Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μάκης Τσεκουρίδης: «Αλάργα, ρε, θα πάρουμε τα σπίτια του κοσμάκη…»

“Ούτις”

Γνήσιος ινδιάνος Απάτσι ο Μάκης- Μάκης το χαϊδευτικό, γιατί το βαφτιστικό όνομα Μαυρουδής είναι μαύρο σαν την ψυχή του- κραδαίνοντας τσεκούρι έκανε γιούργια προχθές στα σπίτια του κοσμάκη. «Τι το θέλετε το σπίτι, ρε αλάνια; Να το πάρουν οι τράπεζες, που έχουνε χασούρα»! Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και ύστερα το χούι. Και ο Μάκης το χούι το είχε από μικρός. Ντυνόταν ινδιάνος με φτερά στο κεφάλι και εφορμούσε στα λευκά πρόσωπα κραδαίνοντας το τσεκούρι. Μάκης ο τσεκουράτος! Ήταν άντρακλας αυτός. Άλλοι κουνούσαν τον πωπό τους. Αυτός κουνούσε στον αέρα- έτσι σβουριχτά- το κοφτερό τσεκούρι. Μετά σαν ΕΠΕΝ-ίτης το χρησιμοποίησε για το εθνικά ωφέλιμο έργο να κατατροπώνει τα κουμούνια και τους παπάρες τους προοδευτικούς. Οργάνωνε εθνικιστικές ομάδες και με σιδηρολοστούς, καδρόνια και τσεκούρια έκαναν γιούργια υποβοηθώντας τις παρακρατικές οργανώσεις να κάνουν το επωφελές έργο τους, δηλαδής να τα κάνουν λίμπα και κουρνιαχτό. Αλανιάρης ο Μάκης. Και γόης σαν τον Τζόρτζ Κλούνεϊ, αλλά από την ανάποδη. Σκληρός σαν το Γιώργη Φούντα του παλιού ελληνικού κινηματόγραφου. Ο Γιώργης είπε την ατάκα: «Φύγε, Στέλλα, κρατάω μαχαίρι». Κι ο Μάκης επαναλαμβάνει: «Φύγε, μωρή σκρόφα, κρατάω τσεκούρι». Και τι τσεκούρι. Δίστομο. Αμέεεε, και καλοακονισμένο να κόβει σαν αθέρας ξυραφιού. Το χρησιμοποιούσε και για ξύρισμα, έτσι στα στεγνά, χωρίς αφρούς και σαπούνια. Οι αφροί και τα αφτερ σέιβ είναι για φλώρους κι αυτός ήταν άντρας με τα ούλα του, θαυμαστής του Γιώργη του συνταγματάρχη, που παράτησε στη μέση τα κανόνια κι έκανε τον ορθοπεδικό βάζοντάς μας στο γύψο για εφτά ολόκληρα χρονάκια.
Στα βελούδινα σαλόνια, που συχνάζει ο Μάκης, λένε πως πήρε το πτυχίο της Νομικής με άριστα. Άριστος στα μαθήματα, άριστος και στο ξύλο. Κολυμπηθρόξυλα τα έκανε τότες στην ΕΦΕΕ. Και μετά έκανε ντοκτορά δίπλα στον Λεπέν. Εξαίρετος Γάλλος αυτός ο γυαλάκιας! Όλοι τους συνεχιστές του ημιτελούς έργου των Ναζί της Βέρμαχτ και των Ες- Ες. Μαθήτευσε και δίπλα στο Χρυσό Παληκάρι τον Νικόλα τον Μιχαλολιάκο της Αυγούλας. Ο Νικόλας γούσταρε το «εγέρθητο» στους δημοσιογράφους και ο Μάκης το «εγέρθητο» στα τσεκούρια και τους λοστούς.

Η συνέχεια >>> εδώ …

Καθότι οι άντρες σαν τον Μάκη πρέπει να τα έχουν στητά και στιβαρά και πηγαίνουν συνδυό, συντρείς, συνχιλιοιδεκατρείς, γιατίς έτσι και βρεθούν μόνοι κλ@νουν έριον μονόχρονου αμνού και μαλλί γριάς ρόζ χρώματος σαν αυτά που οι γυρολόγοι πουλάνε στα πανηγύρια.
Για τα τσεκουρωτά προσόντα του τον τίμησε ο λαός και τον έστειλε στη βουλή. Χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη στην αρχή. Αλλά το κόμμα του Γιώργη το πέρασε για δημόσια τουαλέτα. Σταμάτησε για λίγο, έκανε τσίσα και κακά και μετά πήρε χέρι – χέρι τον Μπουμπούκο τον Άδωνη και λακίσανε. Έμπαζε νερά η βάρκα του ΛΑΟΣ κι οι αρουραίοι γινήκανε Λούηδες. Οι Ιούδες, οι Εφιάλτες και οι Βρούτοι κουνήσανε λευκό μαντηλάκι στον Καρατζαφέρη, που έμεινε μπουκάλα κι όξω από το μεγάλο κτίριο της πλατείας Συντάγματος. Άνοιξε τη στοργική αγκαλιά του ο Αντωνάκης ο Μεσσήνιος και δέχτηκε τα αδέσποτα. Να ‘ναι καλά το παληκάρι. Κι αυτοί, ο Μάκης ο Τσεκουρίδης και Μπουμπούκος της Ευγενίας, κουβαλήσανε νερό με το λαγήνι και τον κάνανε πρωθυπουργό της Φράου Αγγελικούλας της Μέρκελ. Αλλά το σαμάρι- έτσι λένε στο χωριό μου- θέλει μουλάρι ή γαϊδούρι. Οπότε ο Σαμαράς τακίμιασε με τον Βαγγέλα και τον Φωτάκο. Κι έτσι έγινε η δική μας τρόικα, που εφαρμόζει όσα της λέει η άλλη τρόικα, η τρόικα εισαγωγής. Γιατί τώρα με την ύφεση, αφού αγοράσαμε το σύμπαν με τα κλεμένα λεφτά στο εξωτερικό και γεμίσαμε τις ξένες τράπεζες, εφόσον δεν παράγουμε, κάναμε εισαγωγή ακόμη κι αυτούς της άλλης τρόικας που δίνουν τις εντολές και γίνει η Ελλάδα Κόλαση. Έτσι, αφού μας πήραν δουλειές, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ και δώρα, τώρα θέλουν και τα σπίτια μας- τα σπίτια, τα σπιτάκια μας, τα σπιτοκαλυβάκια μας.
Ο Μάκης, το λοιπόν, βγήκε με τα κουκιά του λαουτζίκου, αλλά το τσεκούρι το χρησιμοποιεί για τους τραπεζίτες. Κωλοτούμπας μπορεί να είναι- Ιούδας για τον Γιώργη τον Καρατζαφέρη- μα@άκας όμως δεν είναι. Ξέρει με ποιους θα παίξει το παιγνίδι. Ο λαουτζίκος είναι το κορόιδο. Ταγμένος να πληρώνει για να τρώνε οι έξυπνοι. Κι ο Μάκης ανήκει στους ξύπνιους. Κραδαίνει το τσεκούρι κατακεί που θα έχει όφελος ο κώ@ος του! Τώρα ταυτίζεται με τους τραπεζίτες. Το τσεκούρι θα το σηκώσει γι’ αυτούς κι ενάντια στους ανήμπορους. Ο Μάκης ήταν πάντα με τους δυνατούς. Το λοιπόν, στο δρόμο όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη. «Αλάργα, ρε ψωμόλυσσες, που θέτε και σπίτια. Γύφτουλες του κερατά, σε τσαντήρια και πολύ σας πάει. Το χρήμα είναι για όσους το έχουν, δηλαδή για όλους τους κλέφτες και τα λαμόγια: τους τραπεζίτες, τους βιομήχανους, τους μεγαλοεκδότες και τα κόμματα. Αυτοί μπορούν να έχουν σπίτια 5000 τετραγωνικά χωρίς να πληρώνουν ούτε ΔΕΗ, ούτε τεκμήρια, ούτε χαράτσια. Μπορούν να έχουν εκατομύρια στο εξωτερικό και να κρύβουν τις λίστες σαν κρατικά μυστικά. Τα κόμματα μπορούν να χρωστούν εκατοντάδες εκατομύρια και στο τέλος να παραγραφούν τα χρέη τους. Το κόλπο το έχουμε στο συρτάρι και σας το βγάζουμε σιγά- σιγά. Θα καταργήσουμε τα παλιά κόμματα και θα ενωθούμε σε ένα για να επιβιώσουμε. Έτσι αφού θα καταργηθούν τα κόμματα, θα παραγραφούν και τα χρέη τους. Εσείς, ρε βλίτα, θα χάσετε τα σπίτια. Αλάργα, ρεεεεε.»
Και ο Μάκης κραδαίνει το τσεκούρι του εκ του ασφαλούς…
Εμείς, πότε θα πάρουμε το τσεκούρι μας να σώσουμε τις περιουσίες και τις ζωές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια: