Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η Κωνσταντίνα, που έκανε το …νινί… τεφτέρι

“Ούτις”

Ποιος είδε την Κωνσταντίνα, καρντάσια μου, και δε φοβήθηκε εκεί στα πλατώ του Alfa. Τα είχε πάρει με όλους εκείνους τους παπάρες τους συνεργάτες της, που ήσαν ντιπ για ντιπ τσιμεντόλιθοι. Τέτοιους στούρνους δεν είχε ματαδεί το μπιρμπίλικο το μάτι της ούτε στα Τρίκαλα, απ’ όπου καταγόταν το σόι της. Και μόλις είδε να κατρακυλάνε τα νούμερα της τηλεθέασης σαν στραγάλια στην κατηφορία, της ανέβηκε το αίμα στο κρανίο. Αυτή, μια θεά, να γίνει ρεζίλι των κυνών; (στο λαϊκότερο των γαβ- γαβ;). Ρε π@ύστη μου, αυτό δεν το’ θελε ούτε ο Μήτσος, αυτό το ματσό γεροντοφρικιό που το ‘ριξε να μαδάει μαργαρίτες για το χατίρι της ξανθιάς μπαλκονάτης γκόμενας. Και μιας και η αλανιάρα από Τρίκαλο καταγωγή τον έκανε να ξεχνάει το προχωρημένο της ηλικίας και του τόνιζε ενίοτε- σας έσκισα με την ελληνικούρα μου, εεεεεεεε- τον ανδρισμό του, και επειδής το γούσταρε πολύ η γλύκα, της έδωσε μια εκπομπή στο κανάλι του. Ε, τι καναλάρχης ήτανε, να μην επιβάλει τον σεβντά του στο γυαλί, που όριζε.
Και της τα ‘δωσε ούλα, καταπώς τα ονειρευόταν η Κωνσταντίνα. Χολυγουντιανό πλατώ, συνεργάτες διαλεχτούς σαν τις αχλατσιάδες της Αταλάντης, σεφ γκουρμέ πρώτης κατηγορίας, τους ονομαστότερους ενδυματολόγους, τους πιο γκέι κομμωτές και μανικιουρίστριες να σου κάνουν το δάχτυλο σαν άγαλμα του πρόγονου του Πραξιτέλη. Όλοι τους πρώτο πράμα! Κανείς δευτεράντζα ή από τα τσικό του καναλιού. Αλλά το χαζοβιόλικο δεν το’ χε. Από ταλέντο τηλεπαρουσιάστριας τσόκαρο. Άλλο η Ελενίτσα, κι άλλο η Κωνσταντίνα. Το μαλ@  τίποτα δε ξεσήκωσε από την άλλη ξανθιά του πρωινάδικου, όσους αστακοί και χαβιάρια κι αν φάγανε το καλοκαίρι, όση γαλλική σαμπάνια και τεκίλες κι αν ήπιανε στο κότερο που είχε το γεροντομπισμπίκι που το ‘παιζε γκόμενος, και στα εφτάστερα ξενοδοχεία, που φιλοξενούσαν την Ελενίτσα την οποία είχαν προσλάβει για να της κάνει ιδιαίτερο φροντιστήριο πλασαρίσματος στο γυαλί. Γιατίς η Κωνσταντίνα ήταν ανεπίδεχτη μαθήσεως. Στούρνος ντιπ για ντιπ. Μαζούτ έκαιγε. Το μυαλό σκέτο τραχανάς.

Η συνέχεια >>> εδώ …

Και μόλις αρχίσανε τις εκπομπές, μούτι η υπόθεση. Τι μούτι δηλαδή, αιδ... πηλίκιον. Βράσε όρυζα και μας πήρε το ποτάμι. Όχι, βρε, του Σταύρου του Θεοδωράκη, που παρίστανε στη δημοσιογραφία το αντίγραφο του Αγγελόπουλου- αυτουνού ,ντε, του σκηνοθέτη που πάγωνε την εικόνα και κράταγε μισή ώρα στο κάθε πλάνο. Ποτάμι με θολά ύδατα, σκέτο Δούναβης.
Αλλά η ξανθιά ήτανε πραγματική ξανθιά, δεν ήτανε βαμμένη. Που να χωρέσει η γκλάβα της πως δεν το είχε να γίνει ντίβα. Λίγες είναι οι ξανθές που συνδυάζουν αυτό που είναι κάτω από το μαλλί και αυτό που είναι κάτω από το βρακί. Η Κωνσταντίνα νόμιζε πως επειδή έπιανε τα …μαραμένα… του Κοντομηνά, θα μπορούσε να πιάσει και μεγάλη τηλεθέαση. Κορίτσι μου, η άλλη ξανθιά του Alfa, η Ελενίτσα, όταν τη στήριξε ο δικός σου, ήταν εκατό κιλά πιο αδύνατος και χρησιμοποιούσε Durasell. Πώς να σε στηρίξει τώρα που έχει θωριά ιπποπόταμου και πεσμένο το …ηθικό; Γιατί το σινάφι του φον Δημητράκη στηρίζει την προσωπικότητα σε ό,τι υπάρχει κάτω από το σώβρακο. Άσε που ένιωθε κατώτερος από τον σκύλαρό σου, καθότι το τετράποδο το αγαπούσες περισσότερο από το δίποδο. Ένεκα πολλοί οι λόγοι, ο τριακοσίων κιλών καναλάρχης δεν μπόρεσε να στηρίξει την ξανθιά αγαπημένη Κωνσταντίνα. Κι άμα δεν έχεις ντάκο στην κατηφόρα, σε πήρε και σε σήκωσε.
Δικαιολογημένα να ζαλιστεί στην κατρακύλα το Ντινάκι. Έτσι άρχισε τα γαλλικά.. Γαλλικά άνευ σαβουάρ βίβρ. Μπινελικογαλλικά δηλαδής, αντάξια της προσωπικότητάς της. Αυτής που καθόρισε το …νινί της. Αυτό, που το έκανε τεφτέρι. Ο τουρλοχειλάτο στόμα της είπε πολλά. Όλα με μεγάλη ταπεινότητα: «Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω! Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο μ@  μου, όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι».
Ναι, ρε π@ύστη μου, έμπλεξε με τιποτένιους κι αναλώσιμους. Αυτή ήτανε τα πάντα όλα. Ούλα αρχίζανε απ’ αυτήν και σ’ αυτήν τελειώνανε. Αυτή ήταν το Άλφα και το Ωμέγα, η ούσα, η ην και η εσόμενη. Χωρίς αυτήν όλα κι όλοι ήσαν ένα τίποτα. Γιατί αυτή είχε μ@  και εκεί έγραφε όσους δεν γουστάριζε. Αμέεεεε, αυτής ήταν διαφορετικό. Όλες οι γυναίκες μπορεί να έχουν, αλλά σαν της Κωνσταντίνας καμιά! Αυτηνής, ρε παιδί μου, ήταν διαφορετικό. Το χρησιμοποιούσε για να της ανοίγονται πόρτες, να μπαίνει σε σαλόνια, να κάνει μεγάλη ζωή, να σέρνει το Δημητράκη τον χοντρό, να παίρνει εκπομπές. Το είχε σαν ipad, σαν λάπτοπ, σαν τεφτέρι. Αυτό ήταν το ακαταμάχητο όπλο της!
Και στο κάτω- κάτω της γραφής, ρε καρντάσια, εμείς έχουμε το δικαίωμα να γράφουμε ό,τι δε γουστάρουμε στα π@πάρια μας. Γιατί να μην το κάνει και το Ντινάκι; Δεν είναι δα και κανένα πιρπιτσόλι.
Είπε κι άλλα τινά η ξανθομαλλούσα γκόμενα. Όπως: «Αν θέλετε αυτά να τα κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου… Να πάτε να γ@μ&θήτε». Όλα, βέβαια, στα γαλλικά. Μην την περάσουν για «επί χρήμασι εκδιδόμενη γυναίκα»! Γιατί το Ντινάκι είχε μαγαζί γωνία. Ήτανε αξίας. Δεν ήτανε μπ@υρδέλο! Και το προσέξατε. Δεν βλαστήμησε όπως ο Αντωνάκης ο Καλαματιανός στο Μαξίμου, όπου κατέβασε όλα τα ιερά και τα όσια προχθές μετά την πρώτη ψηφοφορία, όταν έμεινε από λάστιχο με μόνο 160 ...λογους στην εκλογή της μαριονέτας που την λένε πρόεδρο. Όχι! Η Κωνσταντίνα δεν είπε Χριστοπαναγίες. Αυτά τα λένε μόνον οι πολιτικοί. Αυτή είπε να πάνε να συνουσιαστούν οι Ιούδες συνεργάτες της. Ευχή έδωσε η καημενούλα για να νιώσουν ηδονή οι ανοργασμικοί.
Αυτά μάθαμε πως γίνηκαν στο κανάλι της Κάντζας. Της Πόπης δηλαδής. Οπότε το Δ.Σ. του σταθμού την σούταρε. Αυτήν, την πεντάμορφη πριγκίπισσα του Δημητράκη. Που δεν τον μπουζουριάσανε στην ψειρού, γιατί δεν το άντεχε η Κωνσταντίνα. Δεν άντεχε, ρε καρντάσια, να είναι ζωντοχήρα στον ανθό της ηλικίας της. Καθότι δεν είχε προκάνει να τρυγήσει για τα καλά τον δικό μας Αλή Μπαμπά, τον μεγάλο κλέφτη. Και πάνω στην αναστάτωση, της είπε ένα κολλητάρι: «Μωρό μου, σου έχουν κάνει μάγια». Έλα αιδ στον τόπο σου! Πώς δεν το είχε σκεφτεί αυτή, η μεγάλη Φρύνη της εποχής μας. Αυτό ήταν! Βουντού της είχαν κάνει. Και πήρε τα μοναστήρια σβάρνα. Ευχές στον Άγιο Κυπριανό, προσευχές στην αγία Ιουστίνη. Την επηρέασε και η μεγάλη ντίβα του δημοτικού: η Θώδη. Που είπε πως της είχαν κάνει μάγια και γι’ αυτό ξέπεσε. Να’ ναι καλά ο Πίτ Παπαδάκος, που της τα έλυσε, κι έτσι ησύχασε. Λες, ρε π@ύστη μου, να έχει ταλέντο η Κωνσταντίνα και οι αντίζηλοι να της έκαναν βουντού; Ρε Βελζεβούλη, δεν το λυπήθηκες το κορίτσι; Το άφησες να ξεπέσει και να κάνει το νινί τεφτέρι; Φτού σου, ρε εξαποδώ.
Καρντάσια μου, από τη στιγμή που διάβασα τα νέα για τα μάγια, το μυαλό μου νερούλιασε. Με ζώσανε αμφιβολίες. Ρε, λες να έχει ταλέντο το κορίτσι και η κατρακύλα να οφείλεται γιατί έβαλε την ουρά και το κέρατο ο βελζεβούλης; Και μήπως το μ@ της Κωνσταντίνας είναι παστρικό και δεν κάνει για τεφτέρι; Φτου, βραχυκύκλωσα…, βραχυκύκλωσες καρντάσι μου. Βραχυκυκλώσαμε, αδέρφια. Ρε, μπας και είναι καλύτερα να ασχολούμαστε με το νινί της Κωνσταντίνας και όχι με τα μ@υνιά της βουλής που πουλιούνται και αγοράζονται σαν πόρνες στο παζάρι της εκλογής του πρόεδρου της ξεσκισμένης δημοκρατίας μας;
Το βέβαιο είναι πως την απάντηση δεν μπορεί να την δώσει η Κωνσταντίνα, γιατί αυτή είναι ένα μεγάλο «τίποτα» μπροστά στις μεγάλες π@ της βουλής, που βάλθηκαν να κάνουν την Ελλάδα από χώρα σεβαστή και αξιόλογη ένα μεγάλο μπ@ ... Κι αφού μας έχουν τόσο πολύ αηδιάσει τα μεγάλα αιδοία της πολιτικής, ασχολούμαστε με το νινάκι… της Κωνσταντίνας…


Δεν υπάρχουν σχόλια: