Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αντώνιε Καλαματιανέ, συ είπας

“Ούτις”

Πάνω που με είχε πάρει ο Μορφέας στην αγκάλη του, ρε καρντάσια- γιατί με την Αγλαΐα τη γυναίκα μου έχουμε να κάνουμε αγκαλίτσες κάτι χρονάκια, καθότι αμφότεροι είμαστε σε εμμηνόπαυση- και έβλεπα ένα ωραίο όνειρο, πως τάχατις κέρδισα το τζόκερ, ξάφνου εισβάλλει σαν τζιχανιστής ο Αντωνάκης φωνάζοντας: «Δεν είμαι μ …..». Ντιγκκκκ, πάρα λίγο να μου σπάσει τα τούμπανα στ’ αφτιά. Πετάχτηκα από τον ύπνο μου, κάνω να βγάλω το χέρι από τη βελέντζα, αλλά που; Πενήντα κιλά βελέντζα, υφασμένη στον αργαλειό από την πεθερά μου, τη μακαρίτισσα τη κυρα- Παγώνα, προίκα της Αγλαΐας. Την είχαμε στο πατάρι μέχρι πέρσι. Αλλά την κατεβάσαμε ένεκα της κρίσης και τώρα είναι το καλύτερο προικιό γιατί με το ψωφόκρυο από το χιόνι πουντιάσαμε.
Τα ρημάδια τα καλοριφέρ σκουριάσανε χωρίς πετρέλαιο, επειδής οι μινάρες της κυβέρνησης αντί να μπαγλαρώσουν τον Μελισσανίδη και τους ομοίους του, που κάνει λαθρεμπόριο, αφήνουν τον πουράκια να σπάει στο ξύλο τους εκλεγμένους στη Φιλαδέλφεια καθότι δεν τον αφήνουν να φτιάσει το ναό της ΑΕΚ, να σκοτώνει τους ναυταίους στη Λιβύη, και ξεπαγιάζουν εμάς, το πόπολο. Και να ντουμάνι ο καπνός με τον καρκίνο από τα τζάκια και τη σαβούρα που την πουλάνε για πέλετ.
Πού να βγει το χέρι να σκουπίσει τον ιδρώτα από το κοψοχόλιασμα, μετά από τη στριγκλιά του Καλαματιανού. Τελικά τα κατάφερα. Καμπάνες, σειρήνες, κρόταλα, βαβουζέλες, ούλα μαζί βούιζαν στ’ αφτιά από τη σαστιμάρα. μ……, ρε π@ύστη μου, ο πρωθυπουργός; Ποιος μινάρας τόλμησε να τον προσβάλλει; Γιατί το όνειρο ήταν σημαδιακό.

Η συνέχεια >>> VagiaBlog ….

Και πάνω στην απορία μου ακούω την αγριοφωνάρα της αγουροξυπνημένης Αγλαΐας. «Πάλι είδες, βρε ανώμαλε, ότι έκανες παρτούζα με Άντζελα και Νόνη για να τις ψηφίσεις και δεν τα κατάφερνες;» Τώρα, τι να της πεις της καρακάξας; Εγώ, ρε καρντάσια, μα τον Άγιο Φανούριο το θαυματουργό, σκέψη πονηρή δεν έχω κάνει για τις καλλίπυγες κυρίες της Ν.Δ-ούλας. Εδώ σας έπιασα αδιάβαστους, καρντάσια. Για να μαθαίνετε και να μην είσαστε στούρνοι: καλλίπυγες είναι αυτές που έχουν όμορφο πισινό διαφορικό. Ναι, που λέτε. Εγώ το τιμάω το στεφάνι μου. Μπορεί η Αγλαΐα να μου έχει κόψει το κοκό, αλλά και για άλληνε γυναίκα δεν έκανα πωπώ, πωπώ, πωπώ.
Σαν ξημέρωσε η μέρα βάζω το λαπτόπ στη πρίζα κι αρχίζω να σερφάρω σαν καλός και συνεπής Έλληνας. Και να, η είδηση. Βαγγελίστρα μου, το όνειρο βγήκε πραγματικό! Ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, αυτός ο Συριζαίος γυαλάκιας, είπε τον πρωθυπουργό μας «μ…..α». Έλα μ….ί στο τόπο σου! Ο Αντωνάκης χερογλυκούλης; Ρε π@ύστη, αυτό είναι από τα άγραφα. Τέτοια προσβολή στον άρχοντα Αντώνη; Τι είπε ο Κωνσταντίνος; Σε μια συγκέντρωση είπε πως «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ…..α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε, είναι ότι είναι».
Μόλις το σφυρίξανε στην εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ-ούλας, αυτήνε, ντε, που θυμίζει το Σπυρί του Άκη, την Ευρωβουλευτού τη Μαρία τη Σπυράκη, απαίτησε να τον καταδικάσουν σε θάνατο. Σαν την Ηρωδιάδα ζήτησε το κεφάλι του Αρβανίτη στην πιατέλα. Μπορεί να μην είχε θυγατέρα τη Σαλώμη, αυτό το ουρί του παραδείσου που κάτεχε το χορό των γοφών έτσι που να σε κάνει να μη της χαλάς χατίρι, μα είχε την εξουσία η Μαρία. Στα πηδήματα ήταν μάνα καημένη. Από ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ. Καθότι η εξουσία είναι σαν τη ρουλέτα, κι όπου καθίσει η μπίλια. Θίχτηκε, το λοιπόν, τα μάλα η Μαργιώ για τον αρχηγό τον Καλαματιανό. Ο Αντώνης, ρε, είχε τον καιρό του Νώε κάτω από το λευκό σεντόνι την Αννούλα τη Βίσση και της έδινε να καταλάβει πως το τρίβουν το πιπέρι . Θα μου πείτε, σιγά τ’ αφκά, που λένε και οι Τσύπριοι. Η Αννούλα ήταν ψυχικιάρα και δεν άφηνε τίποτα παραπονούμενο αν ήταν μακρουλό και πάνω από δώδεκα πόντους. Αλλά πέρα από της Αννούλας της Βίσσης την καρδιά, έκανε πρόσφατα και της Άντζελας Γκερέκου να χτυπήσει. Για χάρη του κεράτωσε τον χοντρό και κατέβηκε από το τρένο του ΠΑΣΟΚ, όπου έδινε όρκο στο λαρύγγι του Τόλη πως θα ήσαν μαζί σαν σύντροφοι , κι ας πέφτανε στη Γ΄ εθνική. Αλλά και της Νόνης της Δούνιας συγκινήθηκε το νινί και της έτρωγε να κατέβει βουλευτού κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια, όπου υπάρχει φτώχια, καλή καρδιά και γκρίνια. Με τέτοιες επιτυχίες στο ωραίο φύλο, να τον πει το δημοσιγραφάκι μ…..α; Στο πυρ το εξώτερο ο Αρβανίτης.
Έτσι, καρντάσια μου, κι ενώ όλα κινούνται γύρω από τις εκλογές, βρήκαμε θέμα να προβληματιστούμε. Είναι ο πρωθυπουργός της χώρας μαλ@κας; Εγώ, πάντως, ξέρω πως κάθε φορά που τον βλέπει ο κάθε Έλληνας στην τηλεόραση λέει «πώς είναι έτσι ο μ……ς;», γιατί έχει βλέμμα απλανές και ονειροπόλο σαν να ήταν αγελάδα. Αυτή , όμως, δικαιολογείται γιατί έχει άντρα βόδι. Αλλά και τι βλέμμα θα μπορούσε να έχει η καημένη η αγελάδα, αφού της τραβάνε τα βυζιά τρεις με τέσσερις φορές τη μέρα και την πηδάει ο ταύρος μόνο μια φορά το χρόνο. Λες και του επιβάλλει εγκράτεια ο πνευματικός των βοδιών. Πέρα απ’ αυτό, κι όταν τον ακούει να μιλάει, πάλι λέει «τι λέει ο μ……..ς;» Και το κάνουνε εννέα εκατομμύρια Έλληνες. Εξαιρούνται οι αλλοδαποί και οι χερογλύκανοι νεοδημοκράτες. Και δεν το κάνουμε, ρε π@ύστη μου, από κακία, αλλά τιμούμε την δική του γνώμη για το άτομό του. Μας κόλλησε από τότε- πάει ενάμισης χρόνος- που τον είδαμε στο διάγγελμα στην τηλεόραση- τότε που με καμάρι μας καλοκάρδιζε για τη μείωση του ΦΠΑ στα είδη εστίασης- να κάνει το σαρδάμ και να λέει: «Γ ... το κεφάλι μου, μ……α»!..» Αφού έτσι χαρακτήρισε ο Αντώνης τον εαυτούλη του, που παναπεί ότι έχει (ρε, πως το λένε εκεί πέρα στις Ινδίες;), αλλά θα στύψω την κούτρα μου και θα το θυμηθώ. Ναι, ρε, το λένε αυτογνωσία! Άμα γ….. το κεφάλι, καταπώς κάνει ο Αντώνης, το θυμάσαι. Ο Σαμαράς, το λοιπόν, με την αυτογνωσία του κατάλαβε πως είναι μ…... Για να έρθει μετά από ενάμιση χρόνο η Τρόικα, να μας φέρει σε όλα τα είδη τον ίδιο ΦΠΑ και ν’ αποδείξει ότι, πράγματι, έλεγε μ…..ς, αφού άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις και κυβερνάνε αντί γι’ αυτόν!
Τα νέα, όμως τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός. Το έμαθαν και οι Γάλλοι. Με αφορμή τις δηλώσεις του Αντωνάκη μετά την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo στο Παρίσι, ο γαλλικός Τύπος δεν έκρυψε την αηδία του για την μικροπρέπεια του Σαμαρά. Το περιοδικό «L’Express» παράφρασε ένα σκίτσο της Charlie Hebdo και έγραψε «Είναι σκληρό να σε αγαπάνε οι μ…..».
Ναι, ρε καρντάσια. Είναι σκληρό να σε αγαπάνε οι μ…..ς, και να σου ζητούν την ψήφο θέλοντας να σε ξανασώσουν. Μπουχτίσαμε από σώσιμο από το 2010 και μετά. Σωτήρας ο Γιωργάκης, σωτήρας ο Βαγγέλης- αυτόνε δεν τον λέω Βαγγελάκη λόγω όγκου και βάρους, μου βάζει απαγορευτικό ο σωματότυπος του- σωτήρας και ο Αντωνάκης. Που θεωρούν εμάς μ…..ς, γιατί θα ξεχάσουμε όσα έκαναν στο λαό και στη χώρα, θα ξεχάσουμε πως μας πήραν το χαμόγελο, πως τα παιδιά μας δεν έχουν όνειρα. Αυτοί που μας φοβίζουν πως μόνο στο Νταχάου της Ε.Ε., θα έχουμε μέλλον, επισείοντας τον μπαμπούλα του Grexit. Κινδυνολογούν με τον Τσίπρα ότι θα χάσουμε τις καταθέσεις μας. Ο Αντωνάκης στις υπόλοιπες μέρες θα μας πει πολλές μπούρδες. Για ν’ αποδείξει ότι επάξια πήρε τον τίτλο του . … Γιατί, αυτός το είπε… Εμείς το διαπιστώσαμε με τα λόγια και τα έργα του και, απλά, το επαναλαμβάνουμε…. Αντωνάκη, συ είπας…


Δεν υπάρχουν σχόλια: