Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Δήμος Θήβας (Χθες - Σήμερα - Αύριο)!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος

Εμείς οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Θήβας, παρακολουθούμε, συμβάλλουμε αλλά και είμαστε εδώ παρόντες για να υποδεικνύουμε, να καταθέτουμε προτάσεις, να δίνουμε λύσεις στα όποια λάθη ή παραλείψεις της σημερινής Δημοτικής αρχής.
Δυστυχώς είναι πάρα πολλά! Δε ξέρω από που να αρχίσω! Από την καθημερινότητα, η οποία είναι στο ναδίρ?
Από τα (κατά τα άλλα) μεγάλα έργα που προεκλογικά έλεγε ότι θα υλοποιήσει η σημερινή δημοτική αρχή και το μόνο που έκανε και κάνει είναι να συνεχίζει τα δικά μας έργα;;;
Απλά θα αναφέρω μερικά από αυτά, αλλά πολύ σημαντικά, π.χ. την ανάπλαση της Οδ. Πινδάρου, την κατασκευή γηπέδου 5 Χ 5 στην Αγ. Τριάδα, την κατασκευή του γηπέδου της Τοπ. Κοινότητας Αμπελοχωρίου και τη συνέχιση της μελέτης ανάπλασης στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα. Ακόμη, ασφαλτοστρώσεις σε διαφόρους οδούς στην πόλη της Θήβας και στις Τοπικές Κοινότητες.
Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη στις Τοπικές Κοινότητες Μουρικίου, Πλατανακίου, Υπάτου, Ελαιώνα, Νεοχωρακίου και Αμπελοχωρίου.
Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω μέσα σε όλα αυτά, ότι από τις καθημερινές επαφές μου με τους κατοίκους των κοινοτήτων αυτών, η παρουσία της Δημοτικής αρχής για την επίλυση των απλών καθημερινών προβλημάτων τους είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.
Θα αναφερθώ σε ένα ακόμη πολύ σοβαρό θέμα, που αφορά τη λειτουργία του Δήμου Θήβας και είναι η δικαιολογημένη απουσία κάποιων δημοτικών υπαλλήλων και η μη αναπλήρωση τους από άλλους δημοτικούς υπαλλήλους και αναφέρομαι συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού!
Ρωτώ τον Δήμαρχο Θηβαίων:
Πως προσέλαβε για Γεν. Γραμματέα του Δήμου Θήβας το στέλεχος της Ν. Δημοκρατίας και συνταξιούχο καθηγητή κ. Μελετίου που στοιχίζει στους Θηβαίους ούτε λίγο ούτε πολύ 59.000 Ευρώ, ετησίως χωρίς να έχει προσφέρει απολύτως τίποτα, αφού δεν βρίσκει λύση για το γραφείο προσωπικού?
Γιατί ο Γενικός Γραμματέας δεν εκτελεί λοιπόν τα καθήκοντά του παρά το μόνο που κάνει είναι να «μοιράζει» κομματικές ταυτότητες και ταμπέλες στους Δημοτικούς Υπαλλήλους προκαλώντας επιπλέον προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, αντί να επιλύει τα ήδη υπάρχοντα που είναι ήδη πολλά και συσσωρευμένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: