Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αίσιμα και αδήριτα (ΙΔ)

Ούτις

● Ο ειλικρινής στο εξωτερικό και ψεύτης στο εσωτερικό πρωθυπουργός μας
Ευτυχώς που ο Γιώργος δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες του εξωτερικού, ή παραχωρεί συνεντεύξεις σε ξένα τηλεοπτικά κανάλια, για να μάθουμε πότε- πότε καμιά αλήθεια εμείς οι ιθαγενείς της μπανανίας του Ελλαδιστάν, όπως μας κατάντησε. «Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, ωστόσο υπήρξε και μια από τις πλέον κακοδιοικούμενες. Η παγκόσμια οικονομική κρίση υπογράμμισε όλες τις αδυναμίες μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Newsweek και το δημοσιογράφο Stefan Theil
Έλα, ρε, η Ελλάδα πλούσια, αλλά σκλάβα στο ΔΝΤ. Δεν το βάνει ο νους μας… Και κακοδιοικούμενη, αλλά χωρίς την ευθύνη του λεβεντόπαιδου της Μάργκαρετ.
Για την κακοδιοίκηση φταίει ο Πετρής, ο Χατζηπετρής, ο Πέππας, ο Γκίκας, φταίνε οι γκόμενες, οι προηγούμενες και οι επόμενες. Ο Γιώργος δεν έχει καμία ευθύνη! «Απελθέτω απ’ εμού η ρετσινιά αύτη» λέει και φτύνει τον κόρφο του. Ξορκίζει το κακό που μας βρήκε και ετοιμάζει τις βαλίτσες του να κάνει ακόμη ένα ταξίδι στη γείτονα και φίλη Τουρκία, να ρίξει μια ξεγυρισμένη ζεμπεκιά με το καρντάσι του τον Ταγίπ Ερντογκάν για να βρει την αιτία της κακοδιοίκησης. Κάποιος του σφύριξε πως αν φέρει μερικές γυροβολιές σαν περιστρεφόμενος δερβίσης, μπορεί να βρεθεί σε έκσταση και να ανακαλύψει την ρίζα του κακού. Την μαριχουάνα την έχει κόψει από τα φοιτητικά του χρόνια. Τέρμα η έκσταση από μαριχουάνα. Εξάλλου λίγη πήρε. Έτσι να δοκιμάσει, να μην τον λένε οι ξανθιές τσιχλομασούσες μαμάκια. Μπαμπάκια αποκλείεται να τον έλεγαν. Μόνο τη μαμά άκουγε, γιατί τα έλεγε στα αμερικάνικα που τα καταλάβαινε. Όσα έλεγε ο μπαμπάς στα ελληνικά δεν τα καταλάβεινε καλά. Ο φάδαρ είπε «βυθίσατε το “Χόρα”» και αυτός κατάλαβε να βυθίσει τη χώρα όταν θα γινόταν πρωθυπουργός. Όταν ήταν ο Ανδρέας στην κυβέρνηση και οι Τούρκοι έβγαλαν το “Σισμίκ” για έρευνα στο Αιγαίο κήρυξε τη χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση. Κι ενώ ήταν στο πεντάγωνο και στον χάρτη έκανε με τους επιτελείς επιχειρησιακά σχέδια, ο Γιώργος νόμισε πως έπαιζαν με πλέι στέισιον. Τώρα που είναι αυτός πρωθυπουργός, τα Τούρκικα πολεμικά καράβια κάνουν ασφαλείς διελεύσεις από το Σούνιο- εξάλλου το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και ενώνει τους δύο λαούς- όπου έχει άνθρωπο που με φρυκτωρικό ίντερνετ του δίνει απευθείας σήμα στο Μαξίμου για τις φιλικές διαθέσεις τους. Τα σήματα τα παίρνει μυστικά η επιτελάρχης του Ρεγγίνα Βάρτζελη και τα επεξεργάζεται με τους 160 υπαλλήλους του πρωθυπουργικού γραφείου. Οι Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου έχουν άλλες αρμοδιότητες. Αυτοί κάνουν τη βρωμοδουλειά της τρόικας και επωμίζονται τις αμαρτίες της κυβέρνησης για να γίνουν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Ο άλλος, ο χοντρο-Θόδωρος, είναι μαρτυριάρης- θυμόσαστε που μαρτύρησε τον Οτσαλάν- και δεν του έχει εμπιστοσύνη.
Ναι, σε μια βδομάδα θα τρώει σουτζουκάκια και μπακλαβά ο Γιώργος στο Ερζερούμ με το καρντάσι τον Ταγίπ. Βάλτε Παναγιά των Βλαχερνών και Μωάμεθ Προφήτη του Βοσπόρου το χεράκι σας να βρει την αιτία της κακοδιοίκησης γιατί οι εξήντα σύμβουλοι από το εξωτερικό αποδείχτηκαν χειρότεροι κηφήνες από τους ντόπιους.

Η συνέχεια >>> εδώ …

Στην κακοδιοίκηση οι ευθύνες του Γιώργου είναι μηδενικές. Τους διευθυντές και προϊσταμένους των υπηρεσιών τους πήρε αξιοκρατικά με βάση το βιογραφικό σημείωμα. Η επεξεργασία έγινε από τους Η/Υ. Τώρα αν αυτά τα σκατομηχανήματα δεν έβγαλαν τους καλύτερους, αυτός δεν φταίει. Η καταραμένη η τεχνολογία ευθύνεται… Για τους πολλούς υπαλλήλους, που αρκετοί δεν έχουν αντικείμενο, δεν ευθύνεται εκείνος. Οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί φταίνε: το παιδοβούβαλο ο Καραμανλής, ο κινέζος ο Σημίτης, ο γκαντέμης ο Μητσοτάκης, ο φάδαρ ο Ανδρέας. Αυτός, όσο ήταν στην βουλή και νομοθετούσαν ή ψήφιζαν για προσλήψεις δεν το κατάλαβε. Ζωγράφιζε καραβάκια και σπιτάκια… , κάνοντας σχέδια, πως θα είναι όταν οι εβραίοι τον κάνουν πρωθυπουργό για να διαλύσει τη χώρα.
Και εφόσον οι άλλοι υπόθαλπαν την κακοδιοίκηση, αυτός έφερε στη βουλή το μνημόνιο και το αντεργατικό νομοσχέδιο. Έτσι έκανε κομμάτια και θρύψαλα την ελληνική κοινωνία, διέλυσε το σύμπαν και πισωγύρισε την Ελλάδα στο 1950, όπου τα ΜΑΤ θα επιβάλλουν την τάξη. Σε λίγες μέρες θα φέρει στη βουλή και την κάρτα του πολίτη, οπότε όλα θα δουλέψουν σαν ελβετικά ρολόγια! Να είναι καλά οι τροϊκανοί…
«Ψηφιοποιούμε τα πάντα. Αναρτούμε στο διαδίκτυο κάθε πράξη της κυβέρνησης, κάθε γραμμή του προϋπολογισμού, κάθε κυβερνητική δαπάνη. Μια αγορά της κυβέρνησης δεν θα μπορεί να εξοφληθεί παρά μόνο εφόσον έχει αναρτηθεί πρώτα στο διαδίκτυο και μπορούν όλοι να την δουν. Μερικούς μήνες πριν δεν γνωρίζαμε καν πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχουμε. Τώρα διαθέτουμε πλήρη ηλεκτρονική καταγραφή των καθηκόντων και των προσόντων τους. Το σύστημα υγείας επίσης ψηφιοποιείται, γεγονός που θα περικόψει τους χρηματισμούς και θα αυξήσει τη διαφάνεια.» είπε ο Γιώργος.
Μας έκρυψε όμως ότι στην κηδεία του Τομάσο Σκιόπα ο αντιπρόσωπός του υπουργός πήγε με το προεδρικό τζετ “εμπραέρ” , κάνοντας έξοδα πολλών χιλιάδων ευρώ, τη στιγμή που για τη Ρώμη έχει πτήσεις με δεκάδες αεροπορικές εταιρείες κάθε μισή ώρα. Σπατάλη την ίδια στιγμή που έχουμε περικοπή στις συντάξεις πείνας. Επομένως «λεφτά υπάρχουν»: 7 χιλ. Ε για να αλλάξει παρκέ η κ. Νταλάρα στο γραφείο της επειδή το μάρμαρο ήταν σκληρό για τις γόβες της, 200 χιλ Ε για την κ. Διαμαντοπούλου να αλλάζει κουρτίνες και 19 εκ. Ε για μολύβια και στυλό στου υπουργείο της, 55 χιλ. Ε η κ Ελπίδα Τσουρή για ανακαίνιση του γραφείου της στο υπουργείο Ναυτιλίας κλπ, κλπ… αλλά δεν υπάρχουν για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους που τους στύβουν σαν το λεμόνι. Κι ενώ κάνουν περικοπές στους μισθούς των 1000 Ε, αυξάνουν τους μισθούς των βουλευτών. 660 χιλ. Ε ετησίως μας στοιχίζει ο κάθε βουλευτής- μαριονέτα, που έχει καταπιεί τη γλώσσα του και σαν κότα ψηφίζει με βάση την κομματική γραμμή και όχι το συμφέρον του λαού, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.
« Καταπολεμούμε τη χρόνια πάθησή μας, τη φοροδιαφυγή, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, δορυφορικές φωτογραφίες ώστε να δούμε ποιος έχει ακίνητη περιουσία που δεν είναι δηλωμένη. Έχουμε κατονομάσει και εκθέσει δημοσίως μερικούς επιφανείς φοροφυγάδες και σχεδιάζουμε να δημοσιοποιήσουμε όλες τις φορολογικές δηλώσεις στο διαδίκτυο.» Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η υπόλοιπη μισή είναι ότι οι φοροφυγάδες καλούνται να πληρώσουν το 10% της οφειλής τους, κι αν τελικά πληρώσουν. Όπως, επίσης, ενώ γνωρίζουν όσους έχουν χρηματιστεί στα σκάνδαλα που έχουν έρθει στο φως, γιατί υπάρχουν κι άλλα πολλά αφανή, κανείς δεν έχει επιστρέψει ούτε ένα ευρώ, ούτε έχει δει τα κάγκελα της φυλακής.
Δεν υπάρχει ειλικρίνεια, Γιώργο, από την κυβέρνηση. Αν ο υπουργός εξωτερικών παρουσιάζει ψεύτικο βιογραφικό, παριστάνοντας τον πανεπιστημιακό καθηγητή, ενώ δεν έχει καν διδακτορικό, φανταζόμαστε πόσα ψέματα μας αραδιάζει στη μυστική διπλωματία, που ακολουθείτε. Μας πουλάτε και μας χαϊδεύετε τον πισινό!
Είναι άδικο, χυδαίο και ανήθικο να καταδικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία σε εξαθλίωση για να σωθούν πέντε τράπεζες- μπουρδέλα και να πλουτίζουν οι τοκογλύφοι διαχειριστές τους. Άνθρωποι να κάνουν βουτιές σε κάδους με σκουπίδια, σε όλη την Ελλάδα για να μη χάσουν τον κοπανιστό αέρα που μας έδωσαν σαν δάνεια οι εβραίοι δανειστές μας. Τα μέτρα που πήρατε δεν οδηγούν σε «εξορθολογισμός» των δημοσίων οικονομικών. Καταλήγουν σε εξανθρωπισμό της πατρίδας μας. Ο άνθρωπος όταν δεν έχει να φάει , οδηγείται στον κανιβαλισμό. Εκεί μας οδηγεί η κυβέρνηση του μνημονίου και το ΔΝΤ.
Ας έρθουμε τώρα, Γιώργο, στη διαπίστωσή σου ότι η χώρα είναι μια από τις πλουσιότερες στον κόσμο! Για κούνα το κεφάλι σου, Τζώρτζ, πιάνει Ν. Υόρκη; Μην το κουράζεις. Πιάνει και με το παραπάνω. Έχεις αποκλειστική σύνδεση. Σου έδωσαν το οκέυ οι Εβραίοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης για να το παραδεχτείς. Αυτό που εμείς οι ασήμαντοι γνωρίζαμε εδώ και είκοσι χρόνια, εσείς το κρύβατε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Είχατε όχι μόνο τα μάτια ερμητικά κλειστά αλλά και το στόμα. Γιατί όλος ο πολιτικός κόσμος είχατε πουληθεί στο βεζίρη διάολο και στον χαλίφη του τον Μαμωνά. Στο στήθος είχατε πατάτα, που επιζητούσε το λάδωμα. Δεν είχατε καρδιά ελληνική! Μεθοδικά μας ξεπουλήσατε. Και ήσαν πολλά τα λεφτά, Άρη, ήθελα να πω Γιώργο. Αν ο Ιούδας, που φιλούσε υπέροχα, πούλησε τον Ιησού- έναν- για τριάκοντα αργύρια, εσείς που πουλήσατε 10 εκατ. Έλληνες, ιστορία χιλιάδων χρόνων, ένα ολόκληρο έθνος και τη γη μας, την ποτισμένη με το αίμα τόσων ηρώων, πόσα έπρεπε να πάρετε; Για σένα έγραψαν κάποιοι πως πήρες 2,9 δις και κάποιες φάρμες πολλών- πολλών στρεμμάτων, ενώ όλη η οικογένεια Παπανδρέου 4,5 δις. Αυτό είναι το τίμημα της προδοσίας . Να τα έγραψαν έτσι; Τυχαίο; Δε νομίζω. Ξέρουμε, Γιώργο, πως η χώρα μας διαθέτει πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσό, ουράνιο, όσμιο και άλλα πανάκριβα μέταλλα. Τώρα μας ξεφουρνίζετε: «Πετρέλαιο αξίας 3,5 τρις δολαρίων για 30 χρόνια μπορεί να παράγει η Ελλάδα»! Αφού είναι έτσι, γιατί μας πουλήσατε στο ΔΝΤ; Γιατί ξεπουλάτε όλη τη δημόσια περιουσία; Διέρρευσε ότι η “Αττική οδός” παραχωρείται στον Μπόμπολα και το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στον Χόχτιφ. Όλα τα φιλέτα: ΔΕΗ, ΟΤΕ, εθνικοί οδοί, νησιά, τζόγος, μεταλλεία ξεπουλιούνται. Και μαζί ο ελληνικός λαός για να εργάζεται με συνθήκες δουλοπάροικου στα μεγάλα αφεντικά. Επομένως, το έχουμε εμπεδώσει πολύ καλά. Ζούμε σε μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου, στην οποία θα ζήσουν αυτοκρατορικά οι ντόπιοι και οι εισαγόμενοι κλέφτες- επενδυτές και εμείς, ο απλός κόσμος, σαν δούλοι.
Στήθηκε πολύ καλά το παιγνίδι, Γιώργο. Αλλά παραβλέψατε ένα πράγμα: το θυμό του Έλληνα. Και έχουμε πολύ θυμό μέσα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: