Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ο μεγαλέμπορας της φούντας και ο φούσκας νταβαντζής

“Ούτις”

Αυτή είναι ανάπτυξη, ρε βλίτα. Τα ναρκωτικά και η πορνεία! Η υπόδειξη από Βρυξέλες μεριά. Αμ πώς! Αυτοί νογάνε όλα τα κατατόπια.
Κι απορώ, μωρέ καρντάσια, που τα δικά μας τα σαΐνια τέσσερα χρονάκια ψάχνανε με το φανάρι του Διογένη να βρουν το μαγικό λυχνάρι της ανάπτυξης. Αμ το τζίνι δεν ήταν ούτε ο Γιαννάκης ο Στουρναρόπετρας, ούτε ο Γκικούλης ο Χαρδουβελάκης. Κι ας μας τους είχαν επιβάλλει οι ξένοι φίλοι μας γιατίς εμείς καίγαμε λιγνίτη μικρής περιεκτικότητας. Το τζίνι ήταν η αυτού μεγαλειότης η τσατσά πάσης της Ευρώπης, η Ε.Ε. Και τι είπε η μεγαλοτσατσά; Είπε το θεϊκό: «Στον υπολογισμό του ΑΕΠ των κρατών-μελών θα συμπεριλαμβάνονται "κλάδοι" της οικονομίας όπως η πορνεία και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, προκειμένου χώρες όπως η Ελλάδα να δώσουν ισχυρούς ρυθμούς "ανάπτυξης"»!
Έλα αιδοίον στον τόπο σου, θα πείτε. Μπορεί να γίνει ανάπτυξη με σκόνες, φούντες, αιδοία, πρωκτούς και πίπες; Κατά την οδηγία της Ε.Ε. βεβαίως, βεβαίως- έτσι ανεβαίνουν οι δείκτες της Σοφοκλέους βεβαίως, βεβαίως! «Τ’ άκουσις πολί μο»; που έλεγε ο μακαρίτης ο Χατζηχρήστος. Τα «πουλιά» των ελληνίδων θα δώσουν ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης μαζί με τις εκλεκτές ποικιλίες των καλλιεργειών Ζωνανιών και Αμαλιάδας. Από σήμερις και πέρα ό,τι βρίσκεται εντός στριγκακίου θα το έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση γιατί θα βγάλει την πατρίς από την κρίση, και ό,τι μαστουρώνει θα το προσκυνούμε σαν μέσο λύτρωσης!
Καραφλιάσατε ντιπ για ντιπ, καρντάσια. Και πώς να μην σας έφευγε από το κρανίο κάθε είδους θριξ και χνούδι αναιμικών τριχών όταν αυτή είναι οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όταν η Γερμανική Deutche Welle γράφει: «Η ευρωπαϊκή οδηγία θα συμβάλλει στην αύξηση του ονομαστικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος και κατά συνέπεια στη μείωση της τρύπας χρέους στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, όπως η Ελλάδα»; Υπολογίζουν μάλιστα τη συμπίεση του δημόσιου χρέους κατά 2,3%!

Η συνέχεια >>> εδώ …

Γ@μώ τον ΕΝΦΙΑ σας και τα χαράτσια, ρε άχρηστοι της βουλής. Κανένας μπουμπουνοκέφαλος δε μπορούσε να κάνει αυτή τη μεγάλη σύλληψη; Ρε τσιριχτρούλη Άδωνη, ρε μεγαλόπορδε Γιακουμάτο, μωρέ ξυλάγκουρο αγοράκι Αβραμόπουλε, μωρή τσιμεντολιθορίχτρα Βούλτεψη, ρε αλεπουμάτη Βαγγέλα, μωρέ ΡανΤαΠλανυφάκια Αντωνάκη, αυτή η σκατοχώρα είναι ανίκανη να δώσει μια πρακτική λύση για την έξοδο από την κρίση; Ακόμη κι αυτή η “ιδέα” έπρεπε να έχει ετικέτα εισαγωγής; Ευτυχώς που οι φίλοι μας σκέφτονται για εμάς, πριν από ‘μας. Και τι μας συμβουλεύουν. Χωρίς να στύψουμε φανέλες να μειώσουμε το χρέος. Ναι, ρε π@ύστη μου, χωρίς ιδρώτα θα τη βγάλουμε καθαρή. Που να ιδρώνεις τώρα με τον καύσωνα. Άσε που αν δεν προσέξεις και μείνεις ιδρωμένος σε ρεύμα, μπορεί να πλευριτώσεις και να γίνεις μεζές σε σκουληκάκια, χωρίς να δεις την πολυπόθητη ανάκαμψη, που κάθε χρόνο μας την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια για τον επόμενο χρόνο. Καθότι οι πολιτικοί μας είναι αδύνατο να πέφτουν έξω, κι ούτε είναι ψεματούρηδες. Αυτή η σκρόφα είναι σουπιά κι αμολάει μελάνι. Κι εμείς μένουμε με την… ικανοποίηση της ανάκαμψης… στο χέρι.
Η κυβέρνηση με έκτακτο ανακοινωθέν του αντιπρόεδρου, Βαγγέλα, εκτός από δωρεάν ιντερνέτ, θα δώσει εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα στους αρσενικούς πολίτες της- όσοι έχουν απομείνει και δεν έχουν γίνει πισωγλέντηδες- να κάνουν επέμβαση στον εγκέφαλο για να βγάλουν το αιδοίον από το μυαλό τους! Ειδικευμένες ιδιωτικές κλινικές του εξωτερικού θα εγκατασταθούν στη χώρα μας- με την ευγενική χορηγία της Ε.Ε- για να κάνουν την λεπτότατη εγχείρηση. Έτσι πλέον δεν θα ενδιαφέρει τα αρσενικά της Ελλάς που τα θηλυκά της θα προσφέρουν τις σεξουαλικές υπηρεσίες τους για το καλό της πατρίδας. Είναι μια μεγάλη θυσία όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων για να βγει η χώρα από τα μεγάλα αδιέξοδα.
Και μη μου πει κανένας μινάρας, τι μαλ@κίες είναι αυτές. Γιατί, καρντάσια μου, εγώ δε γράφω κουτουρού. Η κυβέρνηση πήρε την ιδέα από το εκλεκτό στέλεχός της- τώρα είναι πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της Alpha Bank- που έγραψε στο facebook: «Αγαπημενοι μου φιλοι στο facebook, Αύριο δυο μεγαλοι ξενοι νευροχειρουργοι θε προχωρησουν σε μια μοναδικη για τα ιατρικα χρινικα λεπτη χειρουργικη ανοικτη επεμβαση στον εγκεφαλο...Θα προσπαθησουν ελπιζοντας σε ένα θαυμα να μου βγαλουν το μ⓪νι απ το μυαλο....... Οι προσευχές σας θα με συνοδεύουν..» Σε αυτή τη λεπτή επέμβαση θα μας συνοδεύουν, το λοιπόν, οι προσευχές των τριακοσίων της βουλής- με πιο θερμές του Αλέξη μετά το ταξίδι στο Άγ. Όρος και της Λιάνας της Κανέλλη- και του προέδρου μας του Κάρολου του Ηπειρώτη. Κάποιο πουλάκι μου μαρτύρησε πως θα συμπροσευχηθεί και ο Άκης από το κελί του.
Εμείς, καμάρια μου, ανήκουμε στη Δύση. Ομπάμα, Αγγελικούλα Μέρκελ και ξερό ψωμί. Και πάει αυτός ο Βλαδίμηρος ο Πούτιν να μας κάνει πουτι(α)νιές. Που πας ρε Καραμήτρο, ρε ψανθόψειρα της Σιβηρίας, να βγεις μπροστά στη γλυκιά μητριά μας την Άντζελα. Του τραβήξαμε, που λέτε, μια καταδίκη γιατί δεν έριξαν οι δικοί του το μαλαισιανό αερόπλανο και χάλασαν τα σχέδια του Ο-μπάμια, και του κλάσαμε τα τέτοια… Τσαντίστηκε τότες αυτός και μας γύρισε πίσω τις νταλίκες με τα ροδάκινα κι όλα τα οπωροκηπευτικά. Σιγά τ’ αφκά, που λένε και οι Τσ(Κ)ύπριοι. Τι μας νοιάζει εμάς, που θα σαπίσουν τα ροδάκινα και τ’ άλλα ζαρζαβάτια; Εμάς, μας συμπαραστέκεται η Ε.Ε. και ως εκ τούτου –το ελληνικό το παίζω στα δάχτυλα, ο μπαγάσας- μας πηδάει χωρίς σάλιο. Καθότι εμείς είμαστε παλικάρια και ως γνωστόν «πονάνε, μωρέ, τα παλικάρια;» Αμέσως οι Ευρωπαίοι μας βρήκαν τη λύση. Θα βγάλουμε τις ροδακινιές και θα φυτέψουμε καναβουριές. Έτσι στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και της ευωδιαστής ροδακινέας θα φύεται η μαστουρώνουσα καναβουρέα. Ε ρε γλέντια! Θα γεμίσουμε ούλη την Ευρώπη με εκλεκτή φούντα. Να ‘ναι καλά ο Αντωνάκης ο Καλαματιανός που δε λέει όχι στα αφεντικά του.
Το παλικάρι, ο Αντωνάκης ντε, δεν πήγε στην εκκλησιά τον Δεκαπενταύγουστο, για να μη μπερδέψει τη μυρουδιά του χόρτου με τη μυρουδιά του λιβανιού. Έστειλε, όμως, αντ’ αυτού την “έτσι” του ντυμένη ψυχεδελικό. Όλα τα συμπληρωματικά και τα παραπληρωματικά χρώματα είχε στο φόρεμά της η δικιά σου. Σκέτος πίνακας του Βαν Γκόγκ. Συναγωνιζόταν όλες αυτές που χόρευαν στο παλιό έργο του κινηματόγραφου “Γαρoύφαλλο στ’ αυτί”. Η πονηριά μόνο έλειπε στο μάτι. Γιατί κομμάτι αλληθώριζε προς το προεδρικό μέγαρο. Ο Αντωνάκης έμεινε στο σπίτι να κάνει κάποια τηλέφωνα. Το πρώτο στον βλάμη τον Ερντογάν. Όχι μόνο να τον συγχαρεί που έγινε πρόεδρος- άκου, ρε π@ύστη μου, ο Ταγίπ πρόεδρος κι αυτός μόνο πρωθυπουργός που κάνει τεμενάδες στο σύμβολο του σεξ, τη Μέρκελ- αλλά και να τον ρωτήσει αν παρεξηγηθεί αν βάλουμε στο Θεσσαλικό κάμπο παπαρούνες για λευκή σκόνη. Καθότι η Τουρκία από την παπαρούνα ζει κι αν βάλουμε κι εμείς χωρίς την άδειά της, θα είναι casus belli. Το δεύτερο τηλεφώνημα έπεσε στο συμφοιτητή τον Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου Τσάντ. Επίθετο, ρε ποσωγλέντη μου, σαν να ήταν Ισπανός ευγενής. Ο Γιωργάκης καυχιόταν πως είχε δοκιμάσει μαριχουάνα. Τώρα αν έκαψε φλάντζα στον εγκέφαλο από μαριχουάνα ή από κόκα, για να πω την καθαρή αλήθεια δεν ξέρω, γιατί δεν το κατέχω το άθλημα του ναρκωτικού. Ο καθηγητής του πρωκτού- του Χάρβαρντ ήθελα να πω- τον συμβούλεψε να γίνουμε η Κολομβία των Βαλκανίων. Λες και είμαστε τίποτις καλύτερο με όλους αυτούνους τους νονούς και τους μαφιόζους που αποτελούν την υψηλή κοινωνία της μαμάς Ελλάς.
Κι ο Αντωνάκης ο Καλαματιανός την πήρε την απόφαση. Σε κάθε ευέλικτη οικονομική ζώνη θα καλλιεργηθεί άμεσα κι ένα είδος ναρκωτικού. Τι τις θέλουμε τις ελιές, τις πορτοκαλιές, τις βερικοκιές και τα άλλα φρουτάκια. Από δω και ‘μπρος το «πιές λάδι κι έλα βράδυ» θα γίνει «σνίφαρε κόκα και ξέχνα το μ@νί». Επειδή αυτό θα διατίθεται σαν δεύτερος πόλος για την ανάπτυξη του τόπου.
Καρντάσια, αυτοί που μας έσπρωξαν στην Ε.Ε. με υποθήκη τα υποβρύχια που γέρνουν και τα σάπια άρματα μάχης, το κατέχανε καλά το παιχνίδι. Απόγονοι Εβραίων ήσαν και το σχέδιο ήταν να κάνουν μπουρδέλο πολυτελείας τη χώρα μας. Ωραίο το τοπίο, καταγάλανες οι θάλασσες, ωραίες οι γυναίκες μας, η νόμιμη καλλιέργεια ναρκωτικών έλειπε. Με απόφαση της Ε.Ε.- δήθεν για την ανάπτυξη- θα νομιμοποιήσουμε την πορνεία και τα ναρκωτικά και το σχέδιο του πολυτελούς μπουρδέλου θα γίνει πραγματικότητα.
Εμείς, που έχουμε γυναίκες και κόρες, δεν ήρθε ο καιρός να πάρουμε στο ένα χέρι το δαυλί, στο άλλο το βαρελάκι με το μπαρούτι και να φωνάξουμε «μπουρλότο»; Στην Ευρώπη της Νέας Τάξης με κυρίαρχους τους Σιωνιστές ένας είναι ο δρόμος: Μπουρρρλότοοοοοοο…




Δεν υπάρχουν σχόλια: