Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ντροπή σου, Ευρώπη!

[[ δαμ- ων ]]

Εδώ κι ένα χρόνο καθημερινά μας μαστιγώνουν με μανία οι εταίροι μας, όπως τα αφεντικά τα δουλικά τους, γιατί απότυχαν κάνοντας πειράματα πάνω μας. Ο σοφός λαός μας λέει: «Το γαϊδούρι φταίει, το σαμάρι την πληρώνει». Έτσι, άλλοι έκαναν το πείραμα στην πλάτη μας, και την αποτυχία τους την φόρτωσαν στην καμπούρα μας. Όποιο οικονομικό μέτρο πρότειναν, πήγε στα χαμένα. Παταγώδης αποτυχία.. . Και δε φτάνει που απότυχαν στου κασίδη το κεφάλι, από πάνω μας απειλούν πως θα μας αποπέμψουν από την ευρωζώνη- κάποιοι ακραίοι μιλάνε ακόμη κι από την Ε.Ε.. Θα μας πάρουν το ευρώ- και θα μας αφήσουν τη ζώνη, που θα την σφίγγουν στη μέση μας μέχρι να μας πεθάνουν. Ξέχασαν όμως πως το ευρώ- είναι συνθετικό της λέξης Ευρώπη. Αποπέμποντας την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση διαπράττουν ύβριν! Γιατί η λέξη “Ευρώπη” είναι δική μας και την δώσαμε κληρονομιά στην ήπειρο, που μας οφείλει πολλά! Εμείς της οφείλουμε ελάχιστα. Θα τολμούσαμε να πούμε πως το μόνο που της οφείλουμε είναι τα δεινά μας από της εποχή του Βυζαντίου, που ξεκινούν από την εποχή της 4ης σταυροφορίας!
Η Ευρώπη, από την οποία πήρε η γηραιά ήπειρος το όνομά της, ήταν η κόρη του Αγήνορα και της Τηλέφασσας, καθώς κι αδελφή του Κάδμου, που έχτισε τη Θήβα στη Βοιωτία. Προγιαγιά είχε την Ιώ, την κόρη του Ίναχου από το Άργος, την οποία ερωτεύτηκε ο Δίας και λόγω της ζήλειας της Ήρας, η Ιώ βρέθηκε στην Αίγυπτο, όπου γέννησε τον Έπαφο. Εγγονός του Έπαφου ήταν ο Αγήνορας, που βασίλεψε στην αρχαία Φοινίκη. Εκεί ο Δίας έκλεψε την πανέμορφη Ευρώπη και την έφερε στην Γόρτυνα της Κρήτης, από την οποία απόκτησε τον Μίνωα- τον ξακουστό θαλασσοκράτορα και ιδρυτή του Μινωικού πολιτισμού, τον Ραδάμανθυ- που σαν πέθανε έγινε ο κριτής των ψυχών της Ασίας στον Κάτω Κόσμο, και τον Σαρπηδόνα. Την Ευρώπη ο Δίας την πάντρεψε αργότερα με το βασιλιά της Κρήτης Αστερίωνα. Όταν πέθανε η βασίλισσα λατρεύτηκε σαν θεότητα σε όλη την Κρήτη.
Ο πρώτος ευρωπαϊκός πολιτισμός ήταν ο ελληνικός! Μετά ακολούθησαν ο Ρωμαϊκός και ο Βυζαντινός. Αυτά οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να τα ξεχνούν.
Θέλουν να μας αποπέμψουν από την Ευρώπη; Με γεια τους, με χαρά τους. Να μας δώσουν, όμως, πίσω το όνομα της ηπείρου και να βρουν άλλο, περισσότερο οικείο στις αγορές και στα οικονομικά αλισβερίσια. Γιατί μαγαρίζουν το όνομα Ευρώπη, όταν του αφαιρούν τον πολιτισμό, που σχετίζεται με τον άνθρωπο, και το συνδέουν με την απάτη των αγορών και των τοκογλύφων, με την εκμετάλλευση των λαών που βρίσκονται πρόσκαιρα σε αδυναμία. Να μας δώσουν πίσω όλα τα αρχαιολογικά κειμήλια, που στολίζουν τα μουσεία τους και από τα οποία θησαυρίζουν με τα εισιτήρια των επισκεπτών. Πόσα εκατομμύρια ευρώ τους δίνει κάθε χρόνο η ελληνική Αφροδίτη της Μήλου, η ελληνική Νίκη της Σαμοθράκης, τα ελληνικά μάρμαρα του Παρθενώνα, τα εδώλια των Κυκλάδων, τα αγγεία από τη Βοιωτία και από τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά;

Η συνέχεια >>> εδώ …

Να μας δώσουν πίσω τη γλώσσα μας από την οποία έχουν αντιγράψει χιλιάδες λέξεις. Να μας επιστρέψουν το χαλκιδαίικο αλφάβητο, που το έχουν επονομάσει λατινικό. Να μη χρησιμοποιούν τους δεκάδες χιλιάδων επιστημονικούς όρους με προέλευση ελληνική. Αφού είμαστε το όνειδος της Ευρώπης να μην αναφέρονται στον Πλάτωνα, στον Αριστοτέλη, στον Πυθαγόρα, στον Θουκυδίδη, στον Ηρόδοτο, στον Όμηρο, στους αρχαίους τραγικούς ποιητές Αισχύλο- Σοφοκλή και Ευριπίδη, στους κωμωδιογράφους Αριστοφάνη και Μένανδρο, στον Ιπποκράτη, στους Νεοπλατωνικούς φιλόσοφους, στον Ευκλείδη και στον Αρίσταρχο και στους εκατοντάδες θεμελιωτές του λεγόμενου ευρωπαϊκού πολιτισμού. Να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το θέατρο, την τραγωδία και την κωμωδία και όλες τις καλές τέχνες που έχουν ελληνική προέλευση.
Θα υπήρχε ο αναγεννησιακός ουμανισμός χωρίς τις ελληνιστικές επιστήμες; Θα μιλούσαν οι Ευρωπαίοι για δημοκρατία αν δεν υπήρχε η αθηναϊκή δημοκρατία ή θα είχαν μείνει στη δική τους απάνθρωπη φεουδαρχία; Δεν εκθειάζουμε εμείς από σοβινισμό την πατρίδας μας. Την εκθειάζει ο Γερμανός ποιητής, δραματουργός, μυθιστοριογράφος και επιστήμονας Johann Wolfgang von Goethe λέγοντας: «Ό,τι είναι η καρδιά και ο νούς για το σώμα, είναι η Ελλάδα για την ανθρωπότητα». Αισθάνεται Έλληνας, αν και είναι Γερμανός, γράφοντας στο γιο του Αύγουστο: «Οι Έλληνες είναι συγγενείς μου, είναι δάσκαλοί μου. Τους θαυμάζω σαν άφθαστες διάνοιες της φράσεως και της γραμμής, καθώς και για τον ιδεώδη βίο τους».
Είναι ντροπή με μια μονοκονδυλιά να διαγράφουν την προσφορά της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό πολιτισμό οι τεχνοκράτες πολιτικοί τους με τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ και να επηρεάζουν και τους λαούς τους. Να προπαγανδίζουν πως ο ιδρώτας τους συντηρεί τους τεμπέληδες Έλληνες, ενώ παίζουν κερδοσκοπικά παιγνίδια στην πλάτη του λαού μας. Τι σχέση έχουν τα τραπεζικά χαρτιά και χρηματιστηριακά κόλπα με τον ιδρώτα του Γερμανού, του Γάλλου, του Ολλανδού; Ο γερμανός νομπελίστας λογοτέχνης Γκύντερ Γκρας δεν παρασύρθηκε από τα πολιτικά παιγνίδια της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Αγανακτισμένος από την ηλιθιότητα των συμπατριωτών του και των άλλων ευρωπαίων, που δεν έχουν αντιληφθεί πως οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι του σιωνιστικού μπλοκ παίζουν τα ρέστα τους για τη διάλυση της Ε.Ε., έγραψε πρόσφατα ένα ποίημα με τίτλο “Η Ντροπή της Ευρώπης”.
Ο Γκύντερ Γκρας είναι ένας από τους σημαντικότερους μεταπολεμικούς Γερμανούς συγγραφείς, ο οποίος βραβεύτηκε το 1999 με το Νόμπελ Λογοτεχνίας. Εκτός από τα μυθιστορήματα με τα οποία έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο, έγραψε θεατρικά έργα και ασχολήθηκε με την ποίηση. Συγχρόνως είχε έντονη ανάμειξη στην πολιτική ζωή της Γερμανίας. Χρησιμοποιώντας τη φόρμα αρχαιοελληνικής ωδής, ο νομπελίστας απευθύνεται στην Ευρώπη και την προειδοποιεί ότι κινδυνεύει με πνευματική πενία αν αποπέμψει από τις αγκάλες της τη χώρα που τη δημιούργησε. Με αναφορές στην Ιφιγένεια εν Ταύροις του Γκαίτε, τον μύθο της Αντιγόνης και το έργο του φιλέλληνα Γερμανού λυρικού ποιητή Χέλντερλιν ο Γκρας διατρέχει την ελληνική Ιστορία, από την αρχαιότητα ως τη χούντα των συνταγματαρχών. Καταλήγει δε με την απειλή ότι «η απληστία των τραπεζών, των επιτρόπων και των εγκαθέτων τους» θα προκαλέσει τη μήνι των ίδιων των θεών. Δίχως την Ελλάδα η Ευρώπη θα είναι φτωχότερη, μία ήπειρος φθαρμένη και στερημένη από οποιαδήποτε πνευματικότητα.
Ας δούμε το ποίημά του:
« Κοντά στο χάος, γιατί δεν ανταποκρίθηκες στην αγορά,
Είσαι μακριά από τη χώρα που σου δάνεισε το λίκνο.

Ό,τι με τη ψυχή έψαχνες και πίστευες πως βρήκες,
Το πετάς λοιπόν, το κατατάσσεις στη τιμή παλιοσίδερων.

Ως οφειλέτης γυμνός εκτίθεται στη χλεύη, υποφέρει μια χώρα,
Στην οποία συνήθιζες να λες πως χρωστάς ευγνωμοσύνη.

Στην φτώχεια καταδικασμένη χώρα που ο θησαυρός της,
Φροντισμένος κοσμεί μουσεία: λάφυρα από σένα φρουρούμενα.

Αυτοί που με την ένοπλη βία κατέλαβαν την ευλογημένη με νησιά χώρα,
Είχαν μαζί με τη στολή στο γυλιό τους τον Χέντερλιν.

Χώρα που διόλου δεν ανέχεσαι, ανέχτηκες όμως κάποτε
τους συνταγματάρχες της ως συμμάχους.

Χώρα αποστερημένη από το δίκαιο, που αυτός που με την εξουσία
νομίζει ότι μπορεί να αποδίδει δίκαιο,
Σφίγγει και σφίγγει όλο και πιο στενά το ζωνάρι.

Σε πείσμα σου μαυροφορεί η Αντιγόνη και ο λαός σε όλη τη χώρα
είναι ντυμένος στο πένθος, της χώρας που σε φιλοξένησε.

Εκτός της χώρας όμως φερέρωνα όμοια με αυτά του Κροίσου
αποθήκευσαν στα θησαυροφυλάκιά σου ό,τι χρυσάφι λάμπει.

Μέθυσε επιτέλους, μέθυσε! Κραυγάζουν στους επιτρόπους οι χειροκροτητές,
Αλλά ο Σωκράτης σου δίνει πίσω οργισμένος το κύπελλο γεμάτο μέχρι πάνω.

Εν χορώ θα καταριούνται οι θεοί ότι είναι δικό σου,
Αφού η θέλησή σου απαιτεί να απαλλοτριώσεις τον Όλυμπό τους.

Χωρίς πνεύμα θα μαραζώσεις, χωρίς τη χώρα που το
πνεύμα της σε επινόησε, Ευρώπη. »
Στη ποιητική του παρέμβαση ο Γκρας κατηγορεί τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι της κόβουν την «ανάσα ζωής» με τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν κάθε τόσο. Ουσιαστικά την στραγγαλίζουν! Αλλά- κι αυτή είναι η διορατική διαπίστωσή του και συνάμα προφητική επισήμανση- μια Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα θα μαραζώσει! Η χώρα που λοιδορείται είναι η τροφός της γηραιάς ηπείρου. Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι σαν ακέφαλο ανθρώπινο κορμί!
«Εμπρός, Ελλάδα! Δείξε μας εσύ τον δρόμο... Κάποτε μας χάρισες την πολιτική δημοκρατία. Σήμερα ήρθε η ώρα να μας δείξεις τι σημαίνει οικονομική δημοκρατία» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ρώσικη Εφημερίδα Pravda. Τα βλέμματα των ορθά σκεπτόμενων ανθρώπων απ’ όλη τη γη είναι στραμμένα στη μικρή μας χώρα. Αν πετύχει απόλυτα το πείραμα που συντελείται από τη Νέα Τάξη στην πατρίδα μας, θα εφαρμοστεί σε όλες τις χώρες. Ο δρόμος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, δηλαδή η επιβολή της παγκόσμιας (οικονομικής) δικτατορίας, θα έχει ανοίξει χωρίς σημαντικά εμπόδια. Η συντελεσθείσα συγχώνευση αυτές τις μέρες των οικονομικών κολοσσών Ρότσιλντ και Ροκφέλερ είναι προοίμιο της μεγάλης επίθεσης, για την οποία υλοποιήθηκε το «η ισχύς εν τη ενώσει». Το ΔΝΤ, η Ντόιτσε Μπάνκ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, η Λαγκάρντ, ο Μπαρόζο, ο Όλι Ρεν, είναι τα όργανα και τα πρόσωπα για την επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Όλα σχεδιάζονται στις κλειστές και μυστικές συναντήσεις της Τριμερούς Επιτροπής, της Λέσχης Μπίλντρμπεργκ, του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, και των άλλων λεσχών που συνωμοτούν κατά των λαών και υπέρ της οικονομικής ελίτ. Οι δυναστείες των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ βρίσκονται πίσω απ’ όλες τις κλειστές λέσχες που απεργάζονται την παγκόσμια κυριαρχία τους! Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές στην πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ είναι συγκεντρωμένη η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, στην οποία συμμετέχουν τρεις Έλληνες. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή του αποτυχημένου πρώην υπουργού Οικονομικών, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που παραποίησε τα οικονομικά μεγέθη για να μας βάλει- με βάση υποχθόνιο σχέδιο- η κυβέρνηση Παπανδρέου στο ΔΝΤ. Λέγοντας αποτυχημένος, εννοούμε για τον λαό μας. Γιατί για τους οικονομικούς δολοφόνους ο Παπακωνσταντίνου πέτυχε πλήρως. Έφερε σε πέρας το έργο που είχε αναλάβει. Για τους ανίδεους δημιουργείται το ερώτημα: ο Παπακωνσταντίνου κλήθηκε για να πάρει τα εύσχημα της εθνικής προδοσίας ή για να αναλάβει νέο ρόλο στο επόμενο σκέλος της συνωμοτικής αποστολής; Βέβαια, κυκλοφορεί και το όνομα του Τάσσου Γιαννίτση- υπουργού του Σημίτη και τώρα του Παπαδήμου- αντί του Παπακωνσταντίνου.
Πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ: «Στη συνάντηση αυτή φέτος θα παρευρεθούν -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη, η αφρόκρεμα των Βρυξελλών με επικεφαλής τον Ιωακείμ Αλμούνια, ο Ξαβιέ Σολάνα, ο πρόεδρος της Deutsche Bank Ιωσήφ Άκερμαν, ο Μπιλ Γκέιτς πρόεδρος της Microsoft, o Χένρυ Κίσσινγκερ κ.ά..» Το επίλεκτο τέκνο του σιωνισμού, ο γηραιός πλέον Χ. Κίσσινγκερ είχε πει για το λαό μας: «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Το ευρωπαϊκό νόμισμα «ευρώ» είχε σχεδιαστεί πενήντα χρόνια πριν την καθιέρωσή του σε συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και είναι το πρώτο βήμα για την καθιέρωση του παγκόσμιου νομίσματος! Τώρα έφτασε η ώρα που το ευρώ πρέπει να πληγεί. Η ευρωπαϊκή οικονομική κρίση και η παράλληλη κρίση του δολαρίου θα αναδείξουν την αναγκαιότητα ενός παγκόσμιου νομίσματος, που θα εγγυηθεί την οικονομική σταθερότητα. Ένα νόμισμα, ένα κέντρο λήψης αποφάσεων- όπως τώρα οι Βρυξέλες για την Ε.Ε- μία κυβέρνηση. Για την επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας πρέπει να πληγεί η δημοκρατία. Κι από πού θα αρχίσει; Από την κοιτίδα της δημοκρατίας: την Ελλάδα! Το σχέδιο Κίσσινγκερ σε πλήρη εξέλιξη…
Οι λαοί της Ευρώπης παίζουν- άβουλα πιόνια- το παιγνίδι των παγκόσμιων συνωμοτών! Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ιρλανδία στο θυσιαστήριο της παγκόσμιας συνωμοσίας. Οι λαοί, το λίπος που πρέπει να καεί για να κινηθεί η μηχανή της παγκόσμιας ελίτ των ολίγων δισεκατομμυριούχων και τρισεκατομμυριούχων. Από καταβολής κόσμου είχε πέραση το «διαίρει και βασίλευε». Οι λαοί έπρεπε να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου. Αν οι λαοί συνεργάζονταν κατά του κοινού εχθρού, της παγκόσμιας διακυβέρνησης, θα κινδύνευε η οικονομική ελίτ. Έτσι ο γερμανός, ο ολλανδός εργαζόμενος έπρεπε να θεωρεί εχθρό του τον έλληνα εργαζόμενο. Πέρα από το ανταγωνισμό των αγορών, έπρεπε να εφευρεθεί η αντιπαλότητα εργαζόμενων γιατί ο ένας έτρωγε τον ιδρώτα του άλλου. Το πρόβλημα των τραπεζών μετακυλήθηκε στα κράτη, κι απ’ αυτά στους εργαζόμενους ή στους απόμαχους της εργασίας, στον απλό λαό. Αποδιοπομπαίος τράγος για τους Ευρωπαίους ο Έλληνας. Η προπαγάνδα πάντοτε παίζει το ρόλο της. Στα σκοτεινά σχέδια των συνωμοτών εμπόδιο είναι το φως. Το φως εκπέμπεται από τη χώρα του Απόλλωνα και της Αθηνάς. Ο συναισθηματισμός του Έλληνα, η ανθρωπιά του, η ικανότητά του να μετουσιώνει την ύλη σε πνεύμα ήσαν αντίμαχα για τους σκοτεινούς.
Το σκοτάδι λέει προς το φως: «Καταραμένε Έλληνα, εσύ που μίλησες για Τάρταρα, εκεί θα σε στείλουμε, γιατί στη στάχτη του πολιτισμού που έδωσες, μπορεί να έχουν μείνει κάποιες σπίθες, ικανές να ανάψουν τη φωτιά που θα κάψει τους συνωμότες και θα φωτίσουν πάλι την ανθρωπότητα!»
Για τον καταραμένο Έλληνα ο Φρέντριχ Σίλλερ έχει γράψει το ακόλουθο ποίημα:
« Καταραμένε Έλληνα
Όπου και να γυρίσω τη σκέψη μου,
Όπου και να στέψω την ψυχή μου
Μπροστά μου σε βρίσκω….
Τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο,
Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου.
Μπροστάρης και αξεπέραστος.
Επιστήμη ζητώ, Μαθηματικά,
Φιλοσοφία, Ιατρική, εσύ μπροστάρης
και αξεπέραστος. Για δημοκρατία
διψώ, ισονομία και ισοπολιτεία, εσύ
μπροστάρης και αξεπέραστος.
Αθλητισμό γυρεύω, το γιατρικό
του κορμιού μου, εσύ μπροστάρης και
αξεπέραστος. Καταραμένε Έλληνα,
καταραμένη γνώση, γιατί να σε
αγγίξω; Γιατί να καταλάβω πόσο μικρός είμαι;
Ασήμαντος και μηδενικό,
Γιατί δεν με αφήνετε στη δυστυχία μου;»
Οι ασήμαντοι του διεθνούς στερεώματος βρήκαν τους ομοίους τους, τους ασήμαντους πολιτικούς μας, τον Κωστάκη, το Γιωργάκη, τον Λουκάκη, το Βαγγελάκη, τον Αντωνάκη, τον Αλεξάκη, την Αλεκούλα, τον Φωτάκη, και παίζουν τα σκοτεινά παιγνίδια τους. Μαριονέτες στα χέρια τους οι ασημαντότατοι, έριξαν στον Καιάδα της Ευρώπης το λαό μας, αφού πρώτα τον εκμαύλισαν, του στέρησαν τη γνώση, τον παραπλάνησαν και σαν τον ληστή Προκρούστη- που συνάντησε ο Θησέας στον πηγαιμό του στην Αθήνα- του έκοψαν το μπόι για να τον φέρουν στο δικό τους ελάχιστο ηθικό ύψος. Απάτριδες πολιτικοί, με μοναδικό κίνητρο το χρήμα εξαγοράζονται και γίνονται πειθήνια όργανα των σκοτεινών διεθνών κέντρων. Τα μεγάλα σκάνδαλα με την αγορά όπλων, με τα έργα της Siemens, με τις υπερτιμολογήσεις των δημοσίων έργων, με τα φάρμακα και τον εξοπλισμό των νοσοκομείων δεν τα διέπραξαν οι απλοί πολίτες που επωμίζονται το χρέος της χώρας. Τα έκαναν γνωστά ονόματα στη δικαιοσύνη, αλλά, δυστυχώς, εκτός του ότι είναι τυφλή είναι και χωρίς άνω άκρα για να καταχερίσει τους επίορκους πολιτικούς.
«Τα μέτρα είναι εξοντωτικά», είπε η Μέρκελ, «για να συνετιστούν οι Έλληνες». Όσο ευθύνεται για τον χιτλερισμό και την απανθρωπιά της ο συνταξιούχος Γερμανός, τόσο ευθύνεται για το φαγοπότι του πολιτικού κόσμου ο συνταξιούχος Έλληνας. Τα πολιτικά γουρούνια έχουν όλα την ίδια μούρη. Διαφέρουν στο χρώμα και στο μέγεθος. Σε όλη την Ευρώπη εμφανίστηκαν πολλά πολιτικά γουρούνια, που δεν έχουν καμία σχέση με τα πρόβατα- πολίτες. Τα γουρούνια κυλιούνται με ευκολία στο βούρκο και είναι παμφάγα και λαίμαργα. Τα καημένα τα πρόβατα και σιχαίνονται τη λάσπη και τρώνε μόνο καθαρό χορταράκι .
Να το ξεκαθαρίσουμε, αδέρφια μας Ευρωπαίοι. Δεν είμαστε αντίπαλοι, γιατί δε σας τρώμε τον ιδρώτα. Θύματα είμαστε, όπως είσαστε και εσείς σε κάποιες χώρες, ή όπως θα γίνεται όσοι νομίζετε ότι ζείτε, τουλάχιστον τώρα, χωρίς προβλήματα. Η οικονομική κρίση είναι τσουνάμι. Κι ανήκει στα τεχνητά τσουνάμια, δεν είναι φυσικό. Με λάθος ανθρώπους τα βάλατε. Άλλος είναι ο εχθρός. Σύμμαχοι πρέπει να γίνουμε. Για να μας ελέγχουν θα μας μαρκάρουν με το “χάραγμα” της αποκάλυψης. Δεν είναι για τις οικονομικές συναλλαγές- αυτό είναι το τυρί. Είναι για να έχουν πάνω μας τον απόλυτο έλεγχο- η φάκα που δεν βλέπουμε! Αυτές τις μέρες η λέσχη Μπίλντερμπεργκ αποφασίζει την επιβολή της ηλεκτρονικής ταυτότητας στην Ευρώπη- ένα από τα πρώτα βήματα για τον έλεγχο της μάζας από την ελίτ. Να σταματήσει το παραμύθι της υπερχρεωμένης Ελλάδας, γιατί το χρέος μας είναι αμελητέο μπροστά στο χρέος άλλων χωρών, όπως λ.χ. της Γερμανίας.
Οι πολιτικοί μας δεν είναι αντρειωμένοι, μέσα τους δεν πάλλεται η ελληνική ψυχή. Απάτριδες διεθνιστές είναι και ενεργούν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Τοσοδούληδες και επικίνδυνοι. Ανίκανοι να πουν μια κουβέντα υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Οι οσφυοκάμπτες Νενέκοι, απόγονοι του Χατζατζάρη- αυτής της θλιβερής φιγούρας του θίασου σκιών- λένε “Ναι” σε όλα, όσα επιβάλουν τα ληστρικά κέντρα. Και ξεφτιλίζουν την ιστορία μας, τον αρχαίο πολιτισμό μας, ισοπεδώνουν την προσφορά μας τόσο στον ευρωπαϊκό, όσο και στον παγκόσμιο πολιτισμό.
Τόσο αυτοί, όσο και οι Ευρωπαίοι δεν έχουν διαβάσει την τραγωδία του Αισχύλου “Προμηθέας Δεσμώτης”. Δεν γνωρίζουν ότι ο Προμηθέας αλυσοδέθηκε στον Καύκασο γιατί έδωσε τη φωτιά- γνώση στους ανθρώπους. Έτσι και η Ελλάδα έχει αλυσοδεθεί γιατί έδωσε τα φώτα, τον πολιτισμό, στην ανθρωπότητα. Κι ενώ του Προμηθέα ένας αητός του κατέτρωγε το συκώτι, της Ελλάδας πολλοί γύπες και κοράκια της τρώνε τα σωθικά. Όπως ο Ηρακλής σκότωσε τον αητό και έσπασε τα δεσμά του Προμηθέα, έτσι κάποιο άξιο τέκνο- γιατί κάπου έχει γεννηθεί και περιμένει τη στιγμή- θα σκοτώσει τους γύπες και τα κοράκια. Ο ίδιος τραγικός ποιητής είχε γράψει σε τριλογία άλλες δύο τραγωδίες με κεντρικό πρόσωπο τον Προμηθέα: τον “Προμηθέα Λυόμενο” και τον “Προμηθέα Πυρφόρο”. Να γνωρίζουν αυτοί που μας λοιδορούν ότι η Ελλάδα θα είναι και λυομένη και πυρφόρος. Και τότε θα αισθάνονται σίγουρα ντροπή για τη σημερινή στάση τους.
Ο Γκύντερ Γκρας στο ποίημά του χρησιμοποίησε την Αντιγόνη. Να του θυμίσουμε- το ίδιο και στους κομπλεξικούς συμπατριώτες του- ότι στης ελληνικές τραγωδίες υπάρχει και ο από μηχανής θεός, που επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Υβριστές της Ελλάδας και Νέα Τάξη πάντα να έχετε κατά νου αυτόν τον από μηχανής θεό, του οποίου η επέμβαση «δι` ελέου και φόβου περαίνουσαν την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν»! Οι Γερμανοί επιπλέον να ακούνε τους νουνεχείς πρώην πολιτικούς τους- και πολλές είναι οι φωνές στο εσωτερικό της Γερμανίας κατά της αλαζονικής πολιτικής της που θα τινάξει στον αέρα την ΟΝΕ. Θα μνημονεύσουμε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Χανς Ντίτριχ Γκένσερ, ο οποίος μιλώντας σε εκπομπή της Γερμανικής Ραδιοφωνίας, είπε: «Πολλά λάθη και όχι μόνο από τους Έλληνες», αλλά κι από άλλα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έγιναν στην περίπτωση της ελληνικής κρίσης» ενώ τόνισε με έμφαση: «Με την Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήσαμε ένα μοντέλο για το μέλλον του κόσμου, να μην υπαγορεύουν πλέον οι «Μεγάλοι» στους «Μικρούς» τι πρέπει να κάνουν και οι λαοί να είναι ισότιμοι και να αντιμετωπίζουν αλλήλους με σεβασμό. Όλα αυτά είναι η Ευρώπη και αυτά δεν πρέπει να χαθούν». Επομένως η Ε.Ε. έχει ξεφύγει από τον βασικό της στόχο γιατί οι “μεγάλοι” εκμεταλλεύονται τους “μικρούς” και δεν τους σέβονται.
Μαθητές του Γκαίτε τον ερώτησαν: «Δάσκαλε, τι να διαβάσουμε, για να γίνουμε σοφοί, όπως εσύ;» «Τους Έλληνες κλασικούς», απάντησε. «Και όταν τελειώσουμε τους Έλληνες κλασικούς, τι άλλο να διαβάσουμε;» ξαναρώτησαν. «Και πάλι τους Έλληνες κλασικούς»! Αν δεν έχετε, Ευρωπαίοι, τη δύναμη να διαβάσετε Έλληνες κλασικούς, διαβάστε τους συμπατριώτες σας και δείτε τον σεβασμό που έτρεφαν γ’ αυτή τη χώρα. Και τότε, σίγουρα θα κοκκινίσετε από ντροπή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: