Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Αίσιμα και αδήριτα (ΙΣΤ΄)

Ούτις

● Ο άπατρις νενέκος και “αδιάφθορος” Πάγκαλος
Εσείς τι λέτε; Θα μας άφηνε έτσι, χωρίς επίδειξη για μια ακόμη φορά του παχυδερμισμού του ο αντιπρόεδρος; Αν δεν κάνει σάλο γύρω από το κομπλεξικό και ογκώδες σαρκίο του χοντρο- Θόδωρας δεν μπορεί να κοιμηθεί. Γι’ αυτό ρίχνει την λεκτική του μπόμπα και την χρησιμοποιεί σαν βάλιουμ,οπότε μετά κοιμάται σαν αγγελούδι, πάει να πει σαν άγγελος- αρκούδα. Η είδηση ότι ροχαλίζει σαν σπαστήρας που κάνει τις γκούρες (πέτρες στα αρβανίτικα, μιας και είναι Αρβανίτης) χαλίκια είναι εκ του πονηρού. Την κυκλοφόρησε ο άσπονδος εχθρός του ο Παμπούκης για να τον μειώσει ηθικά. Αλλά αυτός δεν μασάει… Απλά τα τρώει… μαζί μας. Όχι, δεν είναι μοναχοφάης. Τα τρώει μαζί με τις εκατοντάδες κοπρίτες που διόρισε στο δημόσιο. Προφανώς δεν το έκανε για το τομάρι του. Ο κόσμος του το ζήτησε, έχοντας εκτιμήσει τις ιδιαίτερες ικανότητές του, για να μας σώσει. Με κανένα τρόπο δεν είναι διεφθαρμένος. Όπως δήλωσε: «κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν».
Βρε διεφθαρμένοι Έλληνες, συνωστίζεστε- όπως έκαναν οι Σμυρνιώτες το 1922 κατά την κ. Ρεπούση στο λιμάνι της Σμύρνης, όταν την έκαιγαν οι Τούρκοι, τότε στη Μικρασιατική καταστροφή- στα γραφεία των “αδιάφθορων” πολιτικών για να τους δώσετε την ψήφο σας και να τους εκλέξετε. Απλά πράγματα! Πάτε και τους βρίσκετε. Εξάλλου πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν από στρατολογία, γιατί υπηρέτησαν τη θητεία τους σε … άδειες. Τα στρατόπεδα, που βρωμάνε ποδαρίλα, είναι για τους “αμόρφωτους”. Αυτοί πολεμάνε για την πατρίδα! Οι “μορφωμένοι” τα κάνουν πλακάκια με τους Εβραίους και πουλάνε την πατρίδα ή με τους Τούρκους και δίνουν το Αιγαίο. Άσε που έχουν και την έμπνευση ότι ο αέρας πήρε τη σημαία στα Ίμια. Τι στο καλό, για ένα κομμάτι πανί να γίνει μακελειό;
Εδώ θα κάνουμε μια παρένθεση: Ο όρος “Νενέκος”, είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, και τάσσεται έμπρακτα εναντίον των συμπατριωτών του.
Ο Πάγκαλος είναι νενέκος! Πρώτα απ’ όλα δεν αισθάνεται Έλληνας. Μιλώντας σ’ ένα απ’ τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πολιτισμένου κόσμου, αυτό της Οξφόρδης, φρόντισε να υπαινιχθεί ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν καμία συγγένεια με τους αρχαίους Έλληνες και υποβάθμισε τους ηρωικούς επαναστάτες του 1821.

Η συνέχεια >>> εδώ …

Δήλωσε - με το γνωστό του χιούμορ που σε ανατριχιάζει παραπέμποντας στο παγόβουνο όπου προσέκρουσε ο Τιτανικός- ότι «οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή» (υποστήριξε τη δογματική αντίληψη περί μη συνέχειας του ελληνικού έθνους και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στο ακροατήριο, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανοικοδόμηση και την Ανάπτυξη Joao Cravinho.). Και συνέχισε λέγοντας ότι «οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του 1821 ήταν ένα μάτσο αγράμματων και αδαών χωριατών οι οποίοι ακριβώς για αυτό το λόγο (επειδή ήταν αγράμματοι δηλαδή) αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Και μετά την απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους (συγγενείς, φίλους, γνωστούς) λογική που διατηρείται μέχρι τις μέρες μας.» Επομένως, μπάσταρδε συμπατριώτη, δεν είσαι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και κακώς σφετερίζεσαι τον Μιλτιάδη και τον Λεωνίδα. Απόδειξη ότι αυτοί πολέμησαν υπέρ βωμών και εστιών, ενώ εμείς απλόχερα τα δίνουμε όλα σε Εβραίους τραπεζίτες- κατακτητές- παραχωρήσαμε εδαφική κυριαρχία- και στους Τούρκους βραχονησίδες, νησιά και Αιγαίο. Δεν έχεις καμιά σχέση με τον Περικλή γιατί αυτός θέσπισε τη δημοκρατία, ενώ εσύ έχεις υιοθετήσει τον οχλοκρατία. Καμιά σύνδεση δεν έχεις με τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και τον Σωκράτη, γιατί άφησες και σου πήραν τη γνώση, που την αντικατέστησες με τη νοοτροπία του “ξερόλα" ενώ τη γλώσσα σου την αντικατέστησες με εγγλέζικες χαζοβιόλικες λέξεις και γράφεις με greeklish.
Έχεις σαν ήρωες τους αγράμματους, όπως τον Κολοκοτρώνη και τον Καραϊσκάκη. Αφού… ο ίδιος ο στρατηλάτης συνονόματος του χοντρο- Θόδωρα το παραδέχτηκε στην περίφημη ομιλία του στην Πνύκα:
«Η τρίτη τάξη, οι έμποροι και οι προκομμένοι, το καλύτερο μέρος των πολιτών, μην υποφέρνοντες τον ζυγό έφευγαν, και οι γραμματισμένοι επήραν και έφευγαν από την Ελλάδα, την πατρίδα των, και έτσι ο λαός, όστις στερημένος από τα μέσα της προκοπής, εκατήντησεν εις αθλίαν κατάσταση, και αυτή αύξαινε κάθε ήμερα χειρότερα• διότι, αν ευρίσκετο μεταξύ του λαού κανείς με ολίγην μάθηση, τον ελάμβανε ο κλήρος, όστις έχαιρε προνόμια, ή εσύρετο από τον έμπορο της Ευρώπης ως βοηθός του ή εγίνετο γραμματικός του προεστού. Και μερικοί μην υποφέροντες την τυραννίαν του Τούρκου και βλέποντας τες δόξες και τες ηδονές οπού ανελάμβαναν αυτοί, άφηναν την πίστη τους και εγίνοντο Μουσουλμάνοι. Καί τοιουτοτρόπως κάθε ήμερα ο λαός ελίγνευε καί επτώχαινε.
Εις αυτήν την δυστυχισμένη κατάσταση μερικοί από τους φυγάδες γραμματισμένους εμετάφραζαν και έστελναν εις την Ελλάδα βιβλία, και εις αυτούς πρέπει να χρωστούμε ευγνωμοσύνη, διότι ευθύς οπού κανένας άνθρωπος από το λαό εμάνθανε τα κοινά γράμματα, εδιάβαζεν αυτά τα βιβλία και έβλεπε ποίους είχαμε προγόνους, τι έκαμεν ο Θεμιστοκλής, ο Αριστείδης και άλλοι πολλοί παλαιοί μας, και εβλέπαμε και εις ποίαν κατάσταση ευρισκόμεθα τότε. Όθεν μας ήλθεν εις το νου να τους μιμηθούμε και να γίνουμε ευτυχέστεροι.» για να συμπληρώσει: «Εγώ, παιδιά μου, κατά κακή μου τύχη, εξ αιτίας των περιστάσεων, έμεινα αγράμματος και δια τούτο σας ζητώ συγχώρηση, διότι δεν ομιλώ καθώς οι δάσκαλοι σας». Ο εγγράμματος και με διδακτορικό αντιπρόεδρος θα συγχωρέσει τον αγράμματο Κολοκοτρώνη που πήρε τα όπλα και δημιούργησε «ένα σχίσμα από την Οθωμανική αυτοκρατορία»;
Αν σήμερα ανήκαμε στην Οθωμανική αυτοκρατορία, δε θα χρειαζόταν ο πρωθυπουργός να πάει στο Ερζερούμ, να κάνει μυστική διπλωματία συζητώντας με το καρντάσι του τον Ταγίπ για τρεις ώρες χωρίς τους υπουργούς εξωτερικών, μόνοι τους, για το τι θα τους δώσουμε, αφού δεν έχουμε τα πάπαλα να ζητήσουμε όσα ορίζουν οι διεθνείς νόμοι μερί 12 μιλίων και ΑΟΖ. Η λογική του πρωθυπουργού «ότι είναι καλύτερα να παραχωρήσουμε λίγη γη και να κοιμόμαστε ήσυχοι » απηχεί την άποψη των νενέκων της κυβέρνησης και του Πάγκαλου, που έχει ορίσει στον εαυτό του το ρόλο για γιουσουφάκι. Γι’ αυτό φροντίζουν να διαγράψουν από τον χάρτη το Καστελόριζο ή παραχωρούν τη Θράκη και το μισό Αιγαίο. Φανταστείτε τα νησιά του Αν. Αιγαίου σε τουρκική θάλασσα. Σε λίγο δε θα γίνουν κι αυτά τουρκικά; Ο αγράμματος Κολοκοτρώνης για τους μορφωμένους νενέκους κάθε εποχής είχε πει: «Φωτιά και τσεκούρι για τους προσκυνημένους»!
Ο Πάγκαλος θεωρεί πως δεν είναι απόγονος των Ελλήνων, και το απόδειξε όταν παρέδωσε τον Οτσαλάν, όταν ήθελε στα Ίμια να φύγει η Ελληνική σημαία με τη “βοήθεια” του ανέμου. Το ερώτημα όμως, που γεννάται από την δήλωση του Πάγκαλου, είναι: Κατά πόσο ένας μη αισθανόμενος Έλληνας μπορεί να αντιπροσωπεύει Έλληνες στη Βουλή και ως μέλος της κυβέρνησης να εκπροσωπεί τα Ελληνικά συμφέροντα; Ή μήπως κατά την πολιτική του θητεία και σε όσες θέσεις τον έχει ορίσει η χώρα να προσφέρει, αυτός τελικά δεν πρόσφερε ως Έλληνας, αλλά πρόσφερε ως μη Έλληνας, ζημιώνοντας την χώρα και τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν;
Όμως, θα ήθελα και να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Πάγκαλο που οικειοθελώς απεκδύεται τον Ελληνισμό που εμείς οι αυτόχθονες ιθαγενείς πιστεύουμε. Γιατί κανείς Έλληνας σαν κότα δεν θα μας παρέδιδε στο ΔΝΤ. Μηδίσαντες και νενέκοι υπήρξαν πολλοί, ακόμη και από την αρχαιότητα. Ένας απ’ αυτούς είναι το γιουσουφάκι των 200 κιλών, που κρύβεται πίσω από τον βαρύγδουπο τίτλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Στην ίδια συνέντευξη το θωρηκτό Πάγκαλος παραλλήλισε την ιστορία της Ελλάδας με αυτή της Κοκκινοσκουφίτσας. Όπως είπε, «η Ελλάδα δεν εφάρμοσε τις σωστές αρχές, όπως η κοκκινοσκουφίτσα δεν έπρεπε να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος». Ξέχασε ή απέφυγε να αποκαλύψει ότι αίτιος της μη εφαρμογής των σωστών αρχών είναι και ο ίδιος, που σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ διετέλεσε υπουργός. Δεν τον θυμόμαστε να διαφωνεί και να παραιτείται.
Ο ανιστόρητος χοντρο- Θόδωρας είπε και άλλα μαργαριτάρια. Θέλοντας να δηλώσει την υποταγή του στον τουρκικό πολιτισμό των κεμαλιστών σφαγέων, στις 18 Σεπτεμβρίου 2010, στο 6Ο Ελληνοτουρκικό Συνέδριο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είπε: «Ο Ιουστινιανός δεν ήταν Έλληνας, ο Τσιμισκής δεν ήταν Έλληνας και οι Παλαιολόγοι μόλις είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι είναι Έλληνες…» Παλαιότερα όμως η λέξη “Έλληνας” ήταν συνώνυμη του ειδωλολάτρη, του περιθωριακού. Ορθοδοξία και Ελληνισμός ήταν έννοιες ασυμβίβαστες. Από την εποχή των Παλαιολόγων, η Αρχαία Ελλάδα και η ελληνική φιλοσοφία άρχισαν να γίνονται αποδεκτές. Η λέξη “Ελλάδα”, που γεωγραφικά προσδιόριζε μάλλον την Πελοπόννησο, άρχισε να χρησιμοποιείται ευρύτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο Δεσποτάτο του Μοριά, με δεσπότη έναν Παλαιολόγο, δίδαξε ο Γεώργιος Γεμιστός- μέγας λάτρης του ελληνισμού- και ότι εκεί εμφορούνταν από την προφητική ιδέα ότι «αν πέσει το Βυζάντιο, η απελευθέρωση θα ξεκινήσει από τον Μοριά». Αν εξαιρέσουμε τον Ιουστινιανό- πραγματικό όνομα Πέτρος Σαββάτιος, ιλλυρικής καταγωγής- που κατεδίωξε κάθε τι ελληνικό, οι Τσιμισκής και Παλαιολόγοι είχαν ελληνικές ρίζες, ενώ οι Παλαιολόγοι αναβίωσαν τον ελληνισμό. Ο Πάγκαλος δεν είχε χρόνο- είχε πέσει, ξέρετε, στο μεγάλο φαγοπότι- να διαβάσει Ισοκράτη, που είπε: «καὶ τὸ τῶν Ἑλλήνων ὄνομα πεποίηκε μηκέτι τοῦ γένους ἀλλὰ τῆς διανοίας δοκεῖν εἶναι, καὶ μᾶλλον Ἕλληνας καλεῖσθαι τοὺς τῆς παιδεύσεως τῆς ἡμετέρας ἢ τοὺς τῆς κοινῆς φύσεως μετέχοντας».
Να επιστρέψουμε τώρα στο χαρακτηριστικό πως είναι “αδιάφθορος” σαν πολιτικός. «Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν», είπε ο αντιπρόεδρος. Οι διεφθαρμένοι πολίτες, λοιπόν, φταίνε για όλα, οι κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι και οι αντιπαραγωγικοί αξιωματικοί του στρατού. Η διαφθορά των πολιτών μας οδήγησε στο ΔΝΤ και έφερε την Τρόικα στη χώρα μας! Οι πολιτικοί απλά βοσκούσαν τα βόδια, εδώ επαραπέρα και εκ πρώτης όψεως είδαν το τέρας της διαφθοράς αυτοπροσώπως αλλά πάραυτα δεν το κατάλαβαν…, που έλεγε και ο Χάρυ Κλυν. Είναι αξέχαστη η διαθήκη του παλιού πολιτικού Καρδίτσας Ταλιαδούρου προς τον γιο του: « σου αφήνω 10 χιλ. βόδια (ψηφοφόρους) πεδινά και 10 χιλ. βόδια ορεινά για να σε ψηφίζουν και εσύ να περνάς καλά…» Οι πολιτικοί λοιπόν δεν είναι διεφθαρμένοι. Η ρεμούλα των Μαντέλη, Τσουκάτου, Βουλγαράκη, Ρουσόπουλου και σία είναι κοινωνική συναλλαγή. Προς Θεού, δεν είναι διαφθορά! Και πήγε παρακάτω τις πολιτικές του αναλύσεις, όπου ταύτισε τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης με «όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων». Για τις δεκάδες αυτοκτονίες επαγγελματιών και νέων που βρίσκονται σε απόγνωση δεν είπε τίποτα το παχύδερμο. Επομένως, δεν είναι κοπρίτης αυτός και το σινάφι του (οι Έλληνες πολιτικοί), αλλά κοπρίτης είναι ο Ελληνικός λαός !! Προφανώς μετά την εξήγηση που θα μας δώσει ο Πάγκαλος, για το αν αυτός είναι κοπρίτης που διόρισε την κόρη του στο Δημόσιο και στο βουλευτοχανείο, ή η κόρη του είναι κοπρίτισσα (κατά τη δική του εκδοχή), αν αυτή του ζήτησε τον διορισμό. Γιατί δεν μπορεί, κάποιος από τους δυό τους, θα τον φάει τον χαρακτηρισμό, έτσι που τα έκανε ο μπαμπάς Πάγκαλος.
Μέχρι να το καταλάβει ο πατήρ- τόφαλος, η Ελληνική κοινωνία θα κοπρίζεται ανηλεώς, από κοπρίτες πολιτικούς και κοπρίτισσες κόρες ή γιους βολεψάκηδες των πολιτικών οικογενιοκρατειών.
Το πόσο αδιάφθορος είναι ο τόφαλος αντιπρόεδρος αποδεικνύεται από το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” που αποκαλύπτει πως ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» έκανε ρεβεγιόν στην..... σουίτα του ξενοδοχείου “King George Palace” που κοστίζει για ένα βράδυ 5.400 ευρώ καθώς διαθέτει πισίνα και δική του ταράτσα. Το δείπνο ήταν μνημειώδες καθώς περιελάμβανε εκλεκτά εδέσματα όπως χαβιάρι , αστακό και ακριβή σαμπάνια.
Το συνολικό κόστος της βραδιάς άγγιξε τα 8.000 ευρώ, χωρίς όμως ο Πάγκαλος να πληρώσει ...ευρώ καθώς όλα ήταν μια δωρεά του κ. Δασκαλαντωνάκη ο οποίος παρεμπιπτόντως οφείλει στο ΙΚΑ περί τα 1,6 εκατομμύρια ευρω... Έτσι είναι, ρε κορόϊδα Κωλοέλληνες. Ο άπατρις αρχικοπρίτης δέχτηκε δωρεά- και φυσικά δεν είναι η πρώτη- από έναν όμοιό του κοπρίτη που χρωστάει, γιατί οι ωραίοι… έχουν χρέη! Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα! Ο κλέφτης και ο απατεώνας τον όμοιό του συναναστρέφεται. Σιγά που θα πήγαινε να κάνει παρέα με τους πεινασμένους στην πλατειά Κοτζιά και να τους πει έναν λόγο παρηγοριάς. Ο άνθρωπος- συγνώμη, το κτήνος ήθελα να πω- δε γνωρίζει από ψέματα. Τι να τους έλεγε; θα έρθουν καλύτερες μέρες; Σίγουρα θα έρθουν για τους σύγχρονους άθλιους του Ουγκώ, αλλά μετά θάνατον, αφού όπως λέει και η εκκλησία: «μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες». Άσε που η παρουσία του θα ήταν παράταιρη στο θλιβερό σκηνικό των σκυθρωπών πεινασμένων. Δε θα μπορούσε να πείσει ότι «μαζί τα φάγαμε».
Το έκφυλο πρόσωπο και το πλαδαρό σώμα του Πάγκαλου θυμίζουν τους αηδιαστικούς μοναχούς της ταινίας “Το Όνομα του Ρόδου” και αποτυπώνουν τη σήψη της Ελλάδας. Αφού έκαναν οι μοναχοί τις αμαρτίες τους αυτομαστιγώνονταν για να εξιλεωθούν. Οι 300 της Βουλής θα πρέπει να προχωρήσουν σε ομαδικό αυτομαστίγωμα, χρησιμοποιώντας μαστίγια με αγκαθωτό σύρμα στην Πλατεία Συντάγματος για τα δεινά που συσσώρευσαν στην πατρίδα τους. Γιατί αν δεν είναι σωματικά έκφυλοι- αναφέρομαι κυρίως στους βουλευτές των κομμάτων που κυβέρνησαν από το 1974 τη χώρα- είναι οπωσδήποτε ηθικά έκφυλοι.
Στον μη Έλληνα νενέκο, φαύλο και διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι Πάγκαλο, αφού του πούμε να κάνει, ότι είπε αυτός κατσούφης στον άτυχο δημοσιογράφο κάποιο πρωινό, τον καλούμε να αυτομαστιγώνεται κάθε φορά που θα λέει μακακίες. Ποιος ξέρει, μπορεί ο μαζοχισμός να τον εμπνεύσει να πει και άλλες πολλές τις επόμενες μέρες… για να του απονείμει η ιστορία τον τίτλο του μεγαλύτερου μινάρα πολιτικού. Ο αγράμματος Κολοκοτρώνης φορούσε περικεφαλαία και οδηγούσε τους αδαείς ραγιάδες στην ελευθερία. Ο μορφωμένος Πάγκαλος είναι ακάκας με περικεφαλαία και οδηγεί τους μέχρι πρότινος ελεύθερους Έλληνες στη υποτέλεια και τον ραγιαδισμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: