίδιο αεροσκάφος. Τι είχε να πει το αρπακτικό των αγορών με τον Γ. Παπανδρέου; Τι του ζήτησε; Τι τον …συμβούλεψε; Γιατί η συνάντηση (αυτή η συγκεκριμένη αλλά και άλλες) δεν ανακοινώνονται; Γιατί τόση μυστική διπλωματία αν όλα γίνονται για το καλό του λαού; Ο Βρετανός πολιτικός -πρώην πρωθυπουργός- Γκόρντον Μπράουν υποστηρίζει ότι κατά τους πρώτους μήνες του 2010, εξαιτίας καθυστερήσεων στις αποφάσεις για να βοηθηθεί η Ελλάδα, το κόστος στην Ελλάδα της αποφυγής της χρεοκοπίας αυξήθηκε από 30 δισ. ευρώ, κατά προσέγγιση, σε 120 δισ. ευρώ». Η πορεία μας ήταν προδιαγεγραμμένη. Οι Κινέζοι προσφέρθηκαν να αγοράσουν κρατικά ομόλογα, δηλαδή αυτό που θα κάνουν τώρα. Εμείς, τους είπαμε όχι. Οι Ρώσοι προσφέρθηκαν να αγοράσουν επίσης, και να προχωρήσουν σε επενδύσεις. Τους είπαμε όχι. Μετά, ήρθαν το Καστελόριζο, το ΔΝΤ, το μνημόνιο.
Προφανώς λοιπόν, ο λογαριασμός που πληρώνουμε όλοι μας, είναι κατά… 90 δισεκατομμύρια ευρώ φουσκωμένος, εξαιτίας ακριβώς των “ατυχών” ή επιμελώς προσχεδιασμένων χειρισμών του Γιώργου και της Κυβέρνησής του στην οικονομία. Για τα επιπλέον 90 δις και το γενικό ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας και όσων αποθεμάτων χρυσού έχουν μείνει στο κρατικό θησαυροφυλάκιο, αν πάρει τα νόμιμα μεσιτικά, είναι κάποια δις, που θα κατατεθούν σε μια τράπεζα των ΗΠΑ ή της Ελβετίας για να ζήσουν αυτοί καλά- η δυναστεία Παπανδρέου- Τσάντ- … κι εμείς χειρότερα… Η μάδερ Μάργκαρετ Τσάντ γαλούχησε κατάλληλα τα παιδιά της κατά το Εβραϊκό πρότυπο, ώστε να μη ξεχνούν τις ρίζες τους και την ιδεολογία τους. Και ο Γιώργος έχει διπλή εβραϊκή ρίζα. Έχει και από τη γιαγιά Μινέϊκο- Παπανδρέου, έχει και από τη μαμά Μαργαρίτα, που φροντίζει και για τα άλλα παιδιά της, τον Αντρίκο, το Νικόλα και λιγότερο για το Σοφάκι.
Όλη η οικογένεια Παπανδρέου τα πήγαινε καλά με τους Εβραίους Επικυρίαρχους. Πρώτος διδάξας ήταν ο ευαγγελιστής της “αλλαγής”, που έμεινε στη μέση, γιατί κουμάντο του έκανε το κάτω κεφάλι, αυτό που είχε πίσω από το φερμουάρ του παντελονιού του. Ο ντάντυ- Ανδρέας ήρθε το 1974 στην Ελλάδα με “ειδική αποστολή”.
Ο συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του “ Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται” (εκδόσεις Νέα Θέσις) δημοσιεύει φωτοτυπία επισήμου εγγράφου του “ Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας”, και με στοιχεία αναγνωρίσεως “ Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29″ ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά – πλατιά την υπογραφήν του σε “ οδηγίες” που δίδονται απ’ εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και… εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν… Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστο του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις “ οδηγίες”, προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!
Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του… “ σοσιαλιστικού” κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Η οικογένεια Ροκφέλερ είναι μια από τις κορυφαίες οικογένειες Διεθνών Τραπεζιτών που διοικούν την ανθρωπότητα και προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, της οποίας οπαδός είναι ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας, γιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.
Επίσης οι Ροκφέλερ όπως και οι υπόλοιποι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι εβραϊκής καταγωγής.
Επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οπαδός της Παγκοσμιοποίησης και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, συμπεραίνουμε με σιγουριά ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Παγκοσμιοποιητών οδηγώντας την Ελλάδα στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης. Ο “ηγέτης”- Ανδρέας δεν άφησε περιουσιακά στοιχεία στο βλαστάρι του τον Γιώργο. Στη διαθήκη του έγραψε πως του αφήνει το όνομά του. Πράγματι, το όνομα Παπανδρέου και οι γνωριμίες του με τους Εβραίους ήσαν αρκετά να δημιουργήσουν περιουσία δις δολαρίων στο Γιώργο και συνακόλουθα και στα άλλα παιδιά. Τουλάχιστον αυτά δεν θα διέσυραν το όνομά τους για ένα κωλόσπιτο…
Ο πράκτορας με μεταπτυχιακό Γιώργος, θέλησε να κάνει και διδακτορικό, με μέντορες τον Τζ. Σόρρος, τον Ντομινίκ Σρος Καν, Όλι Ρεν και τα άλλα παγκόσμια μπουμπούκια της διεθνούς μαφίας των παγκόσμιων τοκογλύφων-υαινών. Το εργαστήριο των πειραμάτων η χώρα που τον φιλοξένησε από το 1974 μέχρι το 2011- μέσα στο έτος αυτό θα μας αφήσει ορφανούς από την παρουσία του πηγαίνοντας στην φυσική του πατρίδα- η Ελλάδα και ο λαός της. Αφού κατόρθωσε να διαλύσει και να υποδουλώσει την χώρα, να υποθηκεύσει το μέλλον εκατομμυρίων Ελλήνων για δεκαετίες, να τους βάλει σε ένα πολυπολιτισμικό μπλέντερ και να τους πολτοποιήσει, ετοιμάζεται για τον επίλογο του σύντομου έργου του. Αρχίζει να γίνεται φανερό πια, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται για ένα ακόμη “κόλπο”: Κατόρθωσε αυτό που δεν θα μπορούσε να κάνει δεξιά κυβέρνηση. Υπό τον σοσιαλιστικό μανδύα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ, ξεμπέρδεψε με τα βασικά αγκάθια του καπιταλισμού (εργασιακά, ασφαλιστικά), ξεπούλησε κάθε τι που είχε σχέση με το δημόσιο (περιουσία, υποδομές, κοινή ωφέλεια, υγεία, παιδεία). Έτσι τώρα είναι έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι την “εμπιστοσύνη” μας, και μετά να μας κουνήσει το μαντηλάκι του αποχωρισμού.
Το ενδεχόμενο των εκλογών μέσα στην Άνοιξη, όσο περνά ο χρόνος, μετατρέπεται σε ισχυρότατη πιθανότητα. Οι λόγοι είναι αντικειμενικοί, τους έχει συνοψίσει πρόσφατα και ο Α. Λοβέρδος λέγοντας ότι αν στον προσεχή (Φλεβάρη) έλεγχο της τρόικας δεν πάρουμε «καλό βαθμό» τότε επιβάλλονται αποφάσεις που καμία κυβέρνηση και κανένας πολιτικός δεν θα είναι σε θέση να λάβει. Με άλλα λόγια, ο υπουργός σημειώνει ότι αν τα νούμερα (έσοδα- έξοδα) δεν βγαίνουν, τότε είναι πιθανή η μη καταβολή της δόσης από το ταμείο «στήριξης». Και ενώ η Κύπρος προχωρεί σε συμφωνίες για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων που υπάρχουν στις κυπριακές ΑΟΖ, που φρόντισε να καθορίσει, εμείς «αγρόν αγοράσαμε»… Η κυβέρνηση δια του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα διαψεύδει τη διάχυτη εντύπωση, ότι Αθήνα και Άγκυρα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγμάτευσης για συνεκμετάλλευση του πετρελαίου του Αιγαίου, ενώ προκαλεί πολλά ερωτηματικά η προσπάθεια του αρμόδιου υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να υποβαθμίσει τις προσδοκίες για τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου.
Την ώρα που ακόμη και η καγκελάριος Μέρκελ επισκέπτεται την Κύπρο, αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν οι ανακαλύψεις μεγάλων κοιτασμάτων αερίου σε θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, επιβεβαιώνοντας ότι η ευρύτερη περιοχή μας βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος για τον ορυκτό της πλούτο, ο αρμόδιος υφυπουργός, κ. Γιάννης Μανιάτης, χαρακτηρίζει μύθο την ύπαρξη σημαντικών κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο , αφήνοντας να εννοηθεί, ότι η κυβέρνηση δεν βιάζεται καθόλου να προχωρήσουν οι έρευνες, παρότι η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα της χρεοκοπίας.
Μύθος όσα λένε διακεκριμένοι επιστήμονες για την ύπαρξη πετρελαίου και φυσικού αερίου ή παραμύθια όσα λένε οι κυβερνητικοί, υποβαθμίζοντας την σημαντικότητα των κοιτασμάτων για να προλάβουν να τα πουλήσουν όσο- όσο αφού μοιράσουν το Αιγαίο με την Τουρκία;
Να δούμε και άλλα κατορθώματα του πράκτορα Giorgos ή Jeffrey. Δεκάδες κομισάριοι οικονομολόγοι, που έχουν την εντολή «τηρήστε αυστηρά το μνημόνιο», καταφθάνουν στην Αθήνα από τις αρχές του χρόνου κατόπιν εντολής της τρόικας των δανειστών της Ελλάδας προκειμένου να εγκατασταθούν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και σε νευραλγικές θέσεις σε κρίσιμα υπουργεία. Οι κομισάριοι της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών (Γερμανοί, Γάλλοι, Ολλανδοί, Βέλγοι) θα ελέγχουν επί της ουσίας όλα τα έσοδα και τις δαπάνες του ελληνικού κράτους και θα δίνουν λόγο στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στον επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ελλάδα Πολ Τόμσεν και στον κοινοτικό επίτροπο Ολι Ρεν.
Με αυτόν τον τρόπο όμως χάνεται ένα κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας καθώς ο απόλυτος έλεγχος της ελληνικής οικονομίας περνάει επί της ουσίας στη γερμανική καγκελαρία. Επιπρόσθετα η κυβέρνηση, προκειμένου να κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα χρηματοδότησης των 110 δισ. ευρώ την επόμενη 3ετία, είναι αποφασισμένη ύστερα από εντολές της τρόικας να προχωρήσει σε άμεσες μειώσεις μισθών, να επιβάλει νέους φόρους ύψους 12 δισ. ευρώ έως το 2014 και να μειώσει κατά 200.000 έως 220.000 υπαλλήλους τον δημόσιο τομέα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα του πράκτορα πρωθυπουργού είναι η ανεργία. Στο 13,5% ανήλθε τον Οκτώβριο η ανεργία στη χώρα μας έναντι 9,8% τον Οκτώβριο του 2009 και 12,6% το Σεπτέμβριο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Την εκτίμηση ότι η ανεργία στο τέλος του 2011 θα αγγίξει το 22% και οι άνεργοι θα ανέλθουν σε 1.150.000 έκανε στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο επιστημονικός συνεργάτης της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ Σάββας Ρομπόλης.
Ο πρωθυπουργός- πράκτορας μεθοδικά, σαν να ήταν το Άζαξ ο άσπρος σίφουνας, σε δύο χρόνια, με πλήρη ευσυνειδησία προς τα υπερατλαντικά αφεντικά του, έκανε και θα κάνει όσα του έμαθαν. Τα άλογα του τσίρκου, μετά από ένα δύσκολο νούμερο, παίρνουν τον κύβο ζάχαρης. Έτσι και το καθαρόαιμο πρακτορικό άλογο του τσίρκου των εβραίων τσιφούτηδων, που εκλέξαμε για πρωθυπουργό, θα πάρει το φθινόπωρο τη ζαχαρίτσα του, που λέγεται Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. Αυτό, τουλάχιστον, διαχέεται στην “περιρρέουσα ατμόσφαιρα”… Η ιστορία του επιφυλάσσει μια θέση ανάμεσα στον Εφιάλτη και τον Τσολάκογλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: